O Henry Cavill (Witcher, Man of Steel) είναι αδελφός PC gamer

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Υπέροχος Χένρι, έχει όντως μεράκι και μπράβο του! Έχει και τις σωστές προτεραιότητες στη ζωή, αντί να βγαίνει να μπεκρουλιάζει στα κλαμπ και να χαριεντίζεται με σουρλουλούδες κάθεται σπίτι και στήνει PC. Άξιος!

νταξ, ο αθρωπος ειναι too good to be true.
πραγματικα ομως, ( #nohomo) θελω να πιω μπυρες μαζι του, να μιλησουμε για γκειμς και πισι, να του δωκω τιπς για τους ΠΕ, τα παντα ολα.
αντε ας ερθει κι ο κιάνου.

PS: μπαρυ γουαιτ ρε φιλε. μπαρυ φακιν γουαιτ.

Και μόνο αν σκεφτείς ότι όλο αυτό το «παίδεμα» δεν το έκανε για οικονομικούς λόγους, άνετα θα μπορούσε να πάρει το πιο ακριβό Alienware πχ, αλλά το έκανε για το γούστο του, νομίζω ότι του αξίζει badge του συνονόματου.

και κυριως αν σκεφτεις οτι θα μπορουσε να τους πει να του το συναρμολογησουν.

επισης σε καποιες στιγμες εχει το γνωστο σ Εμας Υφος εκει που δεν του καθεται π.χ. η καρτα στο 3'00''λεπτο περιπου, απελπισιας αναμικτης με σκεψεις του στυλ: "να παρω τωρα ενα σφυρι και να τα μαμησω ολα?", αλλά ευτυχως παντα επικρατουν πιο ηρεμες εναλλακτικες. οπως "το ξαναπιανω αυριο", οπως κι εκανε. εντελως trve το ατομο, τελος.

Οι πιο ψύχραιμες εναλλακτικές δεν νομίζω ότι είναι ο κανόνας. Εγώ όταν πήγαινε να βάλει τον επεξεργαστη, θυμήθηκα τότε που πέρασα μια βραδιά με φαλτσέτα ισιώνοντας ένα ένα τα πινάκια του athlon ii x3 445, που είχα στραβώσει από μαλακία. Αυτός είναι η αλήθεια το έκανε με καλύτερη μουσική υπόκρουση.

θυμήθηκα τότε που πέρασα μια βραδιά με φαλτσέτα ισιώνοντας ένα ένα τα πινάκια του athlon ii x3 445, που είχα στραβώσει από μαλακία.
Ειναι λες και τα εχουν φτιαξει για να ισιωνεις pin. Δεν υπαρχει καλυτερο εργαλειο για αυτη την δουλεια.

Αν δεν βγάλει ένα πριόνι να κόψει λίγο καμιά κάρτα απεδώ κι απεκεί, όπως κάνουν οι επαγγελματίες, παραμένει γιαλαντζί PCάς.

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί ως προσωπικότητα είναι να στρημάρει λάιβ ροκελί με οκτέην και το ντηκάλ του σούπερμαν.

rl_dc_decal_octane.jpg

EDIT: Oκ και το μεντάλιον του γουίτσερ για αντένα.

'Ενας Giga-chad όπως ο Χένρι ο Κάβιλ σίγουρα θα περιμένει να μεταφερθεί το παιχνίδι στο Έπικ Στώρ πριν ασχοληθεί μαζί του.

Γκεημπικός είναι. Και για να μη λέτε ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας.

b1f.jpg

Έτσι όπως το έγραψε στη αρχή νόμιζα θα απαντούσε

GameBoy

έχει οργιάσει το internet με το build που έκανε :p

λαμογιο cavill σαν δεν ντρέπεσαι να μην πάρει λίγο μάτι η kara? kara μαζί σου είμαι έπρεπε καλοκαίρι και ρούχα δεν πάνε μαζί.

Back