Now Playing: Heads Will Roll – Reforged

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Με δεδομένη την αγάπη (έως και λατρεία) που έχω για το A Legionary’s Life, και με επίσης δεδομένο πως το Never Second in Rome βρίσκεται ακόμα σε καθεστώς Early Access, μετά το προσωρινό τέλος της ενασχόλησής μου με το δεύτερο ένιωσα την ανάγκη να ξεχυθώ στην αγορά προς εντοπισμό κάποιου game παραπλήσιας φιλοσοφίας. Όλα τα …

See full article...

Γκουνελιόν, ιδέα μου ή σταδιακά εδραιώνεται Τσάντ Λάιφ-Χενροκεντρική σκηνή 'ιστορικών εξομοιωτών γκαυλωμένης φασαριατζίτιδας'; (ΙΕΓΦ, Γιέφχγ για τους ρέκτες)

Ολοκληρώνεται ο κύκλος. Τα RPG σε ιστορικό ή φάντασυ σέττινγκ ξεκίνησαν ως διέξοδος-power fantasy του καυλωμένου σπυριάρη έφηβου, υπέστησαν τις εξελίξεις και τις μεταβολές τους, έγιναν υπερmainstream, και σιγά-σιγά επιστρέφουν στο στάτους της διεξόδου-power fantasy του καυλωμένου μεσήλικα που νοσταλγεί την εποχή που ήταν καυλωμένος σπυριάρης έφηβος και είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Να επιστημονικό ταγκλάιν για το Μετακρίτικ. Πιστεύω άνετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρηβιού κουόοτ για τα KD3-18.

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται και όμορφο εικαστικά.

Στα 5.37 γιουρο το έχει στον ναο του Γκεημπ τώρα, με τρώει...

Αντίστοιχη προσφορά είχα βρει τις προάλλες στο GOG, για αυτό το πήρα κι εγώ εξ αρχής. 5,69 είχε εκεί, ελαφρώς ακριβότερο μεν αλλά 69 οπότε άξιζε τον κόπο. Τα λεφτά του τα βγάζει και με το παραπάνω.

Back