Nintendo stole my money?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

firefistmark

Half-Ogre
Παιδιά σήμερα αποφάσισα να αγοράσω το diablo 2 ressurected ως μεγάλος νοσταλγός του.
Έβγαλα την χρεωστική με χαρά μπήκα στο eshop της nintendo,ολοκλήρωσα την αγορά και ξαφνικά..
Εκεί που με περίσσεια χαρά περίμενα να σφάξω ορδές δαιμόνων έρχεται η ψυχρολουσία.
Το παιχνίδι δεν είχε ξεκινήσει το σύνηθες download στο ιστορικό δεν υπήρχε καμία συναλλαγή και στο eshop έγραφε ακομα proceed to purchase αντι purchased.
Υπέθεσα ότι η αγορά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αλλά...για κακή μου τύχη τα λεφτά η nintendo τα είχε τραβήξει απο το λογαρισαμό μου.

Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που αυτό που σκέφτομαι τώρα είνα να πουλήσω το switch μαζί με όλα τα games και να ρίξω μαύρο στη nintendo.

Επικοινωνησε με το support τους.
Δειξε πως εγινε η χρεωση (κινηση καρτας η με οποιο μεσο εκανες την αγορα) και πως δεν υπαρχει game στο account σου.

Τελικά εμφανίστηκε η συναλλαγή και ολοκληρώθηκε η αγορά μετά από ωρές.
Πρώτη φορά βέβαια συνέβη κάτι τέτοιο σε όσες αγορές έχω κάνει ως τώρα.
Και ήρθε το δεύτερο facepalm με τους servers της blizzard αααχχ..

Καλά λίγο απίθανο να σου φάει λεφτά έτσι κομπογιανίτικα μια μεγάλη εταιρία. Συνήθως στα τρώνε με χλιαρά remasters και πουλώντας σου παιχνίδια που έχεις αγοράσει αλλά δεν σε αφήνουν να τα μεταφέρεις στη νέα σου κονσόλα

Back