Μου έβαλε την υπόνοια ο Ζομπις ότι ίσως ψοφάει και ο δίσκος.<br>Παιχτήκανε πολλά αλλά στο τέλος η Παναγία έβαλε το χέρι της και έστρωσε. Στο μεταξύ κι ενώ περνου΄σα οδηγούς, σκάσανε κάτι μπλε οθόνες και στο μπουτ δεν έβλεπε τον δίσκο. Αλλαξα καλώδιο sata και τροφοδοσίας τα ίδια. Ξανάλλαξα, τα ίδια. Τον βγάζω πάνω έιπλο που έχω την μονάδα, κομπλέ. <br>Κατεβάζω HD Tune, 13.5% damaged blocks, οπότε μιας κι έχω 5 χρόνια εγγύηση, σκέφτομαι να πάρω το Πλαίσιο να δω αν παίζει να μου τον αλλάξουν πριν ψοφήσει τελείως. Επίσης, σκέφτομαι να πάρω από τους ίδιους δεύτερο δίσκο, μεγαλύτερο των 250GB για να μου κάνουν μπακ απ, αλλιώς πάμε σε άλλο αμγαζί που να με βολεύει στα μεταφορικά και το κάνω εγώ το μπακ απ. Και εδώ είναι που σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω έναν SSD ή έναν κλασσικό HDD. <br>Στην πρώτη περίπτωση έχουμε εγγυημένη απόδοση, στην δεύτερη μεγάλο όγκο αποθήκευσης, μετράει για την φωτογραφία και την μουσική που ασχολούμαι.<br>Τα φώτα σας περικαλώ!<br><br>ΥΓ1: Αν έχετε κάποια πρόταση αγοράς, τα 70€ είναι όριο απαράβατο.<br>ΥΓ2: Γενικά δεν με θεωρώ έξυπνο, αλλά πριν κράξετε, μολις πάρω τον αρχικό σκληρό πίσω θα του ξαναπεράσω τα αρχεία που θα είχα στον υποθετικό SSD