NFL American Football - Συζήτηση για το πρωτάθλημα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στους μπουκερς και λογω επειδη εχουν παρει τα δυο τελευταια, ισως ηταν. Αγων ιστικα σιγουρα δεν ηταν

Γιατί όχι οι Eagles όμως?

ν.1 ενδοdivizion rivalry της ομαδας μου
Αλλα και γενικότερα δεν συμπαθουμε ομαδες/την πολη της Φιλαδέλφειας.

Γιατί, τι κακό έχει η Φιλαδέλφεια;

Βγάζει μαλακό τυρί.

Όπως το είδα εγώ το παιχνίδι, ο Patrick Mahomes θύμισε Μπακασέτα μετά από τριπλό πιτόγυρο, ενώ ο Jalen Hurts χόρεψε τους Chiefs οδηγώντας τους σε μια ήττα-ξεφτίλα.

δεν είδα το ματς, αυτά λέει ο copilot

Βγάζει μαλακό τυρί.

Κι αυτό είναι κακό; Ίσα-ίσα που μπορεί να έχει πολλές χρήσεις...

Άμα σου έχει τελειώσει ο στόκος, ας πούμε.

Last edited:
Όπως το είδα εγώ το παιχνίδι, ο Patrick Mahomes θύμισε Μπακασέτα μετά από τριπλό πιτόγυρο, ενώ ο Jalen Hurts χόρεψε τους Chiefs οδηγώντας τους σε μια ήττα-ξεφτίλα.

δεν είδα το ματς, αυτά λέει ο copilot

Το rushing παιχνίδι δεν υπήρχε για τους chiefs, μακρινές πάσες δεν είχαν όλη την χρονιά, και το πολύ καλό short yardage που έχουν και θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα, το έσβησε υποδειγματικά η πολύ καλή άμυνα των eagles.
Πέρα απ' αυτό, το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως στις δυο γραμμές, την επιθετική (του μαχόμες) και την αμυντική (της άμυνας των eagles). Οι chiefs δεν μπόρεσαν ποτέ να αντιμετωπίσουν το rush και την πίεση (και μάλιστα χωρίς blitz) στον Μαχόμες, κάτι που έχει chain reaction. 7 sacks, στα μισά και βάλε πλέυζ δεν είχε καθόλου χρόνο να δει γήπεδο και να πασάρει, κάτι που οδήγησε και στα 2 απ' τα 3 interceptions, με το πρώτο να το μετατρέπει σε TD η άμυνα των eagles. Ε, δεν θέλει πολλά μετά από αυτό.

Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να αλλάξει το momentum με κανέναν τραυματισμό ή κανά τρελό play, κάτι που δεν έγινε.
Γενικά, απ' τα χειρότερα SB που έχω δει σε θέαμα και ποιότητα όσο καιρό ασχολούμαι με το καλύτερο ομαδικό άθλημα του known universe. Το περιμέναμε λίγο μπούρδα, αλλά όχι κι έτσι, είπαμε.

Back