Κι αφού τράβηξα την προσοχή σας με τον εξαίρετο τούτο τίτλο θα σας περιγράψω τι συνέβη αλλα πρώτα<br><br>Γραφω απο Παπι και δεν μπορω να αλλαζω γλωσσα γρηγορα οποτε όλα θα ειναι στα ελληνικα :ninja: Επίσης δεν εχω σημεια στιξης για καποιον λογο οποτε για το καλο σας καθε τελεια θα ειναι :ninja:<br><br>Το τελευταιο διαστημα ειχα κατι κολληματακια στην οθόνη λογκαρισματος των Παραθυρων :ninja: Θεωρησα οτι επειδη γινεται το καμος στον σκληρο θα πρεπει να κανω κανα ξεσκαρταρισμα και αποσυμπιεση μαζι με σκανναρισματα για να στρωσει :ninja: Επειδη θα εφευγα το αφησα για οταν θα γυρνουσα πισω στο χωριο :ninja: Μονο που όταν γύρισα κολλουσα ειτε στην αχικη οθονη με την εικονα που εχει την ωρα κατω αριστερα ειτε δεν με αφηνε να βαλω κωδικο ειτε αν εβαζα κωδικο φορτωνε για ωρα :ninja: Καποια στιγμη βαρεθηκα και το αφησα να δω αν θα λογκαρει και οντως μετα απο ωρα λογκαρε μονο που ειχα μαυρη οθονη με τον κερσορα να φαινεται :ninja: Καποια στιγμη μου εδειξε την επιφανεια εργασιας μου με την τασκαμπαρ αδεια και δεν μπορουσα να κλικαρω πουθενα :ninja:<br><br>Κανω επανεκκινηση και συμβαινει παλι το ιδιο :ninja: Σε σεηφ μοουντ δεν μπαινει και στην επομενη επανεκκινηση μου πεταει να κανω ριπεαρ το λειτουργικο :ninja:<br>Απο την περιγραφη λεει οτι μπορω να κρατησω τα προσωπικα μου αρχεια αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποια ακριβως ειναι αυτα και προκειμενου να ριξω κλαμα για τις μουσικες και τις φωτογραφιες που εχω μεσα ειπα να κανω κατι αλλο :ninja:<br><br>Κατα την εγκατασταση τοτε ειχα παρει καινουργιο σκληρο του ενος τερα και εγκατεστησα τα Παραθυρα 10 στα 600 εξ αυτων :ninja: Τοσο καιρο ολα δουλευαν ρολοι :ninja:<br>Εδω να σημειωσουμε οτι τα 400 που περισσευαν δεν τα ειδα ποτε μεσα στο συστημα αλλα δεν εδωσα σημασια αφου το θεωρησα λογικο (πρωτη φορα εκανα κατι τετοιο οποτε ημουν τζομπανης) :ninja:<br><br>Μετα τα χθεσινα λοιπον αποφασισα να βαλω επιτελους λινουξ στα 400 εναπομειναντα με σκοπο να περασω οτι θελω εκει και να σκασω φορματ στα Παραθυρα 10 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν θα γινει καμια μαλακια :ninja: Και μετα ηρεμα κι ωραια θα εβαζα παλι Παραθυρα 10 στο αλλο παρτισιο και θα περναγα παλι τα παντα εκει :ninja:<br><br>Οποτε ανοιγω τα Παπι και βλεπω 3 μοναδες αποθηκευσης :ninja: Η σδα1 350Μ η σδα2 585Γ και η σδα3 450Μ ολες τους ΝΤΦΣ<br>και ρωτω που ειναι το παρτισιο οεο;<br><br>Τι πρεπει να κανω για να το δω επιτελους και για να περασω καποια διανομη εκει; Αυτα παθαινει οποιος τα ξυνει αφου ειχα τη μεντα τοσον καιρο και περιμενε καρτερικα στην επιφανεια εργασιας μου :ninja:<br>Παιζει εγκατασταση του λειτουργικου που ειναι στο Λαιβ σιντι του Παπι μιας και δεν διαθετω στικακι;