O Elon Musk είναι πλέον ιδιοκτήτης του Χ (τέως Twitter)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Φαίνεται πως ήδη πολύς κόσμος γράφτηκε στο Threads. Ο Ζουκ θα δείρει τον Ίλον εντός και εκτός ρινγκ.

χαχαχαχαχα

αυτό το threads που μπαίνουμε ρε παιδιά; δεν έχει site? :p

αυτό το threads που μπαίνουμε ρε παιδιά; δεν έχει site? :p

Όχι ακόμα, μόνο app για την ώρα και όπως είπε ο Mogrey δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη επειδή δεν είναι ακόμα συμβατό με την GDPR (ο Ζουκ μάλλον μαθαίνει και τι χρώμα εσώρουχο φοράμε).

Θα κάνει τέτοιο πράγμα; που υπογράφω; έχω πολύ ιδιαίτερη βαρηκοΐα και δεν με βοηθάει το ακουστικό. Κάτι τέτοιο θα άλλαζε τι ζωή μου.

Θα κάνει τέτοιο πράγμα; που υπογράφω; έχω πολύ ιδιαίτερη βαρηκοΐα και δεν με βοηθάει το ακουστικό. Κάτι τέτοιο θα άλλαζε τι ζωή μου.
Πέρα από την πλάκα, εάν αυτό και θα αντίστοιχα προϊόντα κάνουν αυτά που υπόσχονται, θα αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή πολλών ανθρώπων με προβλήματα υγείας. Ήδη υπάρχουν θετικά αποτελέσματα με τυφλούς που μπορούν να δουν και ανάπηρους να κινηθούν

Τι σημαίνει όταν κάποιος σε αποκαλεί chuck ?

Είναι υποκοριστικό του Charles. Από την άλλη, cuck είναι σεξουαλικός όρος.

Cuck, συντομία του cuckold. Ο κερατάς, αλλά έχει και μια πιο φετιχιστική ερμηνεία, αυτού που γουστάρει να παίζει το ρόλο του υποβιβασμένου κερατά που βλέπει τη γυναίκα του να κάνει την πράξη live. Ταυτίζεται με το τέρμα beta male στα internet's.

Πλέον απ'ότι φαίνεται αποφάσισε να δώσει τον πούλο στο πουλί-σήμα της εταιρείας, και να το αντικαταστήσει με ένα Χ.

Πλέον δεν υπάρχει μέσος δρόμος. Ή όλα αυτά τα τρελά που κάνει θα έχουν τελικά αποτέλεσμα και θα αποδειχθεί παρεξηγημένη ιδιοφυΐα, ή ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται και θα πετάξει 44 δις στα σκουπίδια.

Back