What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ο Αχιλλεας φορούσε ξώφτερνο

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
Αρχες μαιου, σαβατο, μπαλα με φιλους σε γηπεδο μπασκετ. Σε μια απ τις κλασικες κινησεις παχουλού 10αριου (ξερετε, αγκυρα στο κεντρο, κινηση σε 5-6 τετραγωνικα κυκλικα, μακρινη μπαλια τσιαρτα με γλυκο φαλτσο ακριβειας) που κανεις προσποιηση με το σωμα οτι ξεκινας προς επιθεση, αλλα στη μεση της κινησης φυγεις προς την αμυνα για να ξεμαρκαριστεις και να παρεις το τοπι), ο Μπραδερ νιωθει οξυτατο πονο στη μεση της γαμπας. Στο νανοσεκόντ που ακολουθησε σκεφτηκα οτι καποιος μαλακας σκονταψε κι ηρθε κι επεσε με το γονατο του και ολο το βαρος του στην μυωδη, καλοφτιαγμενη γαμπα μου. Γυρναω ετοιμος για χριστοπαναγιες κι ισως μπουκετο και δε βλεπω ΚΑΝΕΝΑΝ.
Εκει καταλαβα οτι η ζημια μαλλον ηταν μεγαλη. Μην πολυλογω, αφησα ο χειρομαλάχτης να περασει κανενα δεκαημερο μπας και ειναι κατι μάινορ. Οταν δεν πονουσα καθολου πια, αλλα παρολα αυτα συνεχισα να κουτσαινω, αρχισα να ψαχνω ορθοπεδικους στο ιντερνέ.

3 γιατρους και μια μαγνητικη μετα, η διαγνωση ηταν λιτη και κοφτη σαν σπαθι του Χατόρι Χάνζο: ολικη ρηξη του αχιλλείου τενοντα.
Χειρουργειο στο κατ 22 ιουνιου. 2 βδομαδες το ποδι στον αερα (κουτσο και πατεριτσες) και μετα, εδω και 2 βδομαδες η μποτα του ρακιντζη (δε βγαινει ουτε στο βραδινο υπνο, γαμω το κεφαλι μου) σε συνδυασμο με πατεριτσες βεβαια. ενα ποιημα, μια ομορφαδα:
<img src="http://orthoway.gr/wp-content/uploads/2014/01/EST-086-%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%91%CE%A3-%CE%9A%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%95-%CE%93%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%9F-%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%91.jpg" alt="EST-086-%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%91%CE%A3-%CE%9A%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%95-%CE%93%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%9F-%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%91.jpg" class="bbcode_img" />

Μη σας τυχει ποτε. Ειδα τις εννοιες: “πεζοδρομιο”, “σκαλακι” και αλλες οπως “σηκωνομαι απο καθισμα (καρεκλα, καναπε, χεστρα κοκ)” με νεο ματι.
Δεν ειχα ορεξη ουτε για γκεημινγκ, ουτε για ρεηκουι. Τοσο χάλια. Τωρα καθομαι τουλαχιστον ανετα στο πισι, αν κι εχω ακομα μπροστα μου 4 βδομαδες S.A.G.A.P.O...

δεν τα γραφω για να με λυπηθειτε. Απλα, τα γραφω για να τονισω ποσο μαλακας ημουνα που καθυστερησα και αν υπαρχει εστω κι ενας σαν εμενα εκει εξω, που δηλαδη δεν παει στους γιατρους αλλα περιμενει να περασει μονο του το χτυπημα - ενοχληση, τον εξορκιζω να τρεξει την πρωτη, αντε δευτερη μερα. Η εγχειρηση, αλλα και η αποκατασταση θα ηταν πολυ πιο ευκολες αν ειχα παει οταν επρεπε.


ΥΓ1: βομβα στα θεμελια του θεσμου της ελληνικης οικογενειας: αποφασισα ν αδυνατισω. Φωτεινο μου παραδειγμα ο χανιμπαλ :worship: . Βεβαια αυτο θα εχει τις προφανεις συνεπειες. Θα με κυνηγανε παλι λυσασμενες οι γυναικες, θ αυξηθουν τα διαζυγια στην ελληνικη επικρατεια και θα ζηλευει ο Π.Ε. και ο μπορατσος. Αλλα δε γινεται αλλιως. Με τρομαξανε οι γιατροι.

ΥΓ2: εχω βρισει σε πολλα θρεντς, χιουμοριστικα παντα, τον θεσμο του Π.Ε. Οφειλω λοιπον να πω δημοσια οτι με αφησε αφωνο (καθολου ευκολο πραγμα) ο Π.Ε. Στα ορια της συγκινησης. :worship: :salute: Μπραβο μου για την σωστη επιλογη.

ΥΓ3: μη σχολιασει κανεις τη μποτα στο στυλ: "ωραιο το τακουνακι σου, αγαπη μου", τον εφαγα.
καλε, ωραια ειναι εκει ψηλα, κοντευω να συνηθισω... λες το επομενο βημα να ειναι να κυκλοφορω με δωδεκαποντο στο σπιτι? αβυσος του αθρωπου η ψυχη.

ΥΓ4: μου λειψατε καναγιες. πιο πολυ απ οτι νομιζα ή νομιζετε... :blush:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Περαστικά ρε Μπρους. <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,268
Και εγω που νομιζα οτι ησουν με τα ορουκ λοου του τζημερου <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />

Περαστικα και καλο τζοκινκ
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Περαστικά σου και ετοιμαζόμαστε για μάχη στο "Περί Γυμναστικής"
 

$upr3m3

Gelatinous Cube
PCMaster Veteran
Joined
Dec 1, 2012
Messages
118
ωραιο το τακουνακι σου, αγαπη μου

<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Περαστικά ρε Μπος!
Καλά κάνεις και τα λες αυτά γιατί πολλές φορές τα αφήνουμε. Κι εγώ με τον ώμο κοντεύω να κλείσω χρόνο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Bruce καλώς επέστρεψες.

Τελικά είχαμε μία ολική ρήξη το 2015. Μόνο που δεν ήταν με την Ευρώπη <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Μετά την καφρίλα, θέλω να ρωτήσω από προσωπικό ενδιαφέρον επειδή δεν έχω πάει ούτε μια μέρα σε γυμναστήριο και με ΑΓΧΩΝΕΙΣ. Το αίτιο για το ατύχημα αυτό ήταν κιλά και αγυμνασχιά (ΣΙΚ); Αγχώνομαι πολύ. Και γω έχω κάτι πόνους στο γόνατο και δεν μπορώ να ανεβώ σκάλες πολλές φορές, και ίσως πρέπει να λάβω μέτρα.

Τέλος πάντων, σιδερένιος και το παρακάτω θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση

<img src="http://www.modders-inc.com/images/AF/KISS_Boot/AF_KISS_Boot-1.jpg" alt="AF_KISS_Boot-1.jpg" class="bbcode_img" />
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,039


Brother Bruce wrote:
δεν τα γραφω για να με λυπηθειτε. Απλα, τα γραφω για να τονισω ποσο μαλακας ημουνα που καθυστερησα και αν υπαρχει εστω κι ενας σαν εμενα εκει εξω, που δηλαδη δεν παει στους γιατρους αλλα περιμενει να περασει μονο του το χτυπημα - ενοχληση, τον εξορκιζω να τρεξει την πρωτη, αντε δευτερη μερα. Η εγχειρηση, αλλα και η αποκατασταση θα ηταν πολυ πιο ευκολες αν ειχα παει οταν επρεπε.
</blockquote>
Αρχές του χρόνου έχασα έναν φίλο (προπονητή) από λαρυγγίτιδα ,εξαιτίας του πείσματος του να μην πάει στο γιατρό (ακόμα και μια μέρα πριν πεθάνει να πήγαινε θα σωνόταν .......)
Άντε περαστικά και σιδερένιος από δω κι εμπρός

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ok, με πείσατε. Δευτέρα πάω στο γιατρό.

Περαστικά Μπρους και σιδερένιος. :drummer:
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Έλα ρε Αδερφέ, και αναρωτιόμασταν αν σε απαγάγανε εξωγήινοι ή το 'σκασες για αμερική με δύο βουλγάρες.

Ατσαλένιος κι τα καλύτερα έρχονται.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Περαστικά Μπρους. Εκεί που είπες πως δεν είχες όρεξη για gaming, ένιωσα σφίξιμο στο στήθος. Στο μέλλον, κοίτα να περιορίσεις ανθυγιεινές ασχολίες (δηλαδή οτιδήποτε μπορεί να επιτελεστεί χωρίς mouse+keyboard).
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Περαστικά ρε φίλε. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Περαστικά Αδερφέ Μπρους ! Να γίνεις καλά γρήγορα !
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Μας ανησύχησες λιγουλάκι αδερφέ! Άντε, περαστικά <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,666
Και ύστερα λέμε γιατί γίνεται της πουτάνας στην Ελλάδα τους τελευταίους 2 μήνες. Με τον Μπρους στα πιτ, ποιός να υπερασπιστεί το Έθνος.

Αντε γειάνε σύντομα να επιστρέψουμε στην ομαλότητα.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Καλο καλοκαιρι μπραδερ. Αντε, κοσπλευ ως ρομποκοπ στις παραλιες, τυχερουλη.
Σοβαρα τωρα, σιδερενιος.
Σταλθηκε απο εμενα με αγαπη, μεσω κινητου.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Σιδερένιος!

(Αλλη φορά να κάθεσαι τέρμα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> . Ο χρυσός κανόνας του... εχμ... εύσωμου. Άκου τον έμπειρο)
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
811
Αμάν... Είχε πάθει κάτι παρόμοιο ο πατήρ και ξέρω πως είναι... Περαστικά Μπρους. Τουλάχιστον, αποκαθίσταται, έστω και δύσκολα πολύ... Και σου έδωσε αφορμή να αναθεωρήσεις προς το καλύτερο κάποια πράγματα. Οποτε, ουδέν (πολύ) κακό, αμιγές (ελαχίστου) καλού.

(άνοιξε το κουτάκι με τα κλισέ)
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Περαστικά ΒΒ
Η μ@l@κί@ είναι οτι πρέπει να το φοράς μόνο στο ενα πόδι αυτό και δεν κάνει ζευγάρι με το άλλο... :trollface:
 
Top Bottom