Most Anticipated Game 2019

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Δοκιμαστική λειτουργία του Poll Plugin, που θέλει μερεμέτι ακόμα ΚΛΑΣΙΚΑ αλλά τέλος πάντων.

Απλό context: ποιο PC game που πρόκειται να κυκλοφορήσει μες στο 2019 προσμένετε περισσότερο.

Καλή μας χρονιά!

The Surge 2 θα πω εγώ. Πάντως περιμένω και άλλα με μεγάλη ανυπομονησία που δεν είναι στη λίστα όπως Sekiro: Shadows Die Twice, Code Vein, Resident Evil 2, Left Alive, Ys VIII και Mortal Kombat 11

Cyberpunk γιατί όσο ζω ελπίζω, και επειδή είμαι ρεαλιστής περιμένω Dirt rally 2.

Metro Exodus από τα ελάχιστα παιχνίδια που περιμένω εδώ και χρόνια , ήλπιζα το 2018 να ανακοινώσουν και κανένα καινούργιο dishonored αλλά δεν .... όσο ζω ελπίζω

Ψήφισα "άλλο" γιατί περιμένω το Phoenix Point του Julian Gollop!

Ψηφισα "αλλο" για το super seducer 3

Σκληρότατο 'Όσο Ζω Ελπίζω' manmu.

Είπα να το παίξω εναλλακτικά, να δώσω από ένα μιντλ φίνγκερ σε ρόκσταρ και σιντιπί και να ψηφίσω Τράιαλς Ράισινγκ, αλλά επειδή δε νιώθω πολύ αλτέρνατιβ τώρα..

Όσο Ζω Ελπίζω και για 'μένα, επειδή οι έγκυρες πηγές μου λένε ότι το Βλέπε Παραπάνω δεν παίζει να το δούμε το '19.

Star Citizen φυσικά, εκεί πάει το όσο ζουν τα εγγόνια μου θα ελπίζουν ;)

Αλλά πιο πολύ αδημονώ να "πετάξω τα λεφτά μου" στο Division 2. Να ενεργοποιηθούμε ως sleeper agents ξανά και να μοιράσουμε justice στους κακούς τρομοκράτες. Το πρώτο ήταν πολύ ατμοφαιρικό και ευχάριστο και για το δεύτερο περιμένω τα ανάλογα.

Όσο ζω ελπίζω και εγώ γιατί μου ταιριάζει και η έκφραση :)  με την ζυγαριά να γέρνει απειροελάχιστα προς το red dead redemption.

Από αυτά που είναι σίγουρα για φέτος Resident Evil 2 βεβαίως. Από αυτά που είναι αόριστα κάπου το '19/coming soon/τάδε τέταρτο του χρόνου, περισσότερο τα Alaloth, Daymare 1998, Trine 4 και Serious Sam 4.

EDIT -Ξέχασα και το Reborn, που ελπίζω ότι θα βγει φέτος. Θα έλεγα και System Shock Enhanced αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα βγει αρχές '20.

Νομίζω θα απαντούσα διαφορετικά αναλόγως την περίοδο. Παρότι περιμένω το Outer Worlds, τώρα είμαι σε cyberpunk φάση (λογοτεχνικά κτλ) οπότε έφυγε η ψήφος στο 2077.

Ψήφισα "Άλλο", που για μένα σημαίνει: δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι bot...

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Cyberpunk 2077, και ελπίζω να έχω αναβαθμίσει μέχρι να βγει :D

Δύσκολη επιλογή. Ψήφισα Cyberpunk 2077, αλλά σίγουρα μέσα στα πιο αναμενόμενα είναι και το Doom Eternal...

Εύκολα Psychonauts 2, Schafer άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα.

DOOM ETERNAL και δευτερο τοMortal kombat11 Αυτα τα 2 θα ειναι τα πιο ΑΓΡΙΑ που θα βγουν. Αλλα και ολα τα υπολοιπα δρασης εκτος απο αυτα τηςs ony επειδη δεν βγαινουν σε pc Τo DOOM Eternal σιγουρα θα ειναι το καλυτερο. Το Cyberpunk δεν ξερουμε ποτε θα βγει γι αυτο δεν το βαζω στη λιστα.

Resident evil 2 remake

Dead  or alive 6

Metro exodus

Crackdown 3

Devil may cry 5

Sekiro Shadows die twice

RAGE 2

Shemnue 3

Biomutant

Control

Devil Hunt

Atomic Heart

Star wars

Man eater

My friend Pedro

Gears of war 5

Outter Worlds

Psychonauts 2

Far cry Dawn

Kαι τα φημολογουμενα Batman Arkham Owls Wonder Woman Circle of light και Watch dogs 3 τα οποια ανακοινωθουν συντομα.

όταν υπάρχει στην λίστα το cyberpunk απλά είναι και ο νικητής στο poll

Εγώ περιμένα Bannerlord, αλλά έχω και "Rebel Galaxy Outlaw", για καβάντζα!!!

Back