What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μπανάρετε τον προηγούμενο χρήστη για οποιοδήποτε λόγο

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
διαβαζοντας αυτα που γραφεις εχω να σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο για την χαωδης διαφορα αποψεων και αντιλεψεων που λες οτι εχουμε.

πιστευω οτι το μπαν ο ινφειμους δεν το εφαγε επειδη προσβαλε τον αδαν αλλα εσενα, γιατι λεγοντας τον πετ εννοουσε δικο σου πετ.οποτε μαλλον ειχε δικιο ο γαιος (νομιζω) που ελεγε οτι γινετε εδω μεσα οτι θες εσυ. και απ την σταση σου και το χαος που ξανα λεω προκαλεσες εσυ εφυγαν αλλα 2 μελη σημερα και δεν σε βλεπω να νοιαζεσε ιδιαιτερα ουτε να αντιλαμβανεσε τι εκανες εστω αθελα σου.

οποτε και βγαζω το συμπερασμα οτι ρε μανο εισαι λιγο μαλακας

θελω gaius κ g0o πισω και καποιον αλλο απ το φορουμ υπευθυνο για να μην εχουμε τετοιες καταστασεις ξανα και μαλιστα απ το πουθενα.
και ελπιζω και αλλα μελη να ζητησουν το ιδιο ειδικα για gaius g0o
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425


Borracho wrote:
Ξενοφώνε έχω κάνει τέτοιο πράμα;! Σοβαρά; Νταφάκ; Θα με κάνεις να λογκάρω για να σε βγάλω αν είσαι στη λίστα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Σε περίπτωση που είσαι όντως ο Borracho#2897 ... για κάποιο λόγο μου ακυρώνει τα αιτήματα :smash:

Εδώ Xenophon#2596

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ξενοφώνε η αδικία αποκαταστάθη! Απλώς δεν λογκάρω σχεδόν ποτέ και έτσι δεν βλέπω σχεδόν ποτέ τα friend requests μου.

Τώρα όσον αφορά το θέμα που έθιξε ο Αδερφός Μπρους :

-Εάν αύριο μεθαύριο επανεμφανιστεί ο Γάιος Ελβέτικος και το πρώτο του πόστ είναι "ΜΠΟΥΓΙΑ ΜΑΔΑΦΑΚΑΖ, Αϊ ΑΜ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ!" προφανώς και θα μπαναριστεί αυτομάτως. Εάν όμως, κάνει ένα λογαριασμό ο οποίος συμμετέχει δημιουργικά και γόνιμα στην κοινότητα, θα παραμείνει. Δεν υπάρχει προσωπική εμπάθεια, αλλά φροντίζουμε και μεριμνούμε ώστε το συγκεκριμένο φόρουμ να παραμένει μια όμορφη απόδραση, τόσο για τον "παλιό" και "καμμένο", όσο και για ένα πιτσιρικά που μας ανακάλυψε σήμερα. Δεν παίζουμε εδώ δηλαδή "Α, κακό Γκάιο, ντά, το τρενάκι σου κι αλλού", προστατεύουμε αυτό που όλοι μαζί έχουμε χτίσει με μεράκι και φροντίδα.

Και αηδίες περί "ελευθερίας έκφρασης" κάφρων, υβριστών και εντυπωσιοθηρών τις ακούγαμε, τις ακούμε και θα τις ακούμε βερεσέ. Το μαγαζί δεν είναι WebWar και ούτε θα γίνει ποτέ επειδή κάποιος βαρέθηκε να παίζει με τις Μπάρμπι του και είπε να "κοινωνικοποιηθεί" έτσι ζεστά και προσαρμοσμένα.

Η περίπτωση του GoO του οποίου τα γραφτά πολύ συμπαθώ, είναι ιδιάζουσα αλλά θα σεβαστώ την άποψή του για αποχώρηση και ας με λυπεί.

Ινφαμογερμανικοί καννιβαλισμοί όμως, σόρι, όχι εδώ.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


rasko wrote:
οποτε και βγαζω το συμπερασμα οτι ρε μανο εισαι λιγο μαλακας </blockquote>

Το ξέρω ότι επίτηδες το κάνεις διότι επιζητάς το ban, αλλά και να μη το επιζητούσες, θα το εισέπραττες. Τα ξαναλέμε μεθαύριο.




rasko wrote:
θελω gaius κ g0o πισω και καποιον αλλο απ το φορουμ υπευθυνο για να μην εχουμε τετοιες καταστασεις ξανα και μαλιστα απ το πουθενα.</blockquote>

Κάτι άλλο;




rasko wrote:
και απ την σταση σου και το χαος που ξανα λεω προκαλεσες εσυ εφυγαν αλλα 2 μελη σημερα και δεν σε βλεπω να νοιαζεσε ιδιαιτερα</blockquote>

To μόνο στο οποίο έχεις δίκιο.





 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Λοιπόν παιδιά...
Κλείστε ΟΛΟΙ τους browsers για το υπόλοιπο της βραδιάς, μέχρι τελικά να φύγει η γρουσουζιά.
Ξαναμπείτε αύριο όπου ο ξεβράκωτος τύπος θα πετάει βέλη αγάπης.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
fan fan, Παρασκευή και 13 σήμερα, μουχαχαχαχα.

On topic, πιστεύω ότι οι τρόποι σε δικαιώνουν. Ακόμα και αν λες κάτι σωστό, αν ο τρόπος σου είναι λάθος, χάνεις το δίκιο σου...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Γιατί μένει η εντύπωση πως τα ban, είναι αποκλειστικότητα τού Μάνου? Δεν το λέω για να τον υπερασπιστώ -δεν το χρειάζεται άλλωστε- αλλά καταντάει κουραστικό να την πέφτουμε σε έναν μόνο.

Ας την πέσουμε σε όλους.
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Απο ότι φαίνεται, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι είδους άτομα είναι αυτά που προσπαθούν να υπερασπισθούν, προσβάλλοντας μάλιστα κάποια από τα σοβαρά μέλη του forum. Μπορεί να μην είμαι μέλος του RQ όσο καιρό είναι/ήταν κάποιοι άλλοι αλλά επειδή είχα την ατυχία να αντικρίσω αρκετά communities να χάνουν κόσμο ή ακόμα και να "καταστρέφονται" από παρόμοια περιστατικά, θα παρακαλέσω όλους να ξεκινήσουν να σκέφτονται λίγο πιο αντικειμενικά κάποια πράγματα.

Είμαι σίγουρος πως στους περισσότερους απο αυτούς που τάσσονται κατά των συγκεκριμένων bans δεν θα πολυάρεσε το να απευθυνθεί κάποιος προς το πρόσωπό τους κατά τέτοιο τρόπο και, ως συνήθως, θα ήταν οι πρώτοι που θα κλαίγονταν σε κάποιον admin για να βρουν το "δίκιο" τους.

Δεν είχα σκοπό να το ποστάρω, κυρίως επειδή σεβάστηκα (αν και μεταξύ μας, δεν χρωστάω σεβασμό σε κανέναν που δεν τον κέρδισε, πόσο μάλιστα σε όσους τον έχασαν οικειοθελώς) το ότι επρόκειτω για pm αλλά και επειδή το drama meter έχει χτυπήσει κόκκινο και μου προκαλεί αναγούλα πλέον. Παρόλα αυτά, ελπίζοντας πως όσοι το διαβάσουν θα καταλάβουν τι ακριβώς προσπαθούν να υποστηρίξουν και θα σκεφθούν λίγο παραπάνω κάποια πράγματα πριν ανοίξουν το στόμα τους παραθέτω το pm που μου έστειλε ο Infamous μερικά λεπτά αφότου πόσταρα την άποψή μου περί της επιπολαιότητας ή μη του G0O:

<blockquote>"Τέλος εσυ πρέπει να είσαι αυθεντικά ηλίθιος....
Αυτά...
Και πες στον μανο να σβήσει εντελώς το account μου..
Ξέρεις εσύ... Όπως θα γλύφεις κάνε ένα break και πες το.
Άντε γεια."</blockquote>

Σημειώνω πως ποτέ δεν είχα κάποια διαφορά μαζί του και ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφάκι για το αν θα επιστρέψει ή όχι (το είπα και στο Μάνο, δεν επιθυμώ την τιμωρία του για αυτό που μου έστειλε, υπάρχουν και άλλοι αποτελεσματικοί τρόποι να βάλεις κάποιον στην θέση του). Με άτομο που υπο οποιεσδήποτε συνθήκες συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο σε αγνώστους, δεν θέλω να έχω καμία απολύτως επαφή, πόσο μάλλον όταν το κάνει υπο την κάλυψη που του προσφέρει η ανωνυμία.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,655


JonIrenicus13 wrote:
Γιατί μένει η εντύπωση πως τα ban, είναι αποκλειστικότητα τού Μάνου?</blockquote>

<img src="http://imgur.com/NH03n.jpg" alt="NH03n.jpg" class="bbcode_img" />

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Δεύτερη φορά που εξαιτίας σου με κοιτάνε σήμερα λες και βλέπουν κωμωδία.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,250
Ο μανος ειναι ο jason voorhees :woohoo:
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μπαν στον Τόνυ γιατί μου λείπουν τα βυγζιά.


Ρε ούνοι. Αύριο φεύγω βασικά. Από τη μια χαίρομαι που όλο αυτό έγινε πριν φύγω γιατί άμα αντίκριζα αυτό τον ορυμαγδό στο φόρουμ όταν γύριζα θα ένιωθα λες και βγήκα μόλις από το vault 101. Ένα από τα πράγματα που χαίρομαι καθώς μεγαλώνω είναι το πόσο χάνεται το teen drama από τη ζωή για να αντικατασταθεί από την ωριμότητα και την λογική. Δεν μπορώ να φανταστώ λόγο για τον οποίο ένας ώριμος μεγάλος άνθρωπος μπορεί να αρπαχτεί έτσι στα καλά καθούμενα και να βρίσει. Δλδ εντάξει διαφωνείς, ε και; Η συζήτηση γίνεται για να αποκομίσουν κάτι και τα δύο parties, με το στανιό δεν αλλάζει γνώμη κανένας. Λυπάμαι για την αποχώρηση τόσων μελών. Κοπή πίτας και meating για συμφιλίωση. Όταν γυρίσω όμως ε; Είμαστε και γαμώ τις κοινότητες, ψηθείτε για λιγότερο mean girls και περισσότερο giveaway και καφρο οφφτοπικια για τις αρκούδες του DA και τις θηλές του Geralt.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ε ναι, ένα giveaway θα μας φέρει στα ίσα μας πιστεύω. Άντε ρε φραπε! Αργεί η μιλφαρα?????
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Νομίζει κανείς ότι είχα την όρεξη, μου άρεσε ή μου τόνωσε το "εγώ" , το να δώσω τέσσερα bans μέσα σε δύο ημέρες; Αν ναι, μπορώ να τον διαβεβαιώσω με πάσα ειλικρίνεια ότι κάνει τεράστιο λάθος.

Όμως το έχω ξαναπεί, θα το ξαναπώ και θα το επαναλαμβάνω όσο κι όποτε χρειάζεται: Το RQ είναι ένας χώρος όπου 10-15 άτομα αφιερώνουν πολύ σημαντικό μέρος του χρόνου τους, προσπαθώντας ν' ανεβάζουν συνέχεια υλικό, δίχως την παραμικρή υλική απολαβή. Έχουν όμως τη χαρά να βλέπουν την προσπάθειά τους ν' ανταμοίβεται ηθικά, όντας πλαισιωμένοι από μία εξαιρετική κοινότητα.

Ε λοιπόν δε μπορεί, δε γίνεται και δε πρόκειται να συμβεί ποτέ να δοθεί η δυνατότητα και ο χώρος σε 4-5 άτομα να φέρονται κατά τρόπο απαράδεκτο, προκαλώντας, χυδαιολογώντας, βάζοντας φυτιλιές και αναστατώνοντας το άριστο κλίμα που κατά τ' άλλα επικρατεί. Αυτό δε πρόκειται ν' αλλάξει ποτέ και για κανέναν λόγο, οπότε η όποια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση θα εξακολουθεί να πέφτει στο κενό.

Κι εν τέλει είναι άλλο να λέμε -και να το εννοούμε- ότι δε μας αρέσουν τα bans κι άλλο να το εκμεταλλεύονται αυτό μερικοί για να πετάξουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Η εκμετάλλευση είναι κάκιστο πράγμα και μακροπρόθεσμα μόνο σε κακό οδηγεί. Τέλος, κάποτε οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει "κάνω διάλογο σε πολιτισμένα πλαίσια". Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο...

Σπεύδω εδώ να διευκρινίσω ότι τα παραπάνω γραφόμενά μου δεν αφορούν τον G0O.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
@ Pain

Ban επειδή ρωτάς. Και για να κερδίσει και <u>κανένας</u> άλλος... :trollface:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,250
ban σε ολους, γιατι i can
https://www.youtube.com/watch?v=64RzdRiBlSs οντας νεος βασιλιας
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
*Θηλυκέ, όχι θυληκέ, οπότε φάε ένα ban επειδή δεν το διόρθωσες. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Λίγο χάνεις την επαφή σου με το φορουμ, επανέρχεσαι και έχει μπανηθεί ο Δίας πάλι. :popcorn:

btw δε το κόβουμε σιγά σιγά αυτό με την ελευθερία λόγου και έκφρασης. Η ελευθερίας έκφρασης είναι ένα πράγμα, το αν θα σε πάρω σοβαρά είναι κάτι άλλο και οι συνέπειες της πράξεις/λόγου/εκφρασής είναι επίσης κάτι διαφορετικό. Το ένα δεν αναιρεί τα υπόλοιπα. Σε αντίθετη περίπτωση μιλάμε για ελευθεριότητα μα τα χίλια banhammers!

<img src="http://i.imgur.com/vYFzOf3.jpg" alt="vYFzOf3.jpg" class="bbcode_img" />

edit ο γκου θα λείψει πάντως.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,250


Lucky Shamrock wrote:
*Θηλυκέ, όχι θυληκέ, οπότε φάε ένα ban επειδή δεν το διόρθωσες. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
Aφου ειναι σπανιο το βιντεο, τι ηθελες να λεει;

 
Top Bottom