Steam's latest hardware survey shows how unpopular RTX 2000-series GPUs are
There's a reason Nvidia's CEO directly addressed owners of GTX 1000-series GPUs when revealing the new RTX 3000-series.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Η Amd να δεις πόσο unpopular είναι. Μία κάρτα στην πρώτη δεκάδα κι αυτή προς το τέλος.![]()
Steam's latest hardware survey shows how unpopular RTX 2000-series GPUs are
There's a reason Nvidia's CEO directly addressed owners of GTX 1000-series GPUs when revealing the new RTX 3000-series.www.vg247.com
το steam survey είναι πολύ γενική εικόνα δεν λέει πολλά. Αυτό που λέει πάντως είναι ότι το fragmentation στις κάρτες γραφικών είναι τρελό...Η Amd να δεις πόσο unpopular είναι. Μία κάρτα στην πρώτη δεκάδα κι αυτή προς το τέλος.
Το steam survey είναι η απόδειξη πως μονο ο τιμαρος μάς φακελωνει.
Είσαι οφ τοπικ. Εγώ είμαι ενας απλός χρήστης που γράφω ο,τι μου κατέβει. Εσύ ως moderator, οφείλεις να με επαναφέρεις στην τάξη και να μη συνεχίζεις το οφ τοπικ. Μην παρασυρεσαι απ τον φανμποισμο σου.
Αλήθεια, πιστεύεις ότι πιστεύω κάτι τέτοιο?
Και επίσης, όντως πιστεύεις οτι δεν εισαι φακελωμενος?
"Δυστυχώς" έπεσε δουλειά κι έτσι θα λείψω αρκετές ώρες απ' το κινητό και μέχρι να επιστρέψω θα' χω χάσει τον ειρμό μου. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω πως έχει πλάκα να τσιγκλας τον admiral.![]()
Χα, ξέρω που το πας. Τότε με τα rtwp και tb.Ρίξε αλύπητα, αρκεί να το δέχεσαι κιόλας!