ναι οταν στρωνομαι για gaming, παραλληλα τρωω!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

lelos kounelos wrote:

InfamousJohn wrote:
ρε παιδια, ελεος με τα πληκτρολογια.... ουτε 10 ευρω δεν κανουν.... βασικα ουτε 5!</blockquote>

σε τσιμπησα, ρε πας καλα; gamer με φτηνιαρικο πληκτρολογιο;
gamer χωρις πληκτρολογιο τυπου logitech g 15; με οθονη να βλεπεις τα stats; με προγραμματιζομενα πληκτρα; φωτιζωμενα πληκτρα, ωστε να παιζεις και σε απολυτο σκοταδι;

μα τι σοι gamer εισαι ; farmer του facebook
<span class="bbcode_spoiler">

:trollface: </span></blockquote>

Το χειρότερο είναι αυτοί με φτηνιάρικα ποντίκια. "Gamers" με ποντίκια της microsoft των 10 ευρώ, αν είναι δυνατόν! Αντί να πάρουν ένα R.A.T 7 ή έστω ένα ασύρματο logitech προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στα fps με ποντίκια με 3 μόλις (!) κουμπιά. Μπλέμπες που δυστυχώς ζούν ανάμεσά μας. :nope:

lelos kounelos wrote:
μα τι σοι gamer εισαι ; </blockquote>

απο αυτους που ξεκινησαν να μουδιαζουν τα δαχτυλα τους με το tetris στο original gameboy.....
ακου εκει λαμπακια και αρωματα.... σιγα μην βαλω και τον σκλαβο να παιζει για μενα και γω να κοιταω...

ShadowDancer wrote:
Μπλέμπες που δυστυχώς ζούν ανάμεσά μας. :nope:</blockquote>

shadowακο, εχω στο παταρι ενα παλιο microsoft ποντικι (serial με δυο κουμπια, πιο μεγαλο απο μας σε ηλικια), με το οποιο ΧΑΛΑΡΑ σας 'ισιαζω τις γραβατες' στη dota....
θες να δοκιμασεις? :trollface:

InfamousJohn wrote:

lelos kounelos wrote:
μα τι σοι gamer εισαι ; </blockquote>

απο αυτους που ξεκινησαν να μουδιαζουν τα δαχτυλα τους με το tetris στο original gameboy.....
ακου εκει λαμπακια και αρωματα.... σιγα μην βαλω και τον σκλαβο να παιζει για μενα και γω να κοιταω...</blockquote>

NΑΤΕΣ ΟΙ ΠΛΕΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ! Ούτε καν σκλάβο απο το βιετναμ δεν έχει να του κάνει φαρμ όσο αυτός δουλεύει.

Πόσο έχει ξεπέσει το pc gaming....

Τί τεράστιο επικό θρέντ είναι ευτούνο; Εύσημα λεβεντιές μου!

Να προσθέσω πως μασαμπουκιάζω ανερυθρίαστα, με τούμπανο νίντζα σκίλ στην αποφυγή φρικτού λερώματος του ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ, ΚΑΓΚΟΥΡΟΛΑΜΠΙΟΝΑΤΟΥ ΚΗΜΠΟΡΝΤ ΜΟΥ αλλά μόνο όταν πρόκειται για κάποιο adventure ή turn based παιχνίδι που δεν απαιτεί αντανακλαστικά.

Φυσικά σε περιόδους ακραίου εθισμού σε κάποιο τίτλο, έχω παραβιάσει τον κανόνα μου και έχω βρεθεί με τη σώς να στάει κολασμένα πάνω στα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ πλήκτρα μου, να χάνω και στο παιχνίδι και να τσιρίζω σαν υστερικιά γεροντοκόρη, ανίκανος να σώσω και το κήμπορντ και το παιχνίδι. Συνήθως μετά κλείνω το παιχνίδι, με οικτίρω σιωπηλά, καθαρίζω τα πάντα, τελειώνω το φαγητό μου και συνεχίζω το γκέημινγκ με υφάκι "Τα τελευταία 10 λεπτά δε συνέβησαν ποτέ" και την ντροπή ανεξίτηλα χαραγμένη μέσα μου.

μπυρα-σουβλακι και γκεημινκ = παραδεισος του γκεημερ .Τελος!!!!!!!!

Το ξερω οτι πολλοι θα εχετε αντιρρησεις αλλα για εμενα φαι και γκειμινγκ δεν συνδυαζονται(αλλο το να κανεις διαλειμμα οσο παιζεις για να φας 2 σουβλακια). Οταν παιζουμε, παιζουμε αφοσιωμενοι και οταν τρωμε, τρωμε εξισου αφοσιωμενοι με το να τα συνδυαζεις χανεις λιγο και απο τα 2...Ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που το βλεπει ετσι :dry:

οχι δεν εισαι ο μονος.
οπως βλεπεις οι μισοι εδω μεσα εχουν τραβηξει αυτη τη διαχωριστικη γραμμη που αναφερεις!

αλλα ρε παιδια.... οχι πειτε! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ DIABLO ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ....?!?!

Εδώ που τα λέμε, εξαρτάται και από το παιχνίδι, έτσι;
Άλλο το να παίζεις Diablo και να σαβουριάζεις λουκανικούμπα, και άλλο να παίζεις CoD... Τι θα πείς; "Μισό, να ρευτώ και με πυροβολείς αργότερα";

εννοείται εξαρτάται και απο το παιχνίδι, αν έχεις κολλήσει πλήρως τότε τρως, πίνεις όλα τα κάνεις πάνω απο το πληκτρολόγιο μέχρι να το κουτουλήσεις απο την νύστα, το ιδανικό πάντα είναι να κάνεις ενα διάλειμμα για τις βασικές ανάγκες τουλάχιστον.

επειδη βαριεμαι να καθαριζω, αποφευγω τουλαχιστον τις σαλτσες.
για οσους εχουν τσακωθει με την καθαριοτητα του πληκτρολογιου και του αρουραιου μετα πληκτρων, ας μην ξεχνατε οτι βριθουν απο μικροβια, λουνα παρκ. το κατατασω σε φαση, τρωω απο την σολα του παπουτσιου που φοραει ο σκουπιδερι man.

παντως μου εχει τυχει απειρες φορες, να ξεχασω στην ακρη το λαχταριστο μου σαντουιτσακι, απο την βρωμερι της περιοχης (παντα χωρις σαλτσες, καλα ισως λιγο τυροκαφτερη) εκστασιασμενος απο την παιχνιδαρα που μπλιμπλικαει την οθονη μου.

τωρα για τις βασικες αναγκες που ανεφερε ο φιλος Steel Havoc, αν δεν παθεις και την ουρολοιμοξη σου, τι σοι gamer εισαι; μια φορα ρε παιδι μου, για το γαμωτο.
να εχεις να λες επαιζα μεχρι που επαθα ζημια, γιατι τα γατακια κανουν πιπι., εμεις οι βετερανοι ανακυκλωνουμε τις ιδιες μας τις ουσιες.

σε αυτο που συμφωνουμε μαλλον ολοι, εξαρταται απο το παιχνιδι, γιατι ανετα μπορει να βρεθει το μπιφτεκι απο το μπεργκερ, να παταει το 1/3 απο τα πληκτρα του πληκτρολογιου. αν μπουν και λιπη στο scroll του αρουραιου, αστα να πανε.

σκελος α
koυνελε, τα τραγικοποιεις τα πραματα....
δεν ειναι ετσι....
δηλαδη εσυ οταν οδηγας, μετα πλενεις με οινοπνευμα τα χερια σου, πριν φας?

σκελος β
ενταξει...
σιγουρα εξαρταται απο το παιχνιδι....
αλλα ο εμπειρος gamer θα βρει τροπο να παιξει εν αναγκη και με τα δαχτυλα των ποδιων προκειμενου να τα κανει ΟΛΑ και ΚΑΛΑ!
WTF... i had faith in you guys! και σεις το παιζετε παρθενοπιπιτσες με savoir vivre επι της τελεσης της μεικτης διαδικασιας gaming/feeding?

Αφηστε τις κα8αριοτητες και τα σιροπια σας , οταν πας να παρεις σουβλακι η οταν πας στον κρεοπωλη ξερεις οτι τυπας εχει χωσει τα χερια του στα πιο βα8ια σας ονειρα[ :sick: ].ΤΕΛΟΣ

Τώρα μου ήρθε φλασιά-Ξέρω που το πάει ο InfamousJohn... για να μπορεί αργότερα να μας λέει οτι μας έχει ολους στο HoN με φτηνιάρικο πληκτρολόγιο και αρχαίο ποντίκι ενω συγχρόνως τρώει 2 πιτόγυρα και μιλάει στο τηλέφωνο :trollface:

Τρώω κανονικό φαγητό όταν παίζω adventure ή κάτι που δεν χρειάζεται γρήγορα αντανακλαστικά. Καινούριο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο είναι κρίμα να πάει απο τζατζίκι ή κοκα-κολα.
Μόνο στο World of Tanks, όταν παίζω το Τ95 τολμάω να τρώω φαγητό, παγωτό, γαριδάκια, υπάρχει χρόνος ακόμη και για κατούρημα. :lol: :lol:

Steel_Havoc wrote:
Τώρα μου ήρθε φλασιά-Ξέρω που το πάει ο InfamousJohn... για να μπορεί αργότερα να μας λέει οτι μας έχει ολους στο HoN με φτηνιάρικο πληκτρολόγιο και αρχαίο ποντίκι ενω συγχρόνως τρώει 2 πιτόγυρα και μιλάει στο τηλέφωνο :trollface:</blockquote>

also:
με τα ματια κλειστα, τα χερια στο φαι και το ενα ποδι στον αερα, το αλλο ποδι στο πλητρολογιο ποντικι
:trollface:

but no! :lol: :lol:

ρε ιεροσυλε, γιαυτο εισαι και κακοφημος... ρε ειναι δυναμων να κανεις ιεροσυλιες στον βωμο του game;
σε λιγο θα μας πεις οτι τρως πιτογυρα μεσα στην εκκλησια και φτυνεις το λαδοχαρτο στις αγιογραφιες.

lelos kounelos wrote:
ρε ιεροσυλε, γιαυτο εισαι και κακοφημος... ρε ειναι δυναμων να κανεις ιεροσυλιες στον βωμο του game;
σε λιγο θα μας πεις οτι τρως πιτογυρα μεσα στην εκκλησια και φτυνεις το λαδοχαρτο στις αγιογραφιες.</blockquote>

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ιεροτελεστια δεν ειναι για μενα ο τροπος που κραταω το ποντικι, αλλα ο τροπος που κανω develop τον ηρωα στο παιχνιδι...
τς τς τς! σε ειχα πιο φιλοσοφημενο...
τετοια ρηχα θα συζηταμε τωρα?

over-eating1.bmp

υπαρχει περιπτωση να πεσει κατι πανω στο πληκτρολογιο/ποντικι?!?!
οχι πες!

(Ερχομαι λιγο καθυστερημενος)
Anyways συνηθως δεν τρωω στο πισι αντε καμια φορα να παρω κανα φυστικι, κανα μπισκοτο μονο για να μασουλαω. Ωστοσο μια φορα εβλεπα ενα stream γεματο ενταση και δεν ηθελα να το διακοψω και ετσι εφαγα φουλ μεσημεριανο σε δισκο, με μαχαιροπιρουνα και ολα τα σχετικα
Τωρα απο πιοτο συνηθως οταν παιζω ΤF2 παιρνω κανενα Lucozade η και σκετο νερο, καθε φορα που πεθαινω η αλλαζει το map πινω και μια γουλια

Back