What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Netflix με share screen?

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Παιδια καλησπερα,

προσπαθουσαμε χτες να δουμε ταινια στο Netflix με share screen μεσω Facebook, Skype και Discord, αλλα η εικονα εδειχνε blank στον αποδεκτη του share σε ολες τις πλατφορμες. Ψάχτηκα αρκετα αλλα δε βρηκα λυση. Εχετε ιδεα περι του θεματος? Ιδανικα θα ηθελα επισης να μπορω να ελεχγω ξεχωριστα i) Την ενταση της ταινιας, ii) την ενταση της βιντεοκλησης. To netflix εχει δικη του μπαρα εντασης αλλα δε βρηκα κατι για τη βιντεοκληση. Κοινως, τα χρειαζομαι αυτα για να φερω ισορροπια μεταξυ εντασης ταινιας και βιντεολησης.
Αυτο που καναμε μπακαλιστικα ειναι να αρχισουμε την ταινια ταυτοχρονα μιας και δε μπορουσε να γινει σωστο share screen. Προς το τελος της ταινιας εγινε κατι κουλο: Το headset μου μπορουσε να αναπαραγει ηχο, ειτε μονο απο την ταινια, ειτε μονο απο τη βιντεοκληση. Καμια ιδεα του γιατι μπορει να συνεβη αυτο? Δε μπορεσα εν τελει να το λυσω οποτε εβαλα ακουστικα earbuds με καλωδιο, που αναπαρηγαγαν ηχο και ταινιας και βιντεοκλησης.

Ευχαριστώ εκ των προτερων :)
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,696
Netflix με share screen
όλες οι πλατφόρμες που παίζουν netflix περιλαμβάνουν drm. Οπότε φυσικά και δεν περιμένω να είναι τόσο απλό. Όσο νομίζω πάντως, όσο χαμηλώνεις την ανάλυση, χαλαρώνει η αυστηρότητα στο drm.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Δε το εχει δοκιμασει κανεις αλλος? :)

Ξερετε εστω ισως πως μπορω να εχω πολλαπλα καναλια ηχου σε Bluetooth Headset?

Ευχαριστω!
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,826
Εγώ με τον κολλητό μου πάντως που βλέπουμε μαζί ταινίες, το κάνουμε με torrent ασχέτως της συνδρομής. Είναι ο πιο απλός/τρόπος για κοινή θέαση εξ αποστάσεως.
Ρυθμίσεις και ξεχωριστά την ένταση σε ταινία και discord και είσαι κομπλέ
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Αν έχεις Netflix Standard ή Premium σε αφήνει να βλέπεις από το ίδιο account ταυτόχρονα 2 ή 4 συσκευές

 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Εγώ με τον κολλητό μου πάντως που βλέπουμε μαζί ταινίες, το κάνουμε με torrent ασχέτως της συνδρομής.
Δεν καταλαβα, πώς το κανεις αυτο δηλαδη?
Αν έχεις Netflix Standard ή Premium σε αφήνει να βλέπεις από το ίδιο account ταυτόχρονα 2 ή 4 συσκευές
Nαι το ξερω αυτο, το θεμα ειναι να βλεπουμε το ιδιο πραμα ακριβως ομως, την ιδια στιγμη. Γιατι προχτες πχ έλεγα "πατα παυση", οποτε εγω εκανα παυση ξερω γω στο 3:23 και κεινη με μικρη καθυστερηση στο 3:26, οποτε οταν πατουσα play επρεπε να λεω "3:24,:25, :26!" για να πατησει play σε σημειο που θα ειμαστε συγχρονισμενοι. Το οποιο ειναι ολιγον ηλιθιο :D
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έβλεπα Group Watch στο Disney+ και όταν κάποιος προπορευόταν τον γύρισε πίσω και έβλεπε ξανά τη σκηνή που μόλις είδε. Πιο ηλίθιο.
Νομίζω έχει να κάνει και με τη σύνδεση του καθενός δεν νομίζω πως θα είναι πχ σε 2 ώρες ταινία να είναι 100% sync.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,826
κατεβα
Δεν καταλαβα, πώς το κανεις αυτο δηλαδη?
Κατεβάζουμε το ίδιο torrent και μετά απλά μετράμε μαζί "3-2-1 πάμε" και πατάμε το play.
Μπορεί να έχουμε 1-2 δευτερόλεπτα async μεταξύ μας αλλά πρακτικά δεν μας εμποδίζει να δούμε μαζί την ταινία.

Πριν μερικά χρόνια, είχαμε δοκιμάσει ένα online video playback sync software αλλά δεν υποστήριζε υπότιτλους. Δες εάν θέλεις μήπως βρεις τίποτα που να σας καλυπτει
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Για share screen και ρύθμιση των ήχων, θα έλεγα ότι μόνο μέσω Voicemeeter Banana θα κάνεις αυτό που θες. Γενικά με virtual cables, απλά το Voicemeeter είναι πιο εύκολο και γρήγορο στο σετάρισμα.

Χοντρικά μιας και δεν είμαι σε Windows αυτήν την στιγμή.
1. Κατεβάζεις, κάνεις εγκατάσταση και restart το PC.

2. Μπαίνεις στο sound control panel των Windows, στην καρτέλα Playback θα έχεις δύο νέες καταχωρήσεις. Voicemeeter Input και Voicemeeter Aux Input. Βάζεις το πρώτο ως default. Πλέον όλοι οι ήχοι θα περνούν από 'κει.

3. Στο VoIP πρόγραμμα που χρησιμοποιείς (skype, discord, κλπ), θα πας στις ρυθμίσεις και θα επιλέξεις ως πηγή εξόδου το Voicemeeter Aux Input. Έτσι διαχωρίζεις τον ήχο που λαμβάνεις απ' το πρόγραμμα, απ' τους υπόλοιπους ήχους του συστήματος.

4. Ανοίγεις το Voicemeeter.
1617550203567.png

5. Πάνω δεξιά βλέπεις τα Α1, Α2, Α3. Σ' αυτά μπορείς να βάλεις μέχρι 3 πηγές εξόδου (ηχεία, ακουστικά). Πατάς το Α1 και βάζεις τα ηχεία/ακουστικά σου. Προτίμησε το πρόθεμα WDM για αρχή. Αν θες κι άλλη πηγή, την βάζεις στο Α2 και εναλλάσσεις με το αντίστοιχο mute ακριβώς από κάτω που ρυθμίζεις και την ένταση (0db είναι το 100%, οπότε προσοχή τ' αφτιά σου). Την ένταση μπορείς να την ρυθμίζεις και με τη ροδέλα του mouse αν κάνεις hover στο αντίστοιχο slider.

6. Αριστερά απ' αυτά βλέπεις τα δύο virtual inputs. Η πρώτη μπάρα αφορά όλους τους ήχους του συστήματος που χρησιμοποιούν την default έξοδο (όπως το Netflix, που σιγά μην έχει άλλη επιλογή). Η δεύτερη μπάρα ρυθμίζει την ένταση στο VoIP πρόγραμμά σου (αφού στο 3ο βήμα επιλέξαμε το Voicemeeter Aux Input). Οπότε κανονίζεις την ένταση που θες ξεχωριστά.

7. Τα 3 hardware inputs πιο αριστερά, αφορούν τις πηγές εισόδου (μικρόφωνο, line in, κλπ). Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι γι' αυτό που θες. Μπορείς όμως να συνδέσεις και το μικρόφωνό σου στο Voicemeeter. Στο χέρι σου είναι.

Αυτά τα λίγα. Μπορεί να φαίνεται overwhelming στην αρχή, αλλά αν εξοικειωθείς μαζί του κάνεις ωραία πραγματάκια.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Το Netflix το τρέχεις μέσω εφαρμογής ή μέσω browser?
 
Top Bottom