What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

NEBUCHADNEZZAR

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Η κατάσταση στο είδος των city builders στις μέρες μας βρίσκεται κάπου μεταξύ της σαρωτικής νοσταλγίας των τριαντάρηδων και άνω παλαίμαχων gamer και της ανάγκης να προχωρήσει παράλληλα το είδος σε νέες θεματικές αλλά και μηχανισμούς. Τα ιερά τέρατα που έχουν καθορίσει το χώρο και έχουν σημαδέψει τις αναμνήσεις μας, είναι φυσικά η τριάδα της Impression Games , Caesar – Pharaoh – Zeus:Master of Olympus τα οποία μεσουράνησαν κατά τη δεκαετία του 90 και αποτελούν προσωπικά το σκληρότερο currency ευχάριστων gaming αναμνήσεων στις οποίες ανατρέχω.



Στην περίπτωση του Nebuchadnezzar, η Nepos Games, ένα Τσέχικο στούντιο δύο τα-κάνω-όλα developers, έγειρε την πλάστιγγα περισσότερο προς την πλευρά της νοσταλγίας, προσπαθώντας να φέρει τη λογική και αισθητική του Pharoh στο περιβάλλον της Μεσοποταμίας της εποχής του Χαλκού έως και την Περσική κατάκτηση.Το παιχνίδι ξεκάθαρα έχει ως κοινό τους βετεράνους του είδους, μιας και η όλη περιρρέουσα αισθητική αλλά κυρίως οι μηχανισμοί διακατέχονται...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Για μια στιγμη πιστεψα οτι μας εβριζες στα αραμαϊκα
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ομιτζί, ρητέρν οφ δε γκοφρέτος! Γουέρ γουέρ γιου; Έβλεπα στημ να παίζεις αυτό το ναμπουχαζαρφραγκραμπντουαλαουχάτ και αναρωτιόμουν αν θα δούμε δυναμική επιστροφή.
 
Top Bottom