What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nintendo Discussion Thread

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,308
Μετά το Console pride που είχαμε πέρυσι, έσκασε και handheld pride?
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
όπως και να έχει όταν ακούσαμε για το wii προφανώς πολλοί ήταν σε μια φάση τι κάνει πάλι η νιντεντο θα αποτύχει σίγουρα κλπ. και στο τέλος ήταν μια από τις πιο εμπορικές κονσόλες της. στόχευσε casual και κέρδισε
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,822
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote>btw ξέρεις ότι το wii πούλησε 101 εκατομμύρια?</blockquote><br><br>You don&#039;t want to go there...  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br>Ήταν μία πρωτότυπη κονσόλα που πούλησε σαν τρελή. Προσωπικά δεν την αγορασα δεν μου έκανε αίσθηση να χοροπηδω σαν τρελός στο σπίτι αλλά άρεσε σε αρκετούς. Σεβασμός στα πειράματα της νιντεντο είτε πετυχενουν είτε όχι.<br></blockquote><br><br>Αυτό που θέλω να πω είναι πως τι να το κάνω που πούλησε τόσο όταν είναι στον πάτο του βαρελιού μαζί με Virtual Boy;<br>Όταν με το ζόρι έβρισκες μια ντουζίνα αξιόλογους τίτλους μέσα στους τόνους shovelware; Πόσοι από αυτά τα 101 εκ. είναι παιδιά που θαμπώθηκαν από τις χάντρες των motion controls και μετά από 5-6 τίτλους το καταχώνιασαν σε κάποια ντουλάπα όπου δεν ξαναείδε το φως του ήλιου;<br>Το πείραμα αποδείχτηκε  περαστική μόδα και τίποτα άλλο, κάτι που φάνηκε κι από το διάδοχο του. που με το ζόρι πούλησε το 1/5, αν δεν κάνω λάθος...<br>Gimmicks can only get you so far που λένε και στο χωριό μου. Κακά τα ψέματα, χωρίς παιχνίδια δεν πας πουθενά.<br>Θα μου πεις τη Nintendo και την κάθε εταιρία την νοιάζουν οι αριθμοί, αυτό όμως δε σημαίνει και ποιότητα.<br><br>Τώρα σχετικά με το trailer του Switch (...) δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Πολύ χιπστεροκατάσταση. Που είναι τα trailers που έβγαζε στα 90&#039;s; <br>Φορητές έχω να αγγίξω από psp και δε με βλέπω να ξανασχολούμαι καθώς με κουράζει στα μάτια όταν παίζω για αρκετή ώρα σε οθονίτσα. Επίσης αυτά τα χειριστήρια που σπάνε στα 2 φαίνονται εξαιρετικά άβολα κι ας μην έχω παλάμες γορίλα. Μαγκιά της που δεν ακολουθεί τους άλλους στο κυνήγι των specs αλλά όπως είπα χωρίς υποστήριξη (που λέει και καλά ότι αυτή τη φορά θα έχει) από άλλους δημιουργούς, ζόρικα τα πράγματα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
To Wii άξιζε μόνο για αυτό το μαραφέτι που έβαζες πάνω τα χειριστήρια του και γινόταν σαν όπλο, έτσι έπαιζες και θύμιζε arcade καμπίνες όπου παίζεις ράμπο και ρίχνεις στην οθόνη με όπλα που μοιάζουν σε Μ14, γενικά όμως ο χειρισμός του είναι πολύ άβολος και κουραστικός, είναι μόνο για παιχνίδια του στυλ fitness και κάτι τέτοια όπου χρειάζεται να είσαι όρθιος και να κάνεις τον τροχονόμο.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,943
Sorry κιόλας, σαν το Mario Kart και το Just Dance στο Wii λίγα πράγματα. Όποιος δεν έχει παίξει ποτέ το δεύτερο, χάνει πραγματικά.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Just dance; τσακομη τι εγινε κυνηγαγες καμια χορευτρια;
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br><br><br><br>Αυτό που θέλω να πω είναι πως τι να το κάνω που πούλησε τόσο όταν είναι στον πάτο του βαρελιού μαζί με Virtual Boy;<br>Όταν με το ζόρι έβρισκες μια ντουζίνα αξιόλογους τίτλους μέσα στους τόνους shovelware; </blockquote><br><br>Επιπεδου virtual boy δεν ηταν, ειναι κριμα να το αδικουμε ετσι. Βασικα θα ελεγα πως ηταν καλυτερη απο N64 και λιγο κατωτερη (και αν) απο gamecube σε παραγωγη καλων τιτλων. Απλα οι αλλες κονσολες της εποχης του wii ηταν πολυ μπροστα. Το virtual boy ειναι κονσολα που δεν επρεπε ποτε να κυκλοφορησει.<br><br><br>H nintendo απο εποχης N64 το εχει χασει το παιχνιδι στις κονσολες, για αυτο και το switch κατα πασα πιθανοτητα δεν θα πιασει ποτε σαν οικιακη γιατι δεν θα εχει οτι εχουν οι αλλες κονσολες και τα pc απο παιχνιδια. νομιζω ο κοσμος δεν εχει ορεξη να σκαει 300αρια και 400αρια παντου για να εχει πληρη καλυψη.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,943
<blockquote><br>Just dance; τσακομη τι εγινε κυνηγαγες καμια χορευτρια;<br></blockquote><br><br>Μετά από λαϊκή απαίτηση 4 κορασίδων του φιλικού μου περιβάλλοντος, έκανα duel στο Never Gonna Give You Up με ένα φιλαράκι. Έκτοτε ψήθηκα. Turns out I got dem moves bruh  :cool:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
To Just Dance με Kinect  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br><blockquote><br>Και από αυτή την πλευρά παίζουν αρκετοί, απλώς δεν το λένε.<br></blockquote><br><br>εγώ το λέω χτύπησα 3ds καθαρά για ότι zelda τίτλο έχει βγει στο 3ds και μετά την yellow αποφάσισα να παίξω την pokemon y και δεν το μετάνιωσα καθόλου  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Και εγώ. Tο έχω ξαναπεί κάπου ότι γεμίζω το pokedex της περιοχής. Αλλά στο Ds. Όταν με το καλό τα γεμίσω με βλέπω να κινούμε προς το 3ds. Αλλά έχουμε καιρό ακόμα... <br><br>To Wii για παρεοκατάσταση είναι απλώς epic. έχουν συμβεί ανεκτίμητες στιγμές. Το highlight ήταν όταν μπήκε η μάνα μου στο σαλόνι και μας πέτυχε να κωπηλατούμε πάνω στον καναπέ με την κοπέλα μου... <br><br>αλλά έχει και τα παιχνίδια της η ριμάδα. Mario kart, Mario, Zelda. Και στο πιο σοβαρό το Silent Hill  Shaterred memories ήταν μια εμπειρία. Το χειριστήριο το χρησιμοποιούσες σαν φακό και φώτιζες την οθόνη. Όταν χτύπαγε τηλέφωνο έβαζε το χειριστήριο στο αυτί. Αλλά σίγουρα δεν το παίρνεις σαν το main game machine σου. <br><br>Το Wii U δεν με είχε ενθουσιάσει. Δεν το θεώρησα πρωτοποριακό ιδιαίτερα. <br>
 

bluetribe

Hobgoblin Captain
Joined
Jul 10, 2015
Messages
245
Ασχετο αλλα για οσους δεν το αντεχει ητσεπη τους για 3ds, υπαρχει το αξιολογο 2ds, ωστε να χορτασουν zelda,mario,marko kart,pokemon κλπ.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Δυστυχώς όμως δεν σε δέχονται στα καλύτερα εστιατόρια με 2DS.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,441
Υπάρχουν και οι emulators επίσης (αν και δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκονται αυτοί του 3DS).
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>To Just Dance με Kinect  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Και αυτό καλό είναι, αλλά μου αρέσει περισσότερο το Dance Central λόγω του πιο επαγγελματικού ύφους. Πέρα από αυτά όμως, έχω και κάτι άλλα, Zumba World Party, Grease Dance που πέρα από χορό έχει επίσης και ταυτόχρονο καραόκε, γενικά, το Kinect στο xbox με τραβάει συχνά-πυκνά στην σκοτεινή land των consolepeasants!!!  :silly: :silly: :silly: :silly:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,441
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m0XuKORufGk<br>[/youtube]<br><br>Πήξαμε στους επαμφοτερίζοντες...
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<img src="http://i64.tinypic.com/29p54id.jpg" alt="29p54id.jpg" class="bbcode_img" />
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
<blockquote><br>Το steam boy θα ισοποεδωσει το swift γιατι θα ειναι στην ουσια ενα PC με εξαρτηματα pc το οποιο θα αναβαθμιζεται οποτε θες με οτι εξαρτημα θες οπως κανουμε στο pc και θα τρεχει ολα τα παιχνιδια του pc. Βγαινει τον Απριλιο μολις 1 μηνα μετα το Swift.  Ετσι ισως ολοι αυτοι που παιζουν χαζα παιχνιδια σε κιηντα και tablets οπως η χοντρη ξανθια ισως ετσι λεω ισως εται αποφαισουν να ασχοληθουν σοβαρα παιχνιδια και γινουν pc gamers. Και το steam μαζι με το χοντρο θα εχουν μετατρεψει 1 δισεκατομυριο casual gamers σε hardcore gamers που θα παρατησουν τα κινητα και tablet για να ασχοληθουν με σοβαρα παιχνιδια οπως mafia 3 battlefield 1 titan fall 2 dishonored 2 κτλ. Παραλληλα ετσι θα αυξηθουν και οι πωλησεις των gaming pc αφου πλεον με αυτο τον τροπο η intel nvidia amd μπαινουν σε μια νεα αγορα αυτην των casual mobile gamers που μεχρι τωρα εχουν το μονοπωλιο τα κινητα και τα tablets. Θα βλεπουμε τον παππου 100 χρονων στο λεωφορειο που τωρα παιζει angry birds και τετοιες βλακειες να σφαζει τους κακκους και αμα χανει θα παιρνει το μπαστουνι και να κοπαναει το steam boy! Μιλαμε ετσι ενα σωρο ανθρωποι τελειως ασχετοι με hardcore aaa gaming μπορει να γινουν pc gamers και στο μελλον να παρουν και κανονικο pc! Θα τα καταφερει ο χοντρος.<br></blockquote><br><br>Hardcore gamer γεννιέσαι δε γίνεσαι! Έξω οι κονσόλες από τα εδάφη μας! Μας τρώνε τα games! Οι αλλόθρησκοι σατανάδες μπαίνουν στα eshops μας! Τα παιδιά μας κινδυνεύουν στα internet café που κατακλύζονται από τον εχθρό! Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο! Οι Τούρκοι εξοπλίζονται με υπερσύγχρονες κονσόλες, εμείς τι θα κάνουμε που έχουμε μείνει με τα Atari.<br><br>Μαζέψου SHREDDER <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,943
Σρέντερ το Swift είναι Suzuki. Το Nintendo είναι Switch.
 
Top Bottom