Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Μπορείτε επίσης να πάτε στο "άλλα σπορς" ή στο "οφτοπικ", να πείτε τις μαλακίες σας. Ευχαριστώ...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ζησαμε να το δουμε και αυτο.Ανίερος συνασπισμός Tony με Tinapi?
ειναι τουλαχιστον REST?Tin -api?
Τα βασικά τα έχω πιάσει, αλλά υπάρχουν τόσοι κανονισμοί... Γελάω όταν ακόμα και ο σπικερ εξηγεί στο κοινό κάποια διαιτητική απόφαση. Από την φύση του, το παιχνίδι προσφέρεται για πολύ management γιατί έχουμε συνέχεια νέα plays. Πχ το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ με την συνεχή ροή τους έχουν άλλο ρυθμό. Αλλά βλέπω μόνο τα superbowl που είναι 30%αθλημα και 70% σόου. Πρέπει κάποια στιγμή να δω κάποιον αγώνα από regular season.
είδα χθές μέχρι το ημίχρονο, λίγο πριν κλείσει και δεν τον είδα τον τραυματισμό του.@chek2fire
Ξινή του βγήκε η Βραζιλία του κακόμοιρου του Love ρε γμτ. Παίζει να φαγε σοβαρό τραυματισμό. Ας ελπίσουμε αρχικά να μη χάσει τη χρονιά, και βλέπουμε.
Εν τω μεταξύ το γήπεδο ήταν γτπ τελείως, κάθε δεύτερο play και είχαμε και από καμπόσες γλίστρες, πάλι καλά που δεν τραυματίστηκαν οι πάντες ξέρω γω.
είδα χθές μέχρι το ημίχρονο, λίγο πριν κλείσει και δεν τον είδα τον τραυματισμό του.
Γενικά μέχρι και εκείνη την ώρα οι ομάδες έδειχναν τελείως ασυντόνιστες, ήταν και ο αγωνιστικός χώρος που έτρωγαν γλύστρες όλη την ώρα.
Εμένα πάντως ακόμα δεν μου γεμίζει το μάτι αυτός o Love, δεν έχω δει κάτι που κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του.Ευτυχώς η MRI έδειξε MCL sprain και όχι τίποτα σε ACL, τυχεροί είμαστε.
Κάνουν λόγο για 3-6 εβδομάδες, αλλά θα δούμε πώς θα πάει.
Την κοπέλα του Χοκ Τούα μημ τι την έχει;
![]()
Βασικά να ρωτήσω πιος είχε την ιδέα να αφήσουν τον Jones να φύγει από τους Packer.Τελείως ηλίθια απόφαση για έναν τέτοιο παίχτη.