NESBOX ONLINE (N.E.S., SEGA MEGA DRIVE, S.N.E.S)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Epitaph

Death Knight
Ήρθε η [strike]όλα[/strike] ώρα που όλοι περιμένατε.
Με το παρακάτω site, μπορείτε να παίξετε ΔΙΠΛΑ games πασίγνωστων κονσολοπαιχνιδιών μέσω Ίντερνετ.
Δηλαδή για
NES : Contra, Double Dragon Series, Battletoads κ.α.
S.N.E.S. : Battletoads Vs Double Dragon, κάποια Contra, Street Fighter II,Final Fight 2 & 3 , Mortal Kombat, Donkey Kong Country και πολλά άλλα
SEGA : Golden Axe, Streets of Rage series

είχα την τύχη να παίξω χθες πρώτη φορά με φίλο μου σε Ίντερνετ καφέ, και εκτός από μερικές περιπτώσεις που έτρωγε κάποιο κόλλημα η εφαρμογή και δεν έμπαινε, έπαιζε άψογα και χωρίς LAG.

Δουλεύει ως εξής:

Μπαίνετε σε όποιο παιχνίδι θέλετε, επιλέγετε το 2P Game και σας δίνει ένα link το οποίο αντιγράφεται αυτόματα μόλις κάνετε click και πρέπει να το στείλετε σε έναν φίλο σας. Η σύνδεση με κάποια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι απαραίτητη.
Μπορείτε να το ποστάρετε και εδώ π.χ.
Ψήνεται κανείς να παίξει CONTRA μαζί μου τώρα; Όποιος γουστάρει λίγο Epitaph Action ας γράψει εδώ.

Το site είναι :

http://nesbox.com/

ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ

Ξεκινάω με ένα Session από Contra να δούμε πως θα πάει.

Ποστάρω εδώ κι όποιος θέλει ας μπει να λιώσουμε

[strike]htt//bit.ly/PvEQsb[/strike]

edit #1 :όποιος προσπαθήσει να μπει και δεν μπορεί, στέλνει pm
edit #2 : κάποιος μπήκε μόλις τώρα και πάτησε 1player και έπαιζε μόνος του. Επικό τρολλάρισμα...

εγω ημουν!

Δεν τρολλαρα... απλα ηθελα να δοκιμασω αν ειναι playable, γιατι το παχνιδι στο loading με προειδοποιησε οτι εχω μεγαλο ping .... και δυστυχως ειχε δικιο.
δεν μπορεσα να παιξω σαν ανθρωπος. αγανακτησα και το εκλεισα.
δεν ειχα σκοπο να σε τρολλαρω.

Έλα ρε ΤΡΟΛ, άσε τις δικαιολογίες. Και το χα μαντέψει ότι ήσουν εσύ, αλλά δεν ήθελα να σου πιστώσω την κατηγορία.
Καταρχάς που μένεις; Βόρεια Ελλάδα; Εγώ σε έβλεπα και πήγαινες μια χαρά, σου πάτησα και 2 φορές το Pause να σε νευριάσω και το PIng ναι μεν δε μου φάνηκε άψογο, αλλά ήταν καλό (άνετα playable δηλαδή).
Υπάρχει κάνας άλλος εθελοντής να ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΙΝΑ;

ΕΠΟΣ :worship:
έχει τεράστια διαμάντια εκει μέσα, μένει μόνο να τα δοκιμάσω για να δω πόσο ακριβής είναι ο χειρισμός και αν λειτουργεί σωστά το save/load, κατα τ'αλλα αυτό το site είναι παράδεισος.

οντως εχει ΠΟΛΥ πραμα.....

ο epitap αξιζει ενα αληθινο thank you, απο τους ρετροφιλους....

οταν διαβασα οτι καποιος μπηκε και παιζει μονος του, δυο μουτσουνες μου ηρθαν στο μυαλο
tony και κακοφημος

o tony ηταν, απλα εγω εφαγα τις σφαιρες για παρτυ του!

tony you owe me this one! :trollface:

Back