Ο Chrome δεν συνδέεται σε Youtube και Facebook

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

cosx3

Commoner
Το facebook δεν φορτώνει φωτογραφίες ενώ το youtube λειτουργεί για δευτερόλεπτα μετά δε μπρρεί να φορτώσει κανένα video.. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα plug ins εν αλλάξ άλλα το πρόβλημα δε λύθηκε.. Λύση στο google δε βρήκα (τουλάχιστον από αυτό που ξέρω να ψάχνω). Σημειώνω ότι ο άλλος browser που έχω o Mozilla δουλεύει ρολόι...Επιπλέον κάτι που πιστεύω δεν είναι τυχαίο ο Explorer επίσης δεν φορτώνει ούτε καν τη σελίδα του google..., Καμιά ιδέα πως αντιμετωπίζεται;

Αρχικά καθάρισμα της cache του Chrome και στη συνέχεια σκανάρισμα για malwares.

Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός αυτό που έκανα είναι να κατεβάσω το https://www.malwarebytes.org/ και να πατήσω scan.. Αρκεί;

Επισης, χοντρικα απεγκατεστησε τον chrome και περασε τον παλι

Δοκίμασα να δω αν υπάρχει malware αλλά δε φάνηκε κάτι στο scan.. Το πρόβλημα δεν είναι μόνιμο υπό την έννοια ότι στις 10 φορές που θα ανοίξω το pc τις 3 φορές θα αδυνατεί να εμφανίσει εικόνες στο facebook, δε θα φορτώνει το youtube και ο explorer θα αχρηστεύεται.. είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και ακόμη δεν έχω βρει άκρη...

Back