Nightdive Studios: Οι άρχοντες των remasters

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχει βγει σχεδόν όλη στο GOG, εκτός του 1ου Soul River.

Έχω ασχοληθεί μόνο με το πρώτο, δισδιάστατο Blood Omen. Υπάρχει ένας πολύ σένιος wrapper που έχει συνδυαστεί με αναβαθμισμένα cutscenes.

του 1ου Soul River.
To Soul River όντως δεν το βρίσκω.

Το Soul Reaver όμως είναι εδώ ενωμένο δυνατό στο GOG. Για την ακρίβεια είναι προσωρινά μη διαθέσιμο.

@Adhan γλώσσα λανθάνουσα ( και ίσως με έφαγε και το ότι έγραφα στα πεταχτά από το κινητό ) :D

Εδώ και κάτι χρόνια είναι σε αυτή την κατάσταση ( Υπάρχει post από το 2021 στην σχετική ενότητα του forum του GOG ).

Αν δεν είναι διαθέσιμο προς όλους, και όχι μόνο όσους πρόλαβαν να το αγοράσουν, τότε δεν είναι διαθέσιμο επί της ουσίας.

Και εγώ έχω το Duke Nukem 3D στο GOG, αλλά το είχα τσιμπήσει πριν το κατεβάσει η Gearbox. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι διαθέσιμο στο GOG.

Πάντως, το συγκεριμένο μαζί με το αρχικό Blood Omen προσφέρεται για στοργή και προδέρμ στα χέρια της Nightdive.

Έχει τόσο; Το πρόσεξα πέρυσι για να είμαι ειλικρινής.
Θα το ξανανεβάσουν ρε πάντως μην αγχώνεσαι. Αν έπαιζε τίποτα με δικαιώματα κλπ θα τα είχαν αποσύρει όλα από το gog.

Ναι, δυστυχώς, Πάντως η GOGDB δείχνει ανανεώσεις στο build, δεν ξέρω αν είναι για κάτι ουσιαστικό ή για τυπικά πράγματα ( αλλαγές product id κτλ ).

Back