NFL American Football - Συζήτηση για το πρωτάθλημα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπορείτε επίσης να πάτε στο "άλλα σπορς" ή στο "οφτοπικ", να πείτε τις μαλακίες σας. Ευχαριστώ...
 
Τι μεγαλόψυχος; Είναι αξία που στην δίδαξε το Yakuza ή το American Football?
 
Τα βασικά τα έχω πιάσει, αλλά υπάρχουν τόσοι κανονισμοί... Γελάω όταν ακόμα και ο σπικερ εξηγεί στο κοινό κάποια διαιτητική απόφαση. Από την φύση του, το παιχνίδι προσφέρεται για πολύ management γιατί έχουμε συνέχεια νέα plays. Πχ το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ με την συνεχή ροή τους έχουν άλλο ρυθμό. Αλλά βλέπω μόνο τα superbowl που είναι 30%αθλημα και 70% σόου. Πρέπει κάποια στιγμή να δω κάποιον αγώνα από regular season.

Αυτο γινεται επειδη το βλεπεις για το σοου.
Εγω πχ απο το ματς ειδα 100% αγωνα, τιποτα απο τα τριγυρω.

Εχει και το αμερικαν φουτμπωλ ρυθμο, αναλογα και τον αγωνα βεβαια. Προφανως υπαρχουν και ματς σουπες χωρις ρυθμο, οπως σε ολα τα ομαδικα αθληματα υποθετω.

Τεσπα, αν παει αυγουστος-σεπτεμβρης και ψηνεσαι να δεις τιποτα ακομα, σκουντα με, να σου προτεινω το redzone αρχικα που παει απο γηπεδο σε γηπεδο, στην ομαδα που ειναι πιο κοντα στο να σκοραρει, και χωρις διαφημισεις.
Για ενντρυ λεβελ ειναι ο,τι πρεπει
 
@chek2fire

Ξινή του βγήκε η Βραζιλία του κακόμοιρου του Love ρε γμτ. Παίζει να φαγε σοβαρό τραυματισμό. Ας ελπίσουμε αρχικά να μη χάσει τη χρονιά, και βλέπουμε.
Εν τω μεταξύ το γήπεδο ήταν γτπ τελείως, κάθε δεύτερο play και είχαμε και από καμπόσες γλίστρες, πάλι καλά που δεν τραυματίστηκαν οι πάντες ξέρω γω.
 
@chek2fire

Ξινή του βγήκε η Βραζιλία του κακόμοιρου του Love ρε γμτ. Παίζει να φαγε σοβαρό τραυματισμό. Ας ελπίσουμε αρχικά να μη χάσει τη χρονιά, και βλέπουμε.
Εν τω μεταξύ το γήπεδο ήταν γτπ τελείως, κάθε δεύτερο play και είχαμε και από καμπόσες γλίστρες, πάλι καλά που δεν τραυματίστηκαν οι πάντες ξέρω γω.
είδα χθές μέχρι το ημίχρονο, λίγο πριν κλείσει και δεν τον είδα τον τραυματισμό του.
Γενικά μέχρι και εκείνη την ώρα οι ομάδες έδειχναν τελείως ασυντόνιστες, ήταν και ο αγωνιστικός χώρος που έτρωγαν γλύστρες όλη την ώρα.
 
είδα χθές μέχρι το ημίχρονο, λίγο πριν κλείσει και δεν τον είδα τον τραυματισμό του.
Γενικά μέχρι και εκείνη την ώρα οι ομάδες έδειχναν τελείως ασυντόνιστες, ήταν και ο αγωνιστικός χώρος που έτρωγαν γλύστρες όλη την ώρα.

Ευτυχώς η MRI έδειξε MCL sprain και όχι τίποτα σε ACL, τυχεροί είμαστε.
Κάνουν λόγο για 3-6 εβδομάδες, αλλά θα δούμε πώς θα πάει.
 
Ευτυχώς η MRI έδειξε MCL sprain και όχι τίποτα σε ACL, τυχεροί είμαστε.
Κάνουν λόγο για 3-6 εβδομάδες, αλλά θα δούμε πώς θα πάει.
Εμένα πάντως ακόμα δεν μου γεμίζει το μάτι αυτός o Love, δεν έχω δει κάτι που κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του.
 
Πάλι διάσειση ο Τούα.
Νταξ, ξεκάθαρα αυτό που πρέπει να κάνει πλέον είναι να αποσυρθεί. Το παλικάρι δεν μπορεί. Ας πάει σπίτι του πριν κινδυνεύσει και άλλο η υγεία του.
 
Πάλι διάσειση ο Τούα.

Την κοπέλα του Χοκ Τούα μημ τι την έχει;

monkey-rimshot-bored.gif
 
Την κοπέλα του Χοκ Τούα μημ τι την έχει;

monkey-rimshot-bored.gif

Kudos για το αστειο, λιγο αργοπορημενος βεβαια γιατι εμεις του νφλ το κανουμε απο τοτε που βγηκε, αλλα kudos nevertheless. 😅
 
Πάντως ο Malik παίζει καλύτερα από τον Love και όλοι λένε πλέον ότι την επόμενη βδομάδα δυστηχώς ξαναπάμε στο qb που έχει τα περισσότερα λάθη στο ,πρωτάθλημα.
Τώρα γενικά πολύ ενδιαφέρον η νέα σεζόν, ισοδύναμες οι ομάδες με τους Lions να ξεχωρίζουν αρκετά κατά τη γνώμη μου. Eίδα και το Rams με τους SF χθές, φοβερός αγώνας στο λεπτό κρίθηκε.
 
Χμ, ειναι λιγο πιο περιπλοκο μωρε. Δεν εχει το ιδιο playcalling με τον Love, εκτος απο καποια βασικα plays.
Φτιαξανε ειδικο gameplan και plays για τα μετρα του, πιο απλο και πιο στα μετρα του, γιατι ο σκοπος ειναι θεωρητικα να εισαι κοντα στο .500 μεχρι να επιστρεψει ο λοβ.
Σιγουρα αξιζουν συγχαρητηρια και στον ιδιο, αλλα και στους προπονητές του για το gameplan.
Το θεμα ειναι οτι σιγουρα δεν μπορουν να τον κρατησουν, εχουν πληρώσει τον λοβ, και ο μαλικ με τις εμφανισεις του σιγουρα θα παει σε ομαδα που ψαχνει κιουμπι.
 
Με το που γύρισε ο Love φυσικά χάσαμε αν και οι Vikings είναι αρκετά φορμαρισμένοι φέτος.
Χθές σχεδόν όλοι οι αγώνες κρίθηκαν πάλι στο πόντο δείχνοντας ότι θα έχουμε μια θεαματική αγωνιστική.
Μου άρεσε και ο αγώνας των Ravens που σύντριψαν τους Bills στην κυριολεξία.
 
Ματσάρες τα χθεσινά, ειδικά τα νωρίς.
 
Είδα και τον αγώνα των Packers με τους Vikings. Βασικά να ρωτήσω πιος είχε την ιδέα να αφήσουν τον Jones να φύγει από τους Packer.Τελείως ηλίθια απόφαση για έναν τέτοιο παίχτη.
Τώρα και σε αυτό τον αγώνα ο Love έκανε ότι νάναι, η μπάλα να φύγει από τα χέρια και όπου πάει με αρκετά turnover. Με τις συγκυρίες παραλίγο να το γυρίσουν τον αγώνα αν είχαν μπει και αυτά τα δυο σουτ θα τον είχαν πάρει αλλά εγώ με τον Love σαν qb δεν βλέπω κανένα μέλλον για τους Packers.
 
Βασικά να ρωτήσω πιος είχε την ιδέα να αφήσουν τον Jones να φύγει από τους Packer.Τελείως ηλίθια απόφαση για έναν τέτοιο παίχτη.

Έβγαινε FA, και οι Πάκερς είχαν την φαεινή ιδέα να του προτείνουν ανανέωση με pay cut, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. ΛΟΛ
Ε καλά έκανε και έέφυγε, σιγά μην δεν έβρισκε ομάδα που να του τα έδινε.
 
Back
Top