για μενα, οι τιμοκαταλογοι και αυτη η αλητεια με το net neutrality ειναι απο τον ιδιο βοθρο.<br>τα εχω πει χιλιες φορες και επειδη βαριεμαι να σκεφτω κατι καινουργιο, θα τα ξαναπω.<br>απο την μια εχουμε τους ISP απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου, που θελουν να κανουν τον τροχονομο στο τι θα δεις.<br>τα κωλομερια της κιμ σε ταχυτητα με bonus. για το wiki leaks, πρωτα θα πρεπει να κανεις αιτηση για ψυχοφαρμακα.<br>εγω καπως ετσι το βλεπω οτι θα γινει. σιγουρα θα ζητανε και λεφτα για να μπορει ο καθενας να μπαινει στην σελιδα σου, σημερα.<br><br>τωρα για τις χρεωσεις εδω κατω,που ειναι και το φυτωριο μεθοδων, για τον υπολοιπο κοσμο που ολισθαινει στα οικονομικα ταταρα. θα τα πω μια τελευταια φορα, γιατι ακομα κι εγω θα κανω εμετο απο την επαναληψη.<br>αυτος ειναι η τιμοκαταλογος της βονταφον. data και social bundles.<br>[youtube]https://youtu.be/aB85Df2ybUw[/youtube]<br>μιλαμε για wifi ιντερνετ που ειναι σαπιλα. αν δεν κανω λαθος, απεριοριστο ιντερνετ, δεν υπαρχει.<br><br>ενας κλασσικος μισθος ειναι 900 με 1.000 kwacha. <br>ενοικιο σε νορμαλ περιοχη 2.000 kwacha οποιος θελει φτηνο ενοικιο, μενει στα κομπαουντ οπου δεν μπαινει ουτε ο στρατος.<br>συνηθως βαζουν 2 kwacha talktime στο καρτοκινητο τους. δεν παιζουν συνδρομες.<br><br>αν πεις σε καποιον googl-αρε, το δεν ξερει τι ειναι. η συντριπτικη πλειοψηφια εχει προσβαση μονο στο facebook και το whatsap.<br>γιαυτο οπου και να πας, θα δεις ανθρωπους να βγαζουν σελφι. αυτο ειναι το ιντερνετ για αυτους. δεν γνωριζουν τον πλουτο των γνωσεων που υπαρχει στο ιντερνετ. ξερουν την ριανα αλλα δεν ξερουν τον σνοουντεν. οχι να ξερουν τι εκανε κτλ απλα να εχουν ακουσει το ονομα του.<br>580 kwacha τα 25gb τα οποια πρεπει να τα καταναλωσεις πριν κλεισει ο μηνας. το <br><br>προσθετω και τον swartz που τον περασαν απο grinder, επειδη "εκλεψε" δημοσια εγγραφα τα οποια υποτιθεται οτι επρεπε ολοι να εχουν προσβαση, αλλα χρεωναν την εισοδο γιατι ετσι.<br>ο καιρος γαρ εγγυς<br><br><br><br><br><br>