What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nintendo Discussion Thread

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
<blockquote><br>Το μόνο που με χάλασε με την παρουσίαση ήταν το paid online. Ήταν ένα από τα μεγάλα ατού της Νιντέντο το δωρεάν μούλτι. Δεν ξέρω τι της ήρθε...<br></blockquote><br><br>agree. το online για μενα δεν θα επρεπε να ειναι paid. ειμουν/ειμαι αρνητικός με τη sony γιαυτο και θα ειμαι αρνητικος και με την nintendo. και φαινεται να εχει μεγαλη πέραση τωρα τελευταια κυρίως οταν δυο μεγάλες εταιρίες εφαρμόζουν αυτο το μοντέλο και δεν μου αρεσει.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Δηλώνω ευθαρσώς νιντεντικός και ως gamer έχω μεγαλώσει με ζελντα αλλά ρε παιδιά ειλικρινά τι ακριβώς τόσο τρομερό βρίσκετε στο trailer; Δεν λέω, ωραίος και μεγάλος κόσμος φαίνεται αλλά δλδ το 2017 στη βιομηχανία αυτό είναι το στοιχείο που μας λείπει; Ακόμα και όταν κυκλοφόρησε το tp που έπασχε από παρόμοια προβλήματα φαινόταν ήδη ξεπερασμένο(και μιλάμε για 2006 έτσι...). Και φτάνουμε να περιμένουμε τη νέα κονσόλα που κοστίζει ένα σωρό λεφτά και από ότι διάβασα (δεν ξέρω αν ισχύει) θα το τρέχει σε 900p και να είμαστε και χαρούμενοι; Thanks, but no thanks...<br><br>*Και αφήνω ασχολίαστη τελείως την δήθεν φορητότητα όταν όπως λένε θα έχει αυτονομία λιγότερο από 3ωρο σε ένα παιχνίδι που τεχνολογικά είναι επιπέδου ps3 και ίσως και πιο κάτω.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
<blockquote><br>Kαλά αναμενόμενα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, κλασσικά απευθύνεται σε όσους θέλουν να παίξουν ζελντα και μαριο, το ποιο ανησυχητικό είναι οτι μπήκε και η νιντεντο στον χορό του πληρωμένου online και αυτή η μόδα εχει αρχίσει να εξαπλώνεται επικίνδυνα...<br></blockquote><br>Τα οποια Zwla και mario σε 2 χρονια αντε λιγο παραπανω το πολυ θα μπορουμε να τα παιξουμε δωρεαν στο pc με emulator οπως μπορουμε τωρα να παιξουμε παιχνιδια του Wiiu με το CEMU και παιχνιδια του Wii εμ το Dolphin (ηδη απο πολυ πριν κυκλοφορησει το WIIU). Γι αυτο καντε υπομονη 2 χρονακ αι παιξτε τοτε τα mario και zelda σε 4κ 60 fps στο pc αντι να δωσετε 300 ευρω τωρα. Εγω απο το 1997 που πηρα το πρωτο μου pc μεχρι τωρα οτι παιχνιδια ηθελα να παιξω απο nintedo τα εχω παιξει ολα με emulators της καθε κονσολας στο pc. Ειδιακ τωρα που η επομενη εκδοση του CEMU θα ειναι fully playble με το μοναδικο καλο παιχνιδι του wii u το bayonetta 2 με την φοβερη καιι τρομερη ψιλη μαγισσα με γυαλια  http://www.dsogaming.com/news/here-are-bayonetta-2-xenoblade-chronicles-x-super-mario-3d-world-running-in-4k-on-wiius-cemu-emulator/  και βγαινει την επομενη εβδομαδα. Ε και εγινε που θα το παιξω σε χρονια απο την κυκλοφορια του? Θα το παιξω τζαμπα και με γραφικαρες και 60 fps ομως!! Το να δωσεις 300 ευρω για mario και zelda το θεωρω μαλακια μεγαλη ειδικα οταν πλεον σχεδον τα παντα βγαινουν και στο pc.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Με τους emulators δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, πάλι καλά που θα βγει Shenmue να δούμε τι λέει επιτέλους γιατί ποτέ δεν κατάφερα να το παίξω σε emulator  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br>Όχι βέβαια οτι θα πάρω switch, μόνο Playstation master race ρε  :pcmr:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Αυτη τη στιγμη πλεον ολα τα παιχνιδια του wii και gamecube ειναι πληρως playble με emulators . Ειναι θεμα χρονου να τελειοποηθει  και του wiiu
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
με emulators την βρισκεις;
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ααααααααα μας βγήκε κονσολας αλλα με emulators ο σρεντερ <img src="/lookright.gif" width="" height="" alt=">.>" title=">.>" class="bbcode_smiley" />
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
BTW, αν νομίζεται ότι δεν καταγράφεστε στην Μεγάλη Χάρτα Των Αιρετικών™, και ότι δεν θα κριθείτε για τα αμαρτήματα σας, είστε βαθιά νυχτωμένοι.<br><br><br> :pP <br><br><br>Το ότι το Switch καίει τ&#039; αντερά του, ήταν αναμενόμενο. Ένας λόγος που η Nvidia δεν είχε επιτυχία με τα Tegra είναι ότι καίνε τ&#039; αντερά τους για να χρησιμοποιηθούν σε τηλέφωνα και ταμπλέτες.<br><br>Τα Zelda τα αγαπώ σαν σειρά, κονσόλα δεν αγοράζω, κόπια και emulators μέχρι να βγούνε για PC.  :pcmr:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
vtheofilis ετσι μπραβο. Ποτε αγορα κονσολας. Για να βγουν σε pc θα ππρεπει να αποτυχει και το Switch και η nitendo να εχει τετοια οικονομικα προβληματα ωστε να αναγκαστει να γινει multiplatform οπως εκανε η sega με την αποτυχια του dreamcast. Ομως αντεξε με το wii και το wiiu παρα τις χαμηες πωλησεις τους.<br><br><br><blockquote><br>με emulators την βρισκεις;<br></blockquote><br>Για παιχνιδια της nitendo ναι δεν υπαρχει αλλος τροπος να τα παιξουμε στο pc. Κριν πολλα χρονια καμια δεκαετια και βαλε ειχα παικει καποοια παιχνιδια του ps2 και του ps1 που δεν ειχαν βγει στο pc οπως Kingdom hearts/ Ειναι ο μονος τροπος να παιξεις παιχνιδια που δεν εχουν βγει σε pc χωρις να εχεις κονσολα α΄λλα με καλυτερα γραφικα και fps απο οτι αν τα ειχες παιξει στην κονσολα
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
βασικά τουλ για μένα το handheld κράτησε την νιντεντο. το 3ds εχει 60 εκατομμύρια πωλήσεις.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Το Wii σαν κονσόλα μια χαρά πούλησε, και οι τίτλοι της Nintendo σε αυτό. Το WiiU δεν έκανε καλές πωλήσεις.<br><br>Α, και ψόφος κακός στο πληρωμένο Online Multiplayer.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
εγώ δεν είχα ποτέ κολήματα με τις κονσόλες. Είχα κονσόλες, είχα pc είχα και personal computer έπαιζα και arcade δλδ game να είναι και ότι νάναι.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Κάποτε, που ήμουν μικρός και αθώος, πίστευα και εγώ στην "ειρηνική συνύπαρξη", ο καθένας τα παιχνίδια του, κ.α. Πλεόν PC ή τέφρα. Οι κονσόλες είναι εχθρός του gaming, πάρτε το χαμπάρι, όσο πιο γρήγορα γλυτώσουμε από αυτές, τόσο το καλύτερο.<br><br>Μια υποχώρηση έκανα στο φορητό gaming παλαιότερα, πλέον, βλέποντας κάποια ultraportable και τους εξομοιώτες των smartphone, τις θεώρω και τις φορητές πεταμένα λεφτά.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Η πρωτη μεγαλη ξενερα με το σγουιτς ηταν το paid online.<b> Στα τσακιδια</b> που θελετε και εσεις χαρατσι για βασικες υπηρεσιες. Οχι πως θα μενανε εξω απο τον τρελο χωρο του δωρεαν χρηματος. Και κατι διαβαζω πως το voice chat θα ειναι μεσα απο εφαρμογη για smartphone, και μονο αφου πληρωσεις, ΛΟΛ. αλλα ενταξει θα δινουν για εναν μονο μηνα (και μετα θα το παιρνουν πισω) παιχνιδι 30ετιας..<br><br>Η τιμη ειναι τσιμπημένη με δεδομενο οτι μιλαμε για κλειστο συστημα, δεν περιμενα περισσοτερα απο nintendo, τουλαχιστον το hardware μιας και εχει επιλογη για portable ειναι αρκετα δυνατο. Τα εξτρα περιφερειακα εχουν απιστευτα τραγικες τιμες, ειναι ο γνωστος φορος υπερ νιντεντο. Και 32GB ειναι λιγα αλλα ενταξει θα βαλεις μια SD..<br><br>Το αν θα πετυχει νομιζω θα βασιστει στο πως θα ειναι το third party support, το first party support δεν εσωσε το wii u. Στο ετος 2017 μια κονσολα σαν το switch που δεν ειναι πραγματικα φορητη σαν το 3DS δεν θα μπορεσει να κανει επιτυχια. Γενικα δεν την βλεπω καλα την nintendo, αλλα μονη της φταιει και κανενας αλλος.<br><br>Τα παιχνιδια μου αρεσαν, λιγα αλλα ειναι μια καλη αρχη. Ισως ειμαι καλομαθημενος απο το pc gaming και να μου φαινοντε λιγα αλλα τουλαχιστον εδειξαν καλυτερα πραγματα απο οτι για το wii u.<br><br>Πρωσοπικα βλεπω με κακο ματι τις κονσολες πια γιατι ειναι κλειστα συστηματα. Δηλαδη με 300€ μπορεις να παρεις ενα πολυ καλο tablet. Ναι μεν δεν θα εχεις τα ιδια παιχνιδια και tbh το switch ειναι δυνατο σαν hardware απο αποψη γραφικων και τα controllers ειναι unique, αλλα με το tablet κανεις πραγματακια. <br>Αν δεν ειχε online επι πληρωμη και ηταν στα 250€ θα το εβλεπα καλυτερα γιατι πιστευω στο handheld gaming. Δεν με καλυπτει ιδιαιτερα το mobile gaming με τα touch controls. Και δεν ειναι πως παιζω εξω, στο κρεβατι παιζω παντα με τις φορητες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Θα το δω πως θα ειναι σε 2 χρονια, εδω ακομα δεν αγορασα 3DS.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
ναι έπρεπε να περιμένω οτι θα έμπαινε στον χορό με το paid online στον δρομο που χαραξαν sony microsoft. ισως τα παιχνιδια τα montly θα πρεπει να τα βαζει γενικα στην library του χρήστη και οχι ανά μήνα. ετσι πολύ πιθανόν να κερδίσει subs αρκεί να μην ειναι καμιά υπερτσιμπιμενη τιμή. πχ αυτή τη στιγμή το ps4 ειναι στα 50 το χρόνο και το xbox one στα 60 το χρόνο. λογικά κάπου εκει θα στοχεύσει και η νιντεντο αν και καλο θα ηταν να στοχεύσει σε φθηνότερη τιμη η οπως ειπα να σου δινει μόνιμα το game του μηνα και οχι μονο για ενα μήνα. ειδομεν πως θα παει οταν ξεκινήσει να είναι paid που θα γίνει κάπου τον φθινόπωρο μάλλον με όσα ειπε τουλάχιστον. <br><br>από συνεντεύξεις οι 3rd party φαίνεται να πιστεύουν στο hardware αλλά η προσφορά τους θα φανεί στην πορεία με πράξεις και οχι απλά λόγια.<br>σαν κονσόλα πάντως οι πρώτες πωλήσεις που θα κάνει θα ειναι ικανοποιητικες και αυτο λόγο ζελντα. μετά από καιρό κατάλαβε η νιντεντο οτι η σειρά ζελντα μπορεί να δώσει ώθηση σε κονσόλα και πιστεύω οτι περίμενε να είναι έτοιμο το παιχνίδι για να βγάλει στην αγορά την κονσόλα.<br><br>περί emulators τώρα οτι ο dolphin έκανε καλη δουλειά σε αρκετά παιχνίδια δεν σημαίνει οτι κάνουν ολοι. ο emulator του ps2 PCSX2 μετά από τόσα χρονια ειναι ακομα σκατά νομίζω.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Tι emulators ρε Shredder; Τι μας πέρασες, για τίποτα πλέμπα; Χώρια που οι emulators είναι μορφή πειρατείας... OH WAIT!<br><br>Δεν είμεθα αιρετικοί vtheofilis, αντίχριστοι πολυθεϊσταί είμαστε. Ζelda και PC μου ακούγεται σχεδόν διαστροφικό, κι ας έχω υποπέσει στην ανάγκη του ZSNES πολλάκις, για να μην φθείρω το πιπίλα SNES μου.<br><br>Btw, δεν είναι οι κονσόλες ο εχθρός του gaming, το παλιό corporate μοντέλο είναι, και η σωτηρία του gaming λέγεται indie. Γενικότερα, η σωτηρία οποιουδήποτε οικονομικού κλάδου είναι ο ψόφος της πυραμιδοειδούς κεφαλαιοκρατικής δομής οργάνωσης. Η πλατφόρμα και το λειτουργικό στο οποίο τρέχει το παίγνιο δεν είναι ρίζα του προβλήματος. Μεγαλύτερη απειλή είναι σε επίπεδο πλατφόρμας η υπερμονοπωλιακή Microsoft. Εκεί όμως δε βλέπω να ανοίγει ρουθούνι, όλοι σούζα είμαστε και δουλεύουμε Windoze προκειμένου να μπορούμε να παίξουμε κανένα παιχνιδάκι. Αλλά αυτό είναι άλλη (και τεράστια) συζήτηση.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
btw ποσα χρονια εχει να βγαλει σωστο metroid η νιντεντο? ελπιζω να κανει την καλη και να βγαλει ενα σωστο επιτελους.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
indeed <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> ακομα το έχω στο gdrive μου για να το διαμοιράζω.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://37.media.tumblr.com/c2a6d141bd41bc17161819a31ca5dae8/tumblr_n6yu84pD1a1qa0n48o1_500.gif" alt="tumblr_n6yu84pD1a1qa0n48o1_500.gif" class="bbcode_img" /><br><img src="https://68.media.tumblr.com/2e8a2cd13cdc7e44b536bfdafd1c9397/tumblr_inline_nufxwmTsad1slg9pj_500.gif" alt="tumblr_inline_nufxwmTsad1slg9pj_500.gif" class="bbcode_img" /></span>
 
Top Bottom