Αγόρασες από το Πλαίσιο. Γιατί μιλάς ακόμα;
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Το να έχω ένα αξιόπιστο ποντίκι που:
1. Δεν θα χαλάσει σε 1 χρόνο, αφήνοντάς με ξεκρέμαστο μέχρι να αγοράσω καινούριο.
2. Δεν θα "πετάει" τον κέρσορα από εδώ και από εκεί όποτε του... καπνίσει.
3. Δεν θα μου κουράσει τον καρπό
Είναι για εμένα πολύ πιο σημαντικό από το αν θα παίξω το εκάστοτε videogame στα ultra αντί για τα high settings τα οποία άνετα πιάνει μια κάρτα της τάξης των 200 ευρώ.
Όπως ξαναείπα, θέμα προτεραιοτήτων και επιλογών. Δεν θα σε κατηγορήσω που έσκασες 400 ευρώ για κάρτα, μακάρι να μπορούσα να κάνω και εγώ το ίδιο αυτή τη στιγμή, αλλά το να διαβάζω και σχόλια του τύπου "στην Ελλάδα του 2015" από εσένα... προκαλεί. Πάντως η προπαγάνδα πιάνει τόπο...
P.S. Το τελευταίο ποντίκι 70 ευρώ που πήρα (Razer Lachesis) πριν από 5 χρόνια, ακόμα λειτουργεί άψογα με εξαίρεση το scroll wheel click του (για αυτό και το αλλάζω, συν κάποιες εξωτερικές φθορές που προκλήθηκαν από τρίτους). Αμφιβάλω αν ένα turboX <span class="bbcode_spoiler">μίασμα</span> θα κρατήσει έστω και 2,5 χρόνια έντονης χρήσης προκειμένου να βγεις ουσιαστικά "κερδισμένος"
Αν μιλήσουμε για μη-turboΧ ποντίκια/πληκτρολόγια για πιο "casual" με την καλή έννοια σκοπούς, φυσικά υπάρχουν αξιόλογα προϊόντα εκεί έξω τα οποία αξίζει κανείς να αγοράσει και είναι βέβαιο πως θα καλύψουν τις εκάστοτε ανάγκες του.
TL;DR Ναι, 70 ευρώ είναι πολλά για ένα ποντίκι, αλλά ένα πάθος έχουμε, πρέπει να το ικανοποιήσουμε. Εάν τα δώσεις για προϊόν που θα "αντέξει" στο χρόνο και θα αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου προσφέρει, είναι καλή επένδυση. Α, και το Πλαίσιο τον παίρνει.