NFL American Football - Συζήτηση για το πρωτάθλημα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πώς ξεκινήσατε αλήθεια να ασχολείστε με το άθλημα;
εγώ λόγο καραντίνας είχα παίξει 300+ plus ώρες στο pro και ειπα να παίξω το madden και από εκεί κόλλησα :D

@chek2fire Έχεις το φουλ;

Εγώ πρώτη φορά έβαλα φέτος το essential και βρήκα την υγειά μου.
ναι το full έχω γιατί βλέπω πολλούς αγώνες κάθε βδoμάδα.
To essential σε τι τιμή είναι και τι προσφέρει?

Πώς ξεκινήσατε αλήθεια να ασχολείστε με το άθλημα;

Από σπόντα.
Εγώ σαν γνωστός σειράκιας από μικρός, κάποια στιγμή το 2012 έβαλα να δω το Friday Night Lights (εξαιρετική σειρά btw), το οποίο εξιστορεί τα γεγονότα μιας high school ομάδας και των χαρακτήρων της σε ένα χωριό στο Τέξας.
Μόλις τελείωσα τη σειρά, είπα να μάθω κάποια πράγματα για το American Football, διάβασα/έμαθα κανόνες, είδα αγώνες (ήταν offseason οπότε είχα χρόνο να εγκλιματιστώ μέχρι να αρχίσει η σεζόν) κλπ και όλα πήραν τον δρόμο τους.
Από το '13 παρακολουθώ τα πάντα ασταμάτητα. Και Fantasy Football εννοείται. Περνάμε τέλεια Σεπτέμβρη-Φλεβάρη. 🤟

ναι το full έχω γιατί βλέπω πολλούς αγώνες κάθε βδoμάδα.
To essential σε τι τιμή είναι και τι προσφέρει?

Μια χαρά. Κι εγώ παλιά που ήμουν άνεργος και είχα χρόνο έβλεπα σχεδόν τα πάντα από ματς. Πλέον πού τέτοια τύχη.
Το Essential είναι στα 50 ευρώ, και έχεις πρόσβαση στο NFL Redzone (λατρεία, αλλά αν παίζει η ομάδα μου βλέπω την ομάδα μου) και στα 40λεπτα χάιλάιτς των αγώνων. Σου δείχνει δηλαδή κάθε play του αγώνα το ένα μετά το άλλο χωρίς διακοπές, χωρίς διαφημίσεις κλπ.
Οπότε η ρουτίνα μου είναι η εξής: Redzone την Κυριακή (εκτός αν παίζει η ομάδα μου εκείνη την ώρα, οπότε βλέπω αυτήν) και μετά μέσα στην εβδομάδα όσα 40λεπτα μπορώ.

σήμερα είναι ο αγώνας τον packers έκανα λάθος :p και περίμενα χθες πως και πως να τον δω

Έχει κάνει κανείς στο πραγματικό άθλημα 4 touchdowns in one game σαν τον Al Bundy;

Έχει κάνει κανείς στο πραγματικό άθλημα 4 touchdowns in one game σαν τον Al Bundy;

Υπάρχουν 7 Quarterbacks που έχουν σκοράρει από 7 σε ένα παιχνίδι.

Υπάρχουν 7 Quarterbacks που έχουν σκοράρει από 7 σε ένα παιχνίδι.
Κάτσε ρε συ, αυτό που τρέχουν με την μπάλα πίσω από την γραμμή δεν είναι το touchdown?
ο quarterback ο πασαδόρος της ιστορίας δεν είναι? Το σχέση έχει με touchdown?

Κάτσε ρε συ, αυτό που τρέχουν με την μπάλα πίσω από την γραμμή δεν είναι το touchdown?
ο quarterback ο πασαδόρος της ιστορίας δεν είναι? Το σχέση έχει με touchdown?

Για να τρέξει αυτός με την μπάλα πάνω στην γραμμή πρέπει να του την πασσάρει ο quarterback πρώτα.

Για να τρέξει αυτός με την μπάλα πάνω στην γραμμή πρέπει να του την πασσάρει ο quarterback πρώτα.

Άρα εννοείτε ότι έκαναν touchdown πάσα. Όχι οι ίδιοι. Οκ τώρα κατάλαβα.
(Έτσι πρέπει να νιώθουν οι γυναίκες όταν ρωτάνε τι είναι το offside 😅 )

@mike299
Nαι υπάρχουν πολλά είδη touchdowns, να στα αναλύσω αν θέλεις :D

Εδώ έκανα λάθος, βέβαια, γιατί θεώρησα τον Al Bundy ότι έπαιζε quarterback για κάποιο λόγο, αλλά τελικά έπαιζε running back.
Οπότε η σωστή απάντηση είναι η εξής:
1 RB κατέχει το ρεκόρ των 6 TD σε ένα παιχνίδι
4 RBs έχουν από 5 TD σε ένα παιχνίδι
και πάρα πολλοί (βαριέμαι να μετράω) έχουν από 4 TD σε ένα παιχνίδι.

37134d0fd893c9f069a18a871272e47d0c395818.jpeg

LET'S FUCKING GO

Για όποιον θέλει να δει το superbowl που είναι Κυριακή ξημερώματα δευτέρας 1:30 το gamepass το έχει στο 1 ευρώ.
Εγώ νομίζω δεν πρέπει να χάσει κάνεις αυτή την γιορτή του american football.
Oι ομάδες που πάνε φέτος στον τελικό είναι οι Rams του LA που είναι και το φαβορί και οι τελείως outsider οι Bengals που ήταν και η μεγάλη έκπληξη αυτών των φετινών playoff

το gamepass είιναι εδώ

Οι Bengals από ποια πόλη είναι;

Σινσινάτι, Οχάιο.

Back