Νεα τηλεοραση

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

akarthis

Half-Ogre
Καλησπερα, η tv(samsung 2018) αρχισε να τρεμοπαιζει κ μαλλον παω για καινουργια.

Ασχολειται κανεις με το αθλημα για συμβουλες? Σκεπτομαι μεχρι 1500 και σιγουρα θυρα για ps5

OLED panel κατά την ταπεινή μου άποψη. Δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα. Κορυφαία μαύρα λόγω της τεχνολογίας, πολύ καλό refresh rate επίσης.

Οι LG είναι καλές σε αυτόν τον τομέα, αλλά έχουν μείνει λίγο πίσω σε κάποια Apps (κυρίως για το Ην. Βασίλειο).

Από εκεί και έπειτα είναι θέμα ιντσών (αναλόγως την απόσταση καναπέ από τη TV προσαρμόζεις το μέγεθος του panel) για να μπορέσεις να προσαρμόσεις το budget σου.

Δεδομένα οι πιο αξιόπιστες λύσεις από πλευράς μάρκας είναι οι 3 κλασικές, SONY, LG ή SAMSUNG. Από εκεί και πέρα παίζουν μικροδιαφορές στις τεχνολογίες τους και καθεμιά έχει τα συν και τα πλην. Πχ οι OLED της LG απεικονίζουν καλύτερα το μαύρο και έχουν καλύτερο contrast, ενώ οι QLED της Samsung λένε πως έχουν καλύτερη φωτεινότητα στα χρώματα.

Εγώ ως υπέρτατος OLED fanboi και με δεδομένο πως έχεις υψηλό budget, θα σου έλεγα να πας στην μεγαλύτερη (με τα δεδομένα του σαλονιού σου πάντα και με την απόσταση από τον καναπέ) που μπορείς να βρεις LG 4K OLED με refresh rate 120 Hz.

Τωρα εχω μια 55. Λεω για μινιμουμ τοσες ιντσες. Ο καναπες ειναι 3 με 4 μετρα αποσταση.

Τσεκαρω για την lg που ειπες

Ευχαριστω προκαταβολικα

Ό,τι είπε ο Κώστας. Έχω την LG G2 (νομίζω τώρα είναι στην 4η υλοποίηση, δηλαδή G4) και είναι απλά όνειρο. Πάω σε φίλου που έχει Samsung ίδιου μεγέθους και το trade-off της καλύτερης φωτεινότητας (λόγω διαφορετικού panel) είναι να μοιάζουν όλα τα χρώματα ξεπλυμένα με χλωρίνη.

Υπάρχουν διάφορα sites να κρίνεις ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος συναρτήσει γωνίας θέασης, θα έλεγα ότι πλέον ρεαλιστικά μπορείς να έχεις και μεγαλύτερο panel εγγύτερα στον καναπέ έτσι και πας για 4Κ διότι δεν βλέπεις το κακό pixelation που είχαν/έχουν οι παλιές LCD τηλεοράσεις.

Πριν 2 χρόνια πήγα σε 55" QLED Samsung, σήμερα θα πήγαινα τουλάχιστον σε 65" OLED, μάλλον LG.

Δηλαδή, μιλάμε για τηλεοπτικά "όργια" πολλών ιντσών εδώ πέρα... :Ρ

450€ για μια QLED της TCL και τα υπόλοιπα στις πουτ... ε συγγνώμη, για τις καθημερινές ανάγκες, είναι και δύσκολοι οι καιροί.

Εγώ με την lg c1 55αρα που πήρα πριν μερικά χρόνια είμαι τέρμα ευχαριστημένος

Back