Νήμα Υποστήριξης Κατεστραμμένων (Πρώην) Gamers Μπαμπακούληδων

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Doom με χειριστήριο; μα τον γκέιμπεν θα τρελαθώ.
Σιγά, λες και θα πετύχουν τίποτα τα νιάνιαρα.

Λοιπόν, εγώ πήρα το F1 Race Stars για να έχουν κάτι να παίζουν τα ανήψια όταν έρχονται και να μην κοπανιούνται και το μόνο που κατάφερα ήταν να συνεχίζουν να κοπανιούνται, απλά τώρα το κάνουν με τα xbox 360 gamepads.

Σιγά, λες και θα πετύχουν τίποτα τα νιάνιαρα.

Λοιπόν, εγώ πήρα το F1 Race Stars για να έχουν κάτι να παίζουν τα ανήψια όταν έρχονται και να μην κοπανιούνται και το μόνο που κατάφερα ήταν να συνεχίζουν να κοπανιούνται, απλά τώρα το κάνουν με τα xbox 360 gamepads.

Πάρτους το EA FC ή ΦΙΦΑ ή όπως στα διάλα θέλει να το λέει η ΕΑ! Θα συνεχίσουν να κοπανιούνται, αλλά τουλάχιστον θα τη γλιτώσουν τα gamepad. :Ρ

Πάρτους το EA FC ή ΦΙΦΑ ή όπως στα διάλα θέλει να το λέει η ΕΑ! Θα συνεχίσουν να κοπανιούνται, αλλά τουλάχιστον θα τη γλιτώσουν τα gamepad. :Ρ
Μου το εγκατέστησε ο πατέρας τους στο τάμπλετ μου και με διαλύουν τα βρωμόπαιδα στα διπλάκια. Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθήσω αυτό τον χειρισμό, θέλω να πατάω κανονικά κουμπιά.

Μου το εγκατέστησε ο πατέρας τους στο τάμπλετ μου και με διαλύουν τα βρωμόπαιδα στα διπλάκια. Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθήσω αυτό τον χειρισμό, θέλω να πατάω κανονικά κουμπιά.

Τέτοιο παιχνίδι σε τάμπλετ; Αυτοκτονία!

Τέτοια κακομοιριά την πλησιάζει μόνο το εφηβικό "κοριτσάκι, θέλεις να τα φτιάξουμε?". Όλα έκαναν τον κύκλο τους.
Αυτή η ατάκα πλέον είναι δημοτικού, η εφηβική έχει γίνει "ποια στάση του YP θες να δοκιμάσουμε".

Αυτή η ατάκα πλέον είναι δημοτικού, η εφηβική έχει γίνει "ποια στάση του YP θες να δοκιμάσουμε".

Τι είναι το YP; YouPube?

Κάποιοι αργήσαμε να μεγαλώσουμε (αν το καταφέραμε ποτέ). Μη μας χτυπάς έτσι.:cry:

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανακτήσεως:

how-i-met-your-mother-barney.gif

Παραδόξως ο Σρε έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο αναφορικά με τις προτάσεις για τα παιδιά. Τρελαίνονται για χρωματιστά πλατφόρμερς :D

Kαι τώρα που φτιάξαμε ατμόσφαιρα..

Και να gayοποιηθούν?

Από την στιγμή που τα χεράκια τους έχουν την δύναμη να κρατήσουν το χειριστήριο μόνο Doom!
Μην τους μαθαίνετε αυτά τα πράγματα του διαβόλου και διαφθείρεται η αθώα ψυχούλα τους.
Για το χειριστήριο μιλάω. Πληκτρολόγιο ποντίκι μόνο ρε! (Και TB :p)

Για κάποιο λόγο θυμήθηκα το Dust: An Elysian Tail.

Σσσσσσςςς, το 2014, η ελευθερία και η αξιοπρέπεια ήταν μονάχα τα όνειρα ενός μεταξοσκώληκα στα βάθη του Κατμαντού.

#ΈλαΣτηνΑγκαλιάΜου #ΤίΠήγαμεΚαιΚάναμεΣτουςΕαυτούςΜας

Μην τους μαθαίνετε αυτά τα πράγματα του διαβόλου και διαφθείρεται η αθώα ψυχούλα τους.
Για το χειριστήριο μιλάω. Πληκτρολόγιο ποντίκι μόνο ρε! (Και TB :p)
Τα πραγματα του διαβολου ειναι οι κονσολες . Γι αυτο δεν πρεπει ποτε να αγγιξουν κονσολα!! Για χειριστηριο εγω χρησιμοποιω μονο στα fighting. Ολα τα υπολοιπα με πληκτρολογιο και ποντικι!!

Back