nVidia GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για δες, όντως! 815 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ, είναι λογική τιμή βάση ισοτιμίας δολαρίου-ευρώ. Βέβαια μένει και να πουλήσουν καμία σε αυτή την τιμή, γιατί όσο είναι out of stock, μπορούν να βάλουν και 0,99€ τιμή και μετά να αλλάξουν γνώμη.

Με ανάλογη τιμολόγηση, η 3070 θα βγαίνει περίπου στο 570 ευρώ για μια XC3 Gaming με metal backplate. Δεν είναι άσχημα, αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά.
 
Ε το πολύ πολύ τους κάνουμε νέο bullying στο φόρουμ τους, τα χώνουμε στον Jacob (είδατε εταιρεία, γνωριζόμαστε με τα ονόματά μας), τον αναγκάζουμε να το ξανασκεφτεί και μέχρι να γίνει αυτό θα έχει βγάλει και η amd τις προτάσεις της.

Γιατί φίλε αν βρεθεί στοκ πριν τις 28/10 δεν παίρνω όρκο ότι θα κρατηθώ και δεν θα παω για την FTW3. Μπεεεεε
 
Άρα 815 μαζί με το ΦΠΑ. Αυτό είπα.
 
815 στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

@jonirenicus13, άμα πραγματικά δεν κρατιέσαι, η 3090 είναι σε stock, για μόλις 1680 ευρώ. You know you want to...
 
815 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ
815+ΦΠΑ;
Όχι, τελική τιμή εννοεί.
Άρα 815 μαζί με το ΦΠΑ. Αυτό είπα.
Νόμιζα ότι δεν είχες υπολογίσει το φπα στα 815€.
815 στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Ο Φρίντμαν μάς παρακολουθεί περήφανος απο ψηλά.

@Great0ldOne έτσι, στο λίγο που με ξέρεις, αν είχε 50% καλύτερες επιδόσεις πιστεύεις ότι δεν θα την είχα κάνει τη μαλακια?
 
Κάπου στο +60% θα τοποθετούσα τις απαιτήσεις σου, αλλά ναι :p.
 
Το ξέρω ρε, χαβαλέ έκανα. :trollface:

Γιατί έβρισκα αστείο/γελοίο το +ΦΠΑ.

τυχαίος διάλογος:
- 10 ευρώ+ΦΠΑ
- άρα 10 ευρώ.
- όχι, 10 ευρώ +2.40 το φπα=12.40
- Άρα είναι 10 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ.

κλπ κλπ.
 
ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΡΟΠΑΛΑΚΙ , ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤ

Πλάκα κάνεις, έτσι;...


ναι.

Και επι τη ευκαιρία. Εγώ δεν είπα να μην ξαναγοράσει γενικά ο πληθυσμός τίποτα από μια εταιρεία.
Είπα ότι μια εταιρεία που κάνει σταθερά τακτικές ενάντια στον πελάτη (είτε αυξάνει τιμές κατακόρυφα, είτε λέει ψέματα για τα GB της RAM, είτε ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ για τις lower-tier κάρτες... βέβαια τώρα ούτε για τις high-tier κάρτες δίνουν...) πρέπει κάποτε να τιμωρείτεαι και να μη λεμε «α έλα μωρέ ντάξει, πάρε τώρα μια 3080 και βλέπουμε».

Τι άλλο να πιάσω; που αγόραζαν PhysX και λοιπές τεχνολογίες και δεν μοιράζονταν τον κώδικα για να τον αξιοποιούν κι άλλες κάρτες (ενώ η AMD είχε open source τις ευρεσιτεχνίες της);
Ή να πιάσουμε τα λαδώματα που έριχνε σε AIBs για NVIDIA Ready Monitors (Gsync) και κάρτες (ROG) για να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο branding για τις κάρτες Nvidia - ASUS ROG may soon be Nvidia exclusive with AMD GPUs being bumped to new ‘AREZ’ brand - KitGuru)
Ξεχνάμε γρήγορα μου φαίνεται
 
Πάντως η AMD πυροβόλησε μόνη της το πόδι της όσο αφορά το FreeSync. Πρώτον διότι δεν έβαλε ποτέ αυστηρές ρήτρες τι περνάει ως τέτοιο, δεύτερον διότι ονόμασε 4-5 διαφορετικά πρωτόκολλά FreeSync που θα ζήλευε και το τμήμα ονοματοδοσίας του Xbox. Το κοινό μπερδεύτηκε τόσο, που δεν ασχολήθηκε.
 
Πάντως η AMD πυροβόλησε μόνη της το πόδι της όσο αφορά το FreeSync. Πρώτον διότι δεν έβαλε ποτέ αυστηρές ρήτρες τι περνάει ως τέτοιο, δεύτερον διότι ονόμασε 4-5 διαφορετικά πρωτόκολλά FreeSync που θα ζήλευε και το τμήμα ονοματοδοσίας του Xbox. Το κοινό μπερδεύτηκε τόσο, που δεν ασχολήθηκε.

Ποιες άλλες ονομασίες χρησιμοποίησε? (Δεν ρωτάω ειρωνικά, πραγματικά δεν θυμάμαι άλλο όνομα πλην του freesync)
 
Ποιες άλλες ονομασίες χρησιμοποίησε? (Δεν ρωτάω ειρωνικά, πραγματικά δεν θυμάμαι άλλο όνομα πλην του freesync)

Νομίζω εννοεί πως όλα Freesync τα ονόμασε, απλά τα χαρακτηριστικά καθενός ήταν διαφορετικά ορισμένα. Άλλα στη μία, άλλα στην άλλη. Δεν το χω ψάξει πολύ η αλήθεια είναι, γιατί είμαι ακόμα με standard 60FPS monitor.
 
@mike299 σε αυτό εδώ αναφέρομαι. https://www.amd.com/en/technologies/free-sync

Τέτοια πράγματα ενώ έχουν νόημα για τη δική σου παραγωγή, καταλήγουν να μην βγάζουν άκρη για το μέσο καταναλωτή.

Thanks, δεν είχα πάρει καν χαμπάρι αυτή την κατηγοριοποίηση.
Και η nvidia πάντως χρησιμοποιεί κάτι αντίστοιχο για το gsync
 


The plot thickens... Άκυρη η θεωρία ότι έφταιγε το capacitor configuration, ενώ ο νέος driver δεν κόβει boost clocks.
 
Το είδα το μεσημέρι. Το ωραίο ήταν εκεί που είπε πως σε linux δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μουσική στ' αυτιά των λινουξαδων.
 
Το ωραίο ήταν εκεί που είπε πως σε linux δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Καθαρά επειδή ήταν στην προηγούμενη έκδοση οδηγών. Ήταν χρήσιμη παρατήρηση για να εντοπιστεί το πρόβλημα αλλά δεν έχει σχέση με windows vs linux.

Η χαρά για τούς λινουξάδες είναι όταν οι ανοικτοί οδηγοί (amd/intel) αποδεικνύουν την ανωτερότητά τους.
 
Μπα, ψέματα λένε, οι drivers της nvidia είναι πάντα άψογοι, εκείνοι της amd είναι γτπ. :ROFLMAO:
Όπως και να έχει το κάνανε σκατά το launch, τώρα φταίει γι'αυτό κανένας ατζαμής programmer ή μήπως βιάζονται να προλάβουν το launch της κόκκινης.......
 
Back
Top