What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ένα Skroutz για Digital Game Keys

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Αδέρφια δείτε τί ανακάλυψα σήμερα :

http://www.dlcompare.com/games/cd-key-download-call-of-juarez-the-cartel-203

Για όσους δεν έχετε δουλέψει ποτέ το Σκρούτζ, να πω ότι πρόκειται για ένα απλό ψαχτήρι που σας βρίσκει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη τιμή για το αντικείμενο που ψάχνετε. Το σάιτ είναι ελαφρύ, καλοφτιαγμένο και με μπόλκες επιλογές. Προσωπικά θ'αρχίσω να το καίω από τώρα <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />

ΥΓ Σε περίπτωση που είμαι άγρια κατεστραμμένος και υπάρχει ήδη σχετικό θρέντ, θα ντροπιαστώ και θα αυτοεντιταριστώ μόλις συνέλθω <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Ενδιαφέρον. Δεν το είχα πάρει πρέφα. Νομίζω αξίζει να γίνει pinned ξεχωριστά, ή τουλάχιστον να γίνει μία αναφορά του στις Ευκαιρείες, κοψοχρονιές.
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ site brother of steel - θα το χρησιμοποίησω σίγουρα.
Να είσαι καλά <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Το site φαίνεται πολύ ωραίο !! Μπράβο ρε Στέφανε ! Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, είναι, ό,τι πρέπει !!!
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Καλή ιδέα, αλλά απ'ότι είδα εμφανίζει μόνο συγκεκριμένα key stores. Σε αρκετές περιπτώσεις που τσέκαρα ή που γνώριζα από πριν, υπάρχουν πολύ καλύτερα deals εκεί έξω. Αν δεν γίνεται συνεχώς update ή παίζει προμοτάρισμα συγκεκριμένων μαγαζιών, δεν έχει νόημα.

ΕDIT: Να αναφέρω ότι και τα ονόματα των stores (gamekeys4u, worldofcdkeys, cdkeyshere, cjs cd keys κτλ) είναι λιγάκι... ύποπτα. Μου βγάζουν μία σκαμίλα ή έστω απορία/τρόμο/φρίκη για την προέλευση των κλειδιών.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,398
Ναι, η προέλευση των CD keys ενδέχεται να είναι ύποπτη, δηλαδή από άλλες regions ή από απάτη πιστωτικών καρτών (πρόσφατα έγινε θέμα με κλειδιά του Natural Selection 2). Αν μια τιμή μοιάζει υπερβολικά χαμηλή, τότε ελέγξτε πολύ καλά την αξιοπιστία του καταστήματος πριν δώσετε χρήματα.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,158
Εγώ από κάτι τέτοια μαγαζιά ούτε τζάμπα δεν παίρνω game. Εχω διαβάσει περιπτώσεις που έχουν χάσει ολόλκληρους λογαριασμούς steam από τέτοια κλειδιά. Ασε μακριά και ας το πληρώσω και 10 ευρώ το game παραπάνω.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Σε κάθε ντήλ αναφέρει περιοχή για την οποία ισχύει το key (τα περισσότερα είναι world-region free) και εντάξει, δεν είναι ότι είδα τίποτε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ τιμές (Bioshock Infinite 2E πάρε κόσμε) ώστε να φρίξω. Απλά στα υπ'΄όψιν αδέρφια και αν σκάσει τίποτε καλό, το βλέπουμε <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom