nVidia GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μέσα στα σπίτια σας να μπει ο Τζένσεν να χέσει πάλι nvidia θα πάρετε.

Έτσι έλεγε και η Intel.
Η intel μια χαρά πήγαινε αλλά την έριξε επίτηδες ο παπάρης ο τσέος για να την αγοράσει κοψοχρονιά ο Ίλον. Το ακούσατε πρώτα εδώ!!!!!11112345ένα

Μέσα στα σπίτια σας να μπει ο Τζένσεν να χέσει πάλι nvidia θα πάρετε.

Μη σου πω, ότι σκέφτομαι να αλλάξω την 4070 με αντίστοιχη της AMD, γιατί nvidia και Wayland δεν πολυπάνε μαζί!! Παρόλο που μου αρέσει πολύ το DLSS!!!!!

Να μην διαμαρτυρόμαστε μόνο, να αναγνωρίσουμε και τα σωστά που έκανε η Nvidia:

Είδα τις συγκρίσεις στο βίντεο και η διαφορά στην καθαρότητα της εικόνας και των textures είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Να μην διαμαρτυρόμαστε μόνο, να αναγνωρίσουμε και τα σωστά που έκανε η Nvidia:

Είδα τις συγκρίσεις στο βίντεο και η διαφορά στην καθαρότητα της εικόνας και των textures είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Εγώ εξεπλάγην ευχάριστα που το έκανε διαθέσιμο για όλες τις κάρτες της.

Σίγουρα μια φορά και έναν καιρό σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον θα θεωρούνταν αυτονόητο αλλά όχι τώρα.

Και με το FSR οτι συγκρισεις εχω κανει με και χωρις FSR δεν καταλαβαινω την διαφορα στην ποιοτητα εικονας.. Ειδικα τωρα που επειδη τα περισσοτερα παιχνιδια πλεον εχουν ray tracing το χρησιμοποιω πολυ περισσοτερο καθως αυτα που δεν εχουν ray tracing ειναι ελαχιστα οπως πχ το yakuza priate in hawai και το sniper elite resistance.

Σημερα με ρωταγε ο φιλος με το μεγαλο μουσι αν φτανει το τροφοδοτικο 750 watt που εχει για RTX 5070TI η 5070 για να ξερει αν θα πρεπει να παρει και καινουργιο τροφοδοτικο. Του ειπα να μην κανει τιποτακ αι να περιμενει γιατι οχι μονο εχουν τεχνικα προβληματα αλλα και γιατι ειναι πολυ μικρη η διαθεσιμοτητα μεχρι τωρα. Κρατησε ηδη σχεδον 9 χρονια την GTX 1070 μπορει να περιμενει λιγο ακομα .

ε και; και για τις 4ΧΧΧ θυμάστε τι έλεγαν, μην πάρετε, μάντεψε...

Και μισή κάρτα στην τιμή ολόκληρης να δίνει ο Τσένσεν πάλι θα ξεπουλήσει.

Noμίζω ακόμη και οι Μαλαιζιανοί κρύπτο-φάρμερς γνωρίζουν πως οι 50ΧΧ είναι ένα αδήριτο φιάσκο. Δεν είναι τυχαίο που η τιμή της μετοχής της Nvidia γκρεμοτσακίστηκε μετά το λανσάρισμά τους. Η AMD έκανε κίνηση ρουά-ματ με τις 9070XT στα 550-600 ευρώ, όσο ακριβώς δηλαδή θα έπρεπε να κοστίζει μια top tier κάρτα γραφικών για GAMING. Αυτό φυσικά συμφέρει εμάς τους καταναλωτές. Όποιος αναβαθμίζει τώρα θα πάρει AMD κι όσοι περιμένουμε την επόμενη γενιά, λογικά θα ψωνίσουμε δυναμίτη Nvidia σε συφερτική τιμή.

λογικά θα ψωνίσουμε δυναμίτη Nvidia σε συφερτική τιμή.

Δύσκολο το βλέπω όσο ο Τζένσεν θησαυρίζει από το ΑΙ. Όταν σκάσει και εκείνη η φούσκα, ίσως.

Ισχύει απόλυτα 'Χουκο. Θα σκάσει η φούσκα όπως και να 'χει. Κι όταν ψηφίζουμε όλοι με το πορτοφόλι, θα συμμορφωθεί ο Τζένσεν.

Εγω και ο boracho δεν χρειαζεται να κανουμε αναβαθμιση ακομα γιατι εχουμε πολυ καλες καρτες και με τις νεες τεχνολογιες FSR 3.1 και frame generation παιζουμε ακομα τα παντα maxed 1440p 60 fps. Αρα δεν μας νοιαζουν ουτε οι rtx 5000 ουτε οι rx 9000. . Ο Jensen ειναι απο τους πλουσιοτερους ανθρωπος στον κοσμο. Δεν θα παθει τιποτα αν δεν πουλησουν καλα οι νεες καρτες γραφικων.

Ναι ρε παιδιά αλλά πάλι θα ψωνίσουν όλοι 5XXX όπως είπα και οι 4ΧΧΧ don't buy ήταν...

Εγώ ελπίζω απλά να ρίξει την τιμή στην 7600... γιατί δεν περιμένω να δω κάρτα των 200 σε νέα γενιά ποτέ ξανά.

Oι 4ΧΧΧ δεν ήταν don't buy AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ήταν 'Wait to Buy' μέχρι να έβγαινε κάτι σε νορμάλ τιμή. Πολύ καλύτερες από τη σοδειά της AMD εκείνη την περίοδο και πάντα παίζει ρόλο από τί αναβαθμίζεις. Από 3ΧΧΧ προφανώς κανείς δεν αγόρασε 4ΧΧΧ. Kαι τώρα με το φιάσκο των 5ΧΧΧ, o νορμάλ κόσμος απλώς θ'αγοράσει AMD.

Back