New year giveway

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωραίος! Καλή χρονιά να έχουμε! Θα ήθελα να συμμετάσχω για το New Vegas

Η σεμνή τελετή μόλις ολοκληρώθηκε.Έπεσαν βαρελότα και η καθαρίστρια σκουπίζει <br>και προσπαθεί να διώξει τους τελευταίους ενοχλητικούς. Μαζί και μένα. <br>Οι νικητές, λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση.<br><br>Ο "πρωτάρης" bladesinger κερδίζει το  nuclear throne και ...<br>ο μεγάλος τυχερός vtheofillis κερδίζει τα Cthulhu, BOD και Fallout New Vegas. <br><br>Συγχαρητήρια στους νικητές. Ας επικοινωνήσουν μαζί μου με pm ή ας μου κάνουν αίτημα φιλίας στο steam.<br>Οι χαμένοι ας μην λυπούνται θα υπάρξουν και άλλες κληρώσεις. Καλό βράδυ.<br><br>

I sense a disturbance in the force.<br><br><br>Συγχαρητήρια στους νικητές και στον OP

<blockquote><br>Η σεμνή τελετή μόλις ολοκληρώθηκε.Έπεσαν βαρελότα και η καθαρίστρια σκουπίζει <br>και προσπαθεί να διώξει τους τελευταίους ενοχλητικούς. Μαζί και μένα. <br>Οι νικητές, λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση.<br><br>Ο "πρωτάρης" bladesinger κερδίζει το  nuclear throne και ...<br>ο μεγάλος τυχερός vtheofillis κερδίζει τα Cthulhu, BOD και Fallout New Vegas. <br><br>Συγχαρητήρια στους νικητές. Ας επικοινωνήσουν μαζί μου με pm ή ας μου κάνουν αίτημα φιλίας στο steam.<br>Οι χαμένοι ας μην λυπούνται θα υπάρξουν και άλλες κληρώσεις. Καλό βράδυ.<br></blockquote><br><br>Ευχαριστώ πάρα πολύ Mindraven. <br><br>Όλα ΟΚ με το παιχνίδι.  :drinks: :drinks:

Back