Καλες επιλογες Ιρενικους, κορυφη στο hwbot στα σιγουρα παρεα με τρεις 780Ti. Βαλε και μια κανιστρα υγρο αζωτο στο λογαριασμο.
Γειωθηκε το θεμα. Απογοητευση. Εγω θα το πάω.
SHREDDER wrote:
<i><u>Για τα χρηματα που μπορω να δωσω</u></i> δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη απο τον 4700. Αναγκαστικα τον παιρνω που να ηξερα οτι θα καιγοταν ο 2500κ. Εγω εδω και μηνες ειχα αποφασισει να παρω μια καινουργια καρτα το 2014 ετσι ομως πως ηρθαν τα πραγματα πρεπει τωρα να παρω και επεξεργαστη. Επισης το οτι η 7790 βγαζει περισσοτερα fps με a4 απο την 560 ειναι λογικο γιατι η 7790 ειναι πιο δυνατη καρτα απο την 560 ti. Ο <i><u>4770κ με την maxwell καρτα που θα παρω οταν βγει θα ξεπερασει και με μεγαλη διαφορα την 7790 με το A4</u></i></blockquote>
<i>Λαθος λογικη. Εγω μπορω να δωσω 5.000€, λες να παω αυριο το πρωι να παρω οτι βρω μπροστα μου?</i>
Παλι λαθος λογική ή μάλλον λάθος κατανόηση. Ο αντιλογος προσπαθει να σου εξηγησει οτι στο gaming μεγαλυτερη σημασια εχει η GPU. Ομως εσυ παιζεις σε αναλυση πολυ χαμηλη για να εχει τη παραμικρη σημασια η CPU που οδηγει τη GPU που δεν ζοριζεται και πολυ λογω αναλυσης.
SHREDDER wrote:
Το pc το χρησιμοποιω κυριως για ganing αρα η βασικη δουλεια του επεξεργαστη ειναι το gaming. Οθονη HD δεν υπαρχει λογος να παρω οσο δουλευει αυτη που την εχω απο το 2006.</blockquote>
Αυτο θεωρηθηκε από όλους τρολιά. Ρε αντρακι μου, τι θα πει δουλευει? Αμα εχεις 400€ για ξοδεμα και δεν αλλαξεις την οθονη πρωτα, το βλεπεις οτι όλοι τσινανε.
Να το κανουμε γκαλοπ. Ποσοι εχουν 1024 οθονη και τους δινανε 400€ για ΠιΣι και δε θα αλλαζανε πατητοί την οθόνη πρώτα? Πιστευω ολοι, εχεις δει full hd πως ειναι? Σα να χςεις μυωπια και σου βαλουνε γυαλια.
SHREDDER wrote:
αυριο θα παω το pc στον τεχνικο και μεχρι αυριο το απογευμα θα ξερω αν εχει προβλημα ο επεξεργαστης η η ψυκτρα του. Σε περιπτωαη που εχει παθει ζημια ψυκτρα θα την αλλαξω και θα κρατησω τον επεξεργαστη. Λεω να βαλω αυτη την ψθκτρα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Corsair-Hydro-Series-H80i-Extreme-Performance-CW-9060008-WW.htm
Αλλιως αν εχει παθει ζημια ο επεξεργαστης θα αλλαξω και ψυκτρα και επεξεργαστη</blockquote>
Δες πρωτα, γιατι πολυ φοβαμαι ειναι η μητρικη σου η κανα πεθαμενο PSU. Οποτε θα κληθεις να παρεις περισσοτερες και διαφορετικες αποφασεις.
SHREDDER wrote:
Δεν το ρισκαρω το overclock οταν παλιωνει το pc τπ αλλαζω γι αυτο και δεν παιρνω δυνατα ανεμιστηρακια που ειναι φτιαγμενα για overclock. Ουτε για οθονη δινω χρηματα οσο δουλευει αυτη. Αν μετα απο χρονια καει και η οθονη τοτε θα την αλλλαξω αλλα μεχρι τοτε δεν βρισκω λογο να παρω καινουργια. Ετσι λοιπον οταν αναβαθμιζω το pc ειτε επειδη χαλασε ειτε επειδη παλιωσε δινω ολα τα λεφτα για οσο το δυνατον καλυτερο επεξεργαστη καρτα γραφικων μνημη και μητρικη</blockquote>
Το θεμα ειναι πως ειναι πεταμενα λεφτα. Στα παιχνιδια, οπως θα ειδες πιστευω, στα γραφηματα του Kuivamaa που θα μελετησες, η διαφορα αναμεσα στις γενιες CPU ειναι αμελητεα. Ομως τα γραφικα, η GPU, κανει τη διαφορα. Εσυ θες να χρυσοπληρωσεις αυτο που εχει το μικροτερο αντικτυπο (μαζι με τη μνημη), ενω ακομα και τη GPU να αλλαξεις δεν θα δεις διαφορα γιατι περιοριζεσαι περαιτερω απο πολυ χαμηλή αναλυση! Δε ξερω τι αλλο να γραψω! Πως να το πώ!
Δες τι θα σου πει ο μαστορας, να συνεχισουμε τη συζητηση. Και εχε στο νου σου να φυλαξεις λεφτα να παρεις μια οθονη, θα μας ευχαριστεις αργοτερα.