What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Νέος τίτλος Τεν Τεν από την Microids

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Οι Γάλλοι οι οποίοι πέρυσι μας παρέδωσαν την επίσης μεταφορά από κόμικ Blacksad: Under the Skin, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Moulinsart. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η ανάπτυξη ενός action adventure τίτλου βασισμένου στον ήρωα του Βέλγου Herge Τεν Τεν. Συμπρωταγωνιστές στο ταξίδι αυτό, ποιοι άλλοι; Ο Μιλού, ο Καπετάνιος Χάντοκ, οι ντετέκτιβς Ντυπόν και Ντιπόν καθώς και ο καθηγητής Τουρνεσόλ.
Ο Stéphane Longeard CEO της Microids δήλωσε στο Gematsu: “Για εμάς αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Οι περιπέτειες του Τεν Τεν ταξίδεψαν εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως και αυτή η ευκαιρία μας επιτρέπει να διαθέσουμε τα ταλέντα μας στην υπηρείσα ενός από τους μεγαλύτερους δημιουργούς του 20ου αιώνα και...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Ωραία νέα, αλλά οι τελευταίες παραγωγές της Microids δεν ήταν και οι καλύτερες όσον αφορά τον ποιοτικό τους έλεγχο (βλέπε Syberia 3, Asterix, Blacksad). Είχαν/έχουν αρκετά τεχνικά προβλήματα που αργούν υπερβολικά να επιλυθούν (το Blacksad ακόμα δεν έχει στρώσει στο σημείο που θα όφειλε, 5 μήνες μετά), οπότε δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για την κατάληξη του project.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Μακάρι να είναι adventure. Δε θυμάμαι να υπήρχε κάποιο Tintin που να άνηκε στο είδος παλιότερα.
 
Top Bottom