By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ναι για τους Rams αφού έκαναν TD στο καπάκιΒέβαια, κάπου πήρε το μάτι μου ότι η απόφαση να την πετάξει τελικα ήταν σωστή εκ του αποτελέσματος.![]()
ναι για τους Rams αφού έκαναν TD στο καπάκι![]()
Για μια στιγμή νόμιζα ότι διάβαζα για το σύστημα του Shredder και μετά κατάλαβα σε ποιο thread είμαι.Aν κάτσουμε να το αναλύσουμε βγάζει νόημα. safety είναι 2π + κατοχή άρα μαξ μπορεί να πάει 2+7=9 ή 10 αν πας για 2pc
ενώ τώρα έχεις φάει 7' η 8' αλλά έχεις και τη μπάλα
Εκ του αποτελέσματος είπα, σίγουρα η κίνηση εκείνη τη στιγμή είναι τέρμα για γέλια.
Τους Raiders θα μπορούσαμε να υποστηρίζουμε άνετα, αλλά είναι εκτός πλέιοφ.ποιους υποστηρίζουμε εμείς ως φόρουμ;
Μια απορία που μου γεννήθηκε: Ξέρει κανείς γιατί ο τελικός ονομάζεται "Super Bowl";
Ειχα μαθει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι, καποια παλια ομπσκιουρ ιστορια θα ειναι.
Ολους τους "τελικους" παντως στο αμερικανικο ποδοσφαιρο bowl τους ονομαζουν, σε high school, college football κλπ
Οχι ειναι ενα ματσουκι με μια μπαλα πανω, φαινεται και στη φωτό πιο πανωΤο τρόπαιο είναι μήπως καμιά γαβάθα;
The NFL's championship game is called the Super Bowl because Lamar Hunt, the owner of the Kansas City Chiefs, first used the term in the mid-1960s. Hunt was inspired by the children's toy, Super Ball.
Explanation
- The term "Super Bowl" was first used in merger meetings between the NFL and the AFL.
The word "bowl" has been synonymous with big football games since the early 20th century. This is because college football was often played in bowl-shaped arenas
- The first Super Bowl was played in 1967 between the Green Bay Packers and the Kansas City Chiefs.
- The NFL trademarked the term "Super Bowl" in 1969.
- The NFL considers any commercial activity that uses the term "Super Bowl" to be in violation.
Τι θες αναλυση αγωνα;Γιατί έχασαν τελικά οι Chiefs? Αν θυμάμαι καλά ήταν το φαβορί.