<blockquote><br>Καλή η αντίληψη ότι θα βλέπεις όλα sharp, αλλά θεωρώ ότι το 1440p είναι πλεονασμός στις 24 ίντσες και κάτι που ήταν επιθυμητό 2-3 χρόνια πριν, όχι τώρα. Για αυτό και δεν βλέπω το λόγο γιατί να αγοράσει 27άρα, αφού είναι στανταράκι ότι το γραφείο του δεν το έχει μετρήσει, και απλώς θέλει να πάρει Dell.<br></blockquote><br><br>Πάλι πέρα από την περίπτωση Shredder, σε βρίσκω κομμάτι απόλυτο στην απόρριψη του συνδυασμού λίγες ίντσες-μεγάλη ανάλυση. Σίγουρα έχει τα θέματά του, ειδικά σε windows που ακόμα και σήμερα έχουν το scaling control σε νηπιακό επίπεδο, αλλά έχει λόγο ύπαρξης. <br><br>Στο δικό μου γραφείο χωράει και 50" TV ναούμ, αλλά η απόσταση από την οποία έχω συνηθίσει να κάθομαι από την οθόνη κάνει ακόμα και τις 27" άβολες - ναι, έχω δοκιμάσει. Και φυσικά όλα μια συνήθεια είναι, αλλά καθώς προσπερνώ τα μισά των πρώτων -άντα, προτιμώ χίλιες φορές να προσαρμόζω τα κοκοψίνια και τζιτζιμπλόγκια μου στις παραξενιές μου παρά το ανάποδο. Είναι απολύτως σίγουρο, όταν κάποια στιγμή μεταβώ σε οθόνη με ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p (κάτι που βέβαια μάλλον δε θα γίνει για τα επόμενα 2+ χρόνια εκτός κι αν καεί η παρούσα οθόνη) πάλι κάτι σε 24-25" θα πάρω - όχι, δεν έχω όρεξη να κάνω την καρέκλα έστω και 5 εκατοστά πίσω από εκεί που έχει ριζώσει.