What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nintendo Discussion Thread

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
2,909
επιμένω. Φανταστείτε να κάνει κάνα αστείο και να βγάλει pokemon . Θα λιώνεις σπίτι και θα βγαίνεις έξω και θα κάνεις ανταλλαγές και battle με φίλους και γιατί όχι και αγνώστους.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,343
https://www.youtube.com/watch?v=7fH_wl8ceAg" class="bbcode_url">What&#039;s wrong with you?<br> :lol:<br><br><blockquote><br>Κι αυτό είναι που κάνει το Windows PC την πιο κλειστή πλατφόρμα ever.<br></blockquote><br><br>Μια χαρά ανοιχτή πλατφόρμα είναι το pc από τη στιγμή που μου επιτρέπει να αγοράζω τα (digital) παιχνίδια απ&#039; όπου θέλω, να τα παίζω με τις ρυθμίσεις που θέλω για τη βέλτιστη εμπειρία αναλόγως hardware και με τον τρόπο που θέλω, αφού υπάρχουν αρκετοί που δημιουργούν και μοιράζονται περιεχόμενο με τους υπόλοιπους χρήστες, που διορθώνει είτε πράγματα που δε μου αρέσουν προσωπικά ή τα κακώς κείμενα αντικειμενικά (τουλάχιστον στο gameplay). Για να μη μιλήσω για ξεχωριστά αυτόνομα campaigns που ξεπερνάνε σε ποιότητα αυτή του βασικού παιχνιδιού. Και δε χρειάζεται να περιμένω κανένα platform holder για το πότε θα αποφασίσει να αφήσει τον εκάστοτε developer να ανεβάσει patch για το δικό του παιχνίδι. Ή να πληρώσω online όταν παίζω Sonic all star racing, king of fighters, left4dead κτλ. Ή τα απίθανα fanmade free games τύπου  Maldita Castilla, AM2R, Golden Axe Myth, Curse of Issyos, Castlevania Lecarde Chronicles...
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,320
Noμίζω χανόμαστε λίγο στη μετάφραση. Εσείς μιλάτε για ανοιχτή πλατφόρμα βάσει επιλογών παραμετροποίησης και 3rd party involvement, και σε αυτό συμφωνώ ασυζητητί, εγώ βάσει μηχανισμών αγοράς και άδειας χρήσης του απαραίτητου λογισμικού. Κάπου στην ορολογία γίνεται η σχετική σαλάτα.<br><br>Anyway, live and let live.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,343
Ναι αλλά σκέψου ότι στις κονσόλες δεν υπάρχει καν επιλογή λειτουργικού ή οπου υπηρχε εξαφανιστηκε γρηγορα π.χ. στο ps3 αν θυμάμαι καλά μπορούσες να περάσεις linux (στο fat, αρχικό μοντέλο) όπου η sony εξάλειψε τη δυνατότητα αυτή με ένα firmware update.  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,777
Ω ναι, ένα cluster που είχε φτιάξει η USAF με PS3 πήγε στράφι λόγω του update.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,015
μετά από ώρες σαπίσματος σε λεπτομέρειες και θεωρίες έχουμε (δεν θα αναφέρω θεωρίες νταξ)<br><br>το μέγεθος του κόσμου πιθανόν να είναι  <br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/tvHB6WHh.png" alt="tvHB6WHh.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>ο χάρτης που δίνει η συλλεκτική έκδοση αναφέρει στα hylians <br><br><span class="bbcode_spoiler">“Hylians pass stories of a destined time long past, where multiple races lived and worked together in harmony. The Sheikah Tribe’s blue aura breathed through the land, and this mutual prosperity continued, until a cataclysmic disaster struck. The hero and the princess attempted in vain to seal the terror, which became known as the Calamity Ganon. Divine Beasts awoke from four directions, and deployed a mechanical army which made the king and his people fearful. They fractured Ganon’s power and sealed him… But the Sheikah were banished from the land ever since.”</span><br><br>οπότε έχουμε το backstory <br><br><span class="bbcode_spoiler">λογικά θα έχουμε διάφορους companions πέρα από το άλογο μας σύμφωνα με αυτή την εικόνα<br><img src="https://i.imgur.com/99Mz13zh.jpg" alt="99Mz13zh.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>και <br><br><span class="bbcode_spoiler">στην πορεία του παιχνιδιού θα μαζεύουμε αναμνήσεις από τα γεγονότα πριν 100 χρονια <br><br><img src="http://www.zeldainformer.com/wp-content/uploads/2017/01/C2Q3rddUkAAIdfx.jpg" alt="C2Q3rddUkAAIdfx.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>ιδού και το quest log η οπως το λεει adventure log <br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://uploads.disquscdn.com/images/0d6e7a1a9f44ec35d3bf7d057c304d655d53c67d28926ae4e1c2c2be0f728e01.png" alt="0d6e7a1a9f44ec35d3bf7d057c304d655d53c67d28926ae4e1c2c2be0f728e01.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,320
Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να μην παίξω αυτό το παιχνίδι. Είτε σε Wii U, είτε σε Switch, είτε σε pen n paper, δε με νοιάζει. Ξαναέπιασα Ocarina of Time για ζέσταμα.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,015
<blockquote><br>Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να μην παίξω αυτό το παιχνίδι. Είτε σε Wii U, είτε σε Switch, είτε σε pen n paper, δε με νοιάζει. Ξαναέπιασα Ocarina of Time για ζέσταμα.<br></blockquote><br><br>το ocarina το τελείωσα ξανά πριν 2 χρονια σε 3ds. τώρα πρέπει να ξαναπιασω το majora&#039;s mask που ενώ το πήρα σε 3ds δεν έτυχε να το παίξω ακομα.<br><br>επίσης ο χάρτης in game αναφέρει ώρα και θερμοκρασία<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://zeldawiki.org/images/f/fe/BotW_Great_Plateau_Map.png" alt="BotW_Great_Plateau_Map.png" class="bbcode_img" /></span>
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,677
<img src="http://i.imgur.com/TUmBr5Y.gif" alt="TUmBr5Y.gif" class="bbcode_img" /><br><br>Πάντως μεταξύ μας, θα προτιμούσα να κρατήσω τα χρήματα για να πάρω κάποια στιγμή ένα VR headset παρά να τα δώσω στο Switch για να ένα παιχνίδι. Και δεν το λέω στα πλαίσια console-wars ή κάτι τέτοιο, απλώς αυτό προτιμώ. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,015
βγήκαν τα preorders του zelda. δεν έχω δει πουθενά master edition και μάλλον δεν θα δούμε.<br><br>η κάθε άποψη ειναι σεβαστή. και εγω κονσόλα (αμα εξαιρέσουμε το 3ds που το πηρα για τα 3 zelda games) δεν είχα μετά το n64. απλά βουτούσα οτι έπαιρνε ο αδερφός μου για κάποια παιχνίδια. αυτή τη φορά είπα να πάρω τουλ εχω κάνει κράτηση ευελπιστώντας οτι δεν θα είναι μόνο το zelda που θα παίξω.
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,320
North δεκτό κι απολύτως λογικό αυτό που λες. Ειδικά από το Δεκέμβρη κι έπειτα, που σε ένα μουσείο στο Βέλγιο έβαλα HTC Vive στο κεφάλι μου και μου &#039;φυγε η μαγκιά, τολμώ να πω πως όλοι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ κάποια στιγμή να πάρουμε VR, κι όχι ντε και καλά για gaming.<br><br>Απλά για μένα κάποια παιχνίδια, βασικά παίζει μόνο τα Zelda, είναι ίσως κι ο μόνος λόγος για να ασχοληθώ με το gaming, ακόμα κι αν έχει μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής. Έχουν τέτοια σημασία για μένα, τα έχω ταυτίσει με το gaming. Σε φάση, και 3 χρόνια να έχω να παίξω παιχνίδι, ε, το Zelda αυτής της περιόδου θα το παίξω. Κι ακόμα με πονάει που δεν έχω παίξει Twilight Princess και Skyward Sword. Συχνά-πυκνά τσεκάρω αγγελίες για Wii U, μόνο και μόνο για να πάρω Twilight Princess, Skyward Sword, Wind Waker (και πλέον και Breath of the Wild). Μετά, θα το αποσύρω ευλαβικά στη ντουλάπα. Καμία σχέση με έξυπνες ή vfm αγορές, 100% αγνό, παρθένο βίτσιο.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,677
Μιτσάκ&#039;μ΄, δεν ήταν μανιφέστο κατά της επιλογής σου αυτό που είπα. Απολύτως κατανοητό ότι με ορισμένα πράγματα είμαστε απολύτως συναισθηματικά δεμένοι, είτε αυτό λέγεται Zelda είτε χιλιοφορεμένο, τρυπημένο T-shirt των Chicago Bulls που σώνει και καλά ο ΠΕ θέλει να πετάξει (/sigh). <br><br>Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εάν κάποιος θέλει κονσόλα (handheld ή μη) μαγκιά του, αφού περνάει καλά με αυτήν και δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό που δεν δέχομαι είναι να μου θεωρητικοποιεί τις επιλογές του (πχ. κοίτα τρέχει σε 1080p, - ΌΧΙ φίλος η τηλεόρασή σου είναι σε HD, η κονσόλα μπορεί να δείχνει 720p), για να υποστηρίξει την επιλογή του. Κάτι always online subscription είναι απλώς κερασάκι στην τούρτα όταν τα διαβάζω.
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,320

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
Συγκεντρωτικό βίδεο της Νιντένδο για τη συνολική χρηστικότητα του Σουίτς:<br>https://www.youtube.com/watch?v=gUEhQ65FOJ8<br><br>Λάικ.

 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,677
Πέραν του console war που γίνεται, η Nintendo παίζει καλά το χαρτί της στην αγορά των αποκλειστικά gaming handheld κονσολών, έστω και αν είναι υπερκοστολογημενο για τα γούστα μου.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,015
http://www.polygon.com/2017/2/24/14723308/pre-review-the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-nintendo-switch-wii-u
 

chek2fire

Blackguard
Joined
Dec 14, 2012
Messages
1,389
λίγε μέρες μείνανε <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,015
έχω δει πόσα gameplay videos επειδή δεν μπορώ να περιμένω xD
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,320
Δεν έχω δει κανένα νέο βίντεο, γιατί δεν παίζει μετρητό για αγορά Switch (με βλέπω να πάω για δεύτερο χέρι Wii U μέχρι τον Ιούνιο) και σπάζομαι.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,015
φιλοξενώ αθηνα <img src="/lookright.gif" width="" height="" alt=">.>" title=">.>" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom