Ο Anti-Nvidia Όρκος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγω εχω απο το 2012 6 χρονια και κατι παει τωρα την 7950 vapor x με oc @1100/1500 με msi afterburner και ακομα να με απογοητευση η καρταρα. 300 ευρω τοτε και ακομα δεν εχει βρεθει κατι να τη γονατισει. Απιστευτο value θυμαμαι τοτε ειχε παρει ενας φιλος μου την gtx 660 και ηταν λιγο καλυτερη κιολας. Σε ενα χρονο την ειχε φαει το τερατακι μου σε 1 μιση με δυο σε bench επιανα την gtx 680 ενος αλλου φιλου μου πλεον παιζει να την εχει αφησει και αυτην πισω. Μιλαμε για καρτες ειδικα εκεινη η φουρνια 7950/7970 ακομα κραταν γερα. Αμα παιζεις στα 1080 και δεχεσαι καποιες θυσιες σε μερικες ρυθμισεις παιζεις τα παντα ανετα. Πραγματικα AMD θα ειναι και τα επομενα μου cpu και gpu.

@Theodor : Ωραίος! Δεν ήξερα καν ότι η 7950 κρατάει ακόμα τόσο καλά.

@LayLowKoύνελος : Μια χαρά είμαι εκτός από αυτό το προβληματάκι με το DX9 που θα λυθεί. Έχω 6 χρόνια να κάνω Format, μάλλον φτάνει η ώρα (σε κάνα 6μηνο χοχοχο!). Κατά τ'άλλα δεν είχα χρόνο χθες και σήμερα να διαγράψω Afterburner. Μόλις το κάνω θα ειδοποίησω. Το συναίσθημα που έχω πάντως που έφυγα απ τη σαπίλα (ηθική και πραγματική) της 750Ti είναι ξεχωριστό και ανεκτίμητο!

https://www.youtube.com/watch?v=at9YxXMF9Gw

Για το θέμα με το dx, Win+R (συντόμευση πληκτρολογίου) και μετά dxdiag

Στο System (πρώτο Tab) κάτω στο DirectX version: λέει DirectX 12?

Μετά Display (δεύτερο Tab) δεξιά (Drivers) στην 5η εγγραφή Direct3D DDI: λέει 12?

Αν ναι σε όλα, τότε είσαι OK!

EDIT: αν είσαι με <span class="x-hidden-focus">Win7/8/8.1</span> τότε θα βλέπεις DirectX 11 αντί για 12

Κραταει καλα η 7950 λετε? Που μονο ultra 1080p παιζει και οχι 60 fps σε ολα τα παιχνιδια? Τι να πω εγω δηλαδη που η 970 τα παιζει ακομα ολα ultra 1440p και μαλιστα καποια ακομα και 60 fps με πιο προσφατο παραδειγμα το soul calibur 6?  Ε ναι αν εχεις ακομα 1080p κραταει γιατι εκει τα γραφικα ειναι πολυ χειροτερα απο 1440p και 4κ. Για παρε 1440p η 4κ και βαλε assasins creed odyssey η οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι με γραφικαρες να δεις ποσο καλα κραταει

Back