My PC games retail collection

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
α πα πα. ουτε να μου την δειτε. θα την γρουσουζεψετε. ειναι για λιγους και εκλεκτους (παντα για τη συλλογη μιλαμε)

ειχα μια τρομερη συλλογη απο original cpc games με τις χαρτινες κουταρες τους.....

και καποιος ιεροσυλος τις μετακομισε μαζι με τα πραματα του σε αλλο σπιτι...
σημερα που τις αναζητησα για να σας τις ποσταρω εμαθα τα μαντατα :evil:
θα τις βρω ομως και θα τις φερω πισω.. σε λιγο καιρο θα ειναι θησαυρος!
περιττο να πω οτι εχω μεγαλα σουξε εποχης οπως:
-bubble bobble
-rainbow islands
-new zealand story
-target renegade
-arkanoid
-gryzor (μεταφορα του contra του nes στο cpc μας)
κλπ κλπ κλπ

Αν και στην αρχή βαριόμουν απίστευτα να κάτσω να γράψω λίστα παιχνιδιών όπως έκαναν οι προηγούμενοι (*στην αρχή σκέφτηκα "χαράς το κουράγιο σας" !!), εντούτοις τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση !!

Age of Empires II
Alpha Protocol
Amnesia : Dark descent
Arx Fatalis
Bioshock
Borderlands
Civilization II gold edition
Clive Barker's : Undying
Close Combat 3 & 4 & 5
Combat flight simulator
Command & Conquer : Red Alert 2
Command & Conquer : Tiberian Sun
Command & Conquer : Tiberium Wars + Kane's Wrath expansion
Commander: Conquest of the Americas
Crusader kings II
Cossacs
Dethkarz
Deus Ex
Diablo 1 & 2
Dune 2000
Emperor : Batle for Dune
Fallout : New Vegas ultimate edition
Fear 1 & 3
Gothic 1 & 2 & 3
Half-Life
Hearts of iron III
Insane
Lord of the Rings : Battle for Middle Earth II + Rise of the Witch King expansion
Necronomicon: Dawning of darkness
Quake 3 : Arena
Red Faction
Resident Evil 5
Risen
Sengoku
Serious Sam
Sillent Hill 3
Soldier of Fortune
Spec Ops : The Line
Star Wars : Empire at War
Star Wars : Force Commander
Star Wars Galaxies
Star Wars : Knights of the old republic 1 & 2
Star Wars : The Force Unleashed - Ultimate Sith edition
Star Wars : The Old Republic
Star Wars : X - Wing collector series
Sudden Strike
The Elder Scrolls III : Morrowind
The Suffering
The Thing
Total War : Empire
Total War : Medieval II
Total War : Medieval + Viking invasion expansion pack
Total War : Napoleon
War leaders: Clash of nations
Witcher 1

παιδια απ' οτι βλεπω οι συλλογες σας εχουν μεγαλο πληθος απο full games που εδιναν τα περιοδικα!

not bad!

και γω εχω πολλα τετοια!

InfamousJohn said:
παιδια απ΄'οτι βλεπω οι συλλογες σας εχουν μεγαλο πληθος απο full games που εδιναν τα περιοδικα!
not bad!
και γω εχω πολλα τετοια!

Κοίτα, εγώ έχω ότι full game έδινε το PC Master από το 1999 και μετά (*εκτός από τα games του PC Master Gold που σπάνια τα αγόραζα), αλλά στην λίστα με τα παιχνίδια που έγραψα στο προηγούμενο post, έβαλα μόνο τα full games που εγκατέστησα στον υπολογιστή μου. Τα υπόλοιπα δεν υπήρχε λόγος να τα γράψω γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί τους !!

εγω παντως δηλωνω, και πειτε με φουστέρ, οτι η μοναδικη, παντοτινη αγαπη μου στο φορουμ, ειναι ο Καουτσούκος. τέλος.
βοράχε, τα μονα θηλυκα που μπορουν να μπουν αναμεσα μας, ειναι οι μπυρες και οι σπαλομπριτζόλες.
μη φοβασαι το κερατο ρε. μπλαντ μπραδερς τιλ δη εντ.

Brother Bruce said:
εγω παντως δηλωνω, και πειτε με φουστέρ, οτι η μοναδικη, παντοτινη αγαπη μου στο φορουμ, ειναι ο Καουτσούκος. τέλος.
βοράχε, τα μονα θηλυκα που μπορουν να μπουν αναμεσα μας, ειναι οι μπυρες και οι σπαλομπριτζόλες.
μη φοβασαι το κερατο ρε. μπλαντ μπραδερς τιλ δη εντ.

LOL
+1
:trollface:

Μια και σήμερα οι συλλογές μου έχουν... την τιμητική τους, έκανα ένα update στο αρχικό post, με τα παιχνίδια που έχουν προστεθεί στη λίστα εδώ και 1+ χρόνο.

Κάποιες προσθήκες ήταν ιδιαίτερα σημαντικές λόγω σπανιότητας (I Have Νo Mouth and I Must Scream, 3 Skulls of the Toltecs) και κάποιες άλλες επειδή αφορούν παιχνίδια που κυνηγούσα καιρό να τα πετύχω σε -πολύ- καλή τιμή (Chains of Satinav, Yesterday, The Lost Chronicles of Zerzura, Legend of Kyrandia 1-2-3).

Το κακό είναι ότι αυξάνονται μεν τα παιχνίδια, λιγοστεύει δε πολύ ο χρόνος ενασχόλησης μαζί τους.
Αλλά δε βαριέσαι... :p :p

τρελλολολ. οχι για τη συλλογη σου, μανο, αλλά για το ξαφνιασμα οταν βλεπω κατι ποστ σαν κι αυτο που εχω ξεχασει και βγαινουν μαλιστα στο πανω μερος της σελιδας....

καουτσούκο, ισχυει.

ρεηκουί: το μερος όπου κανενα οφτοπικ δεν ειναι αρκετά οφτοπικ.
(στ αγγλικα ειναι πιο επικο: the place where no offtopic is offtopic enough.. καπαρωσα το κοπυραιτ. οποιος το φτιασει μπλουζακι με την κιτρινη μουριτσα απο πανω, μου δινει 3 ευρω το κομματι).

Brother το metathinking σου με έχει βγάλει off (-τοπικ).

Μάνο δώσε και κανένα εύσημο στο φτωχό αποστολέα που μαζεύει εδώ στο Manchester τα κουτιά από τη θυρίδα του κάθε μέρα για να στείλει στη μαμά πατρίδα. :trollface:

Northlander said:
Μάνο δώσε και κανένα εύσημο στο φτωχό αποστολέα που μαζεύει εδώ στο Manchester τα κουτιά από τη θυρίδα του κάθε μέρα για να στείλει στη μαμά πατρίδα. :trollface:

Δε τσέκαρες το αρχικό post μου φαίνεται.... ;) ;)

Ετς γίνεται, καλά το έκανα?
2hiaznt.jpg

Βιρτουαλ ράφι του GoG ε? Ναι ειναι καλυτεο απο λιστα ειδικα του steam γιατι φαινονται και εικονιτσες.

Μάνο .. οπως συνηθως ΠΟΛΥ τακτικός! Ειδικα το ποσο καθαρά και περιποιημενα φαίνονται! Και ειναι και ωραία συλλογή. Ειναι καπως "ομοιομορφη" δεν εχει "απ'ολα" :p :p

Κάποια στιγμή ειχα κάνει μια λιστα, αλλα ειναι χαμενη στο υπερ-παρα-περαν. Μαλλον εχω καμια 350αριά παιχνίδια συνολο, μαζι με steam κλπ αλλα πραγματικά αποτελεί ερώτημα. τέλος πάντων. Κουτια λειπουν πολλά. Εντοπισα πολλά παλιά μονο CD case και τιποτα αλλα αλλα βρηκα και manual χυμα, ψιλοχαμος. Ειδικα το blade runner/civilization 2/ βρηκα ολα τα cd και manual κλπ αλλα κουτι πουθενα. Που να ειναι αυτα? Νταξ το Riven ξερω που ειναι εμεινε μαζι με γυναικα μαζι με κατι Zork κλπ adventure τετοιας μορφης... ατιμο πραμα ο χωρισμος στη νεολαία, πονος! :trollface:

Υπάρχουν και κολέκτορες που δεν χωράνε στο ράφι όπως του watch dog, star wars, elder scroll που απλά τους έχω σε άλλα σημεία του σπιτίου. :p :p

check2fire, πρέπει να είσαι από τους λίγους που αγόρασαν το meatboy σε 'κουτάτη' έκδοση!

solaufein said:
Και ειναι και ωραία συλλογή. Ειναι καπως "ομοιομορφη" δεν εχει "απ'ολα" :p :p

Ε ναι, αφού είπαμε, ορισμένα είδη παιχνιδιών δεν τα ακουμπάω για κανέναν λόγο! :nope:

Κατά τ' άλλα, υποκλίνομαι στη συλλογή σου!

Δεχεστε μόνο pc ή παντώς τύπου παιχνίδια ; :p :p

Εντάξει, αν έχεις τίποτα στρατιωτάκια, πλειμομπίλ ή τρανσφόρμερς φυσικά και θέλουμε να τα δούμε! Απ' τα άλλα, μόνο πισί. :p :p

Εντάξει. Θα βάλω στρατιωτάκια , του pc ( Χωρις boxes επειδή πετάχτηκαν στην μετακόμιση , σνιφ, ) και Steam να κάνουν μπούγιο :p :p

Νεκρανάσταση του thread γιατί ΠΡΕΠΕΙ να δείτε δύο videos από ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ συλλογές από Big Boxed PC games!

Και κάπου εδώ θα πεταχτεί ο Admiral και θα πει "μα χάρτινα κουτιά το 2016;"

Back