chrispower
Gelatinous Cube
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από αρκετό καιρό απουσίας μου είπα να κάνω ένα comeback!<br><br>Λοιπόν, μπαίνω στο ψητό. Πρόσφατα αγόρασα το παραπάνω desktop από τον Κωτσόβολο. Κύριος σκοπός φυσικά είναι η κατασκευή ιστοσελίδων και αρκετό gaming. Το pcακι λοιπόν, έχει όλα τα προσόντα για ένα mid range gaming σύστημα (i5 6400, 1x8gb ddr3 ram), πλην της gpu η οποία είναι η gt 730 2 gb ddr3 64bit :seriouslyno: .. στην ουσία το όλο pc το χαντακώνει η καρτούλα.<br><br>Έτσι λοιπόν σκεφτομαι για μια αναβάθμιση.. Οι λύσεις που βλέπω ως πιθανές είναι η gtx 750 ti η μια gtx 950.. Εννοείται φυσικά πως θέλω να πάω με κλειστά μάτια στην 950, αλλά έχω αμφιβολίες για το τροφοδοτικό στο συγκεκριμένο pc.. γιατί εκτός του ότι είναι μικρό σε watt (200-240) είναι μικρό και σε μέγεθος (TFX form factor) κάτι που κάνει δύσκολο την προοπτική αναβάθμισης του τροφοδοτικού έτσι ώστε να ανέβω σε watt.. Άρα θα πρέπει να βρω μια κάρτα γραφικών σχετικά καλή σε επιδόσεις για τα σημερινά δεδομένα αλλά και με σχετικά μικρό TDP έτσι ώστε να μην κλαίω το pc το οποίο απέκτησα με κόπο.. Επίσης να σημειώσω πως παίζω σε 1366x768 monitor..<br><br>Ευχαριστώ προκαταβολικά! <br>