What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Νέο “Souls-like” από τους δημιουργούς του Ashen

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Είναι γεγονός ότι τα λεγόμενα “Souls-like” παιχνίδια κυκλοφορούν πλέον με ταχείς ρυθμούς. Μόνο φέτος αναμένουμε τουλάχιστον τρία σε αυτό το ύφος, ενώ σε αυτά έρχεται να προστεθεί και το καινούριο πόνημα της A44 Games, γνωστή για το Ashen, ονόματι Flintlock – The Siege of Dawn.
Στο εν λόγω action-RPG λοιπόν θα έχουμε τον έλεγχο της πολεμίστριας Nor Vanek, η οποία μαζί με το μυστήριο pet (;) της Enki προσπαθούν να σώσουν την περιοχή από την επέλαση των απέθαντων.
Το trailer που κυκλοφόρησε δεν περιέχει υλικό από το gameplay του παιχνιδιού, παρ’ όλα αυτά κατέστη γνωστό ότι θα πρόκειται για μια ανοικτού κόσμου εμπειρία, όπου το σύστημα μάχης θα συνδυάζει μάχη εκ του συστάδην, μπαρουτοκαπνισμένα όπλα και μαγεία. Το Flintlock αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά.



Flintlock_news_01-150x84.webp
...

Continue reading...
 
Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Στο μυαλό μου είχα μπερδέψει το Ashen με το Mortal Shell, το είχα ξεχάσει τελείως. Είχα σκοπό να το αγοράσω όταν έβγαινε στο Steam με έκπτωση αλλά λόγω της αποκλειστικότητας στο σουινομάγαζο το ξέχασα και μετά δεν ασχολήθηκα ξανά. Ενδιαφέρομαι να δω την νέα δουλειά τους καθώς το Ashen ήταν τίμιο.
 
Top Bottom