Εχει περασει και νομιμοποιηθηκε αυτο που λεει το αρθρο; Ρε
@Norshgaath, μη με τρελαινεις ρε φιλε και ακομα δεν εχω τελειωσει τον γκαφε μου.
Κοιτα πως εχουν τα πραγματα.
Πρωτα!! πρεπει να καταργηθουν μια σειρα απο νομοθεσιες που δεν γινεται να καταργηθουν ετσι απλα. Βασικα πρεπει να καταργηθει οτιδηποτε εχει σχεση με τις βασικες ελευθεριες 450 εκατομμυριων ανθρωπων, σε 28; κρατη. Μιλαμε για νομοθεσιες της Ευρωπαικης ενωσης αλλα και νομοθεσιες που εχουν τα συνταγματα της καθε χωρας.
Εαν ψηφιστει αυτο το πραγμα, θα πρεπει να το δεχτουν και οι κατοικοι της Ευρωπαικης Ενωσης. Εαν δεν το δεχτουν και κανουν κατι για αυτο, Δεν θα περασει. Εαν δεν το δεχτουν αλλα δεν κανουν κατι για αυτο, σημαινει οτι δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα. Αν ολα αυτα τα εκατομμυρια ανθρωπων το δεχτουν επειδη Νo Problem και τα 2-4-10- 20 εκατομμυρια πουν ΟΧΙ ρε μαγκες, Δεν μας αρεσει, να το ακυρωσετε. Πως θα γινει; η μειοψηφια θα επιβαλει το θελω της; Καπως ετσι λειτουργει και ο
@Epitaph, γεια σου φιλαρακι, "Ναι, αλλα εγω δεν θελω". Κι εγω γουσταρω να περναω με κοκκινο φαναρι, εαν με παιρνει, αλλα δεν γινεται.
Ζουμε σε κοινωνιες και οχι σαν αυτονομα ατομα που κανουν οτι τους αρεσει, αυτο το απλο πραγματακι δεν καταλαβαινει ο κοσμος.
Για μενα, η παρακολουθηση κινητων και ιντερνετ, δεν με καιει και πολυ.
Καθε μερα κοιταζω το κινητο και λεω, εκτος απο ξυπνητηρι για να μην σηκωθω 7 το απογευμα, σε θελω για κατι αλλο; Εκτος απο καποια κληση που θα με στειλει στο εξωτερικο. Στην περιπτωση φευγω οξω, που θα ειναι και η τελευταια αυτη την φορα. Το πεταω στα σκουπιδια το κινητο.
Με εξαιρεση 1-2 ατομα, δεν μιλαω με κανεναν. Εχω τσακωθει/αποξενωθει με ολους. Καποιοι εγιναν απο ατομα που ξερω σε ατομα που ηξερα, οπως σοφα το περιεγραψε ο Ρολινς, ο γνωστος. Οι αλλοι, πατησα εναν διακοπτη και κολλησαν στον διακοπτη και οχι στο τι κανει αυτος ο διακοπτης αρα, δεν μου κανουν.
Ιντερνετ. Εαν φυγω αλλα και εαν δεν φυγω, δεν μου ειναι τιποτα να παω offline. Εαν φυγω, Αφρικη θα παω. Πας offline με το ζορι. Δεν εχεις ιντερνετ ή δεν εχεις ρευμα. Καμερες; συνηθως δεν λειτουργουν επειδη δεν παιζει ρευμα ή ειναι 3 megapixel καμερες σε υψος 5-6 μετρων. Αρα, εαν ευρωπαιοι μπατσαιοι αποφασισουν οτι θα βαλουν καμερες και στα κωλομερια, στα @@ μου.
καρτες δεν εχω, λογαριασμους σε τραπεζες δεν εχω, παντου μετρητα, τις δουλειες μου δεν τις κανω με ιντερνετ πχ εισιτηρια αεροπλανου. Εαν δεν μου τα στειλουν αλλα μου στειλουν φραγκα (western union) να τα βγαλω εγω, παω και τα παιρνω απο το ταξιδιωτικο γραφειο.
Τι να παρακολουθησουν απο εμενα; Θα πρεπει να μπουν σε μεγαλο κοπο και εργατοωρες, για να ανακαλυψουν, τιποτα.
Ναι, ετσι εχουν τα πραγματα, για μενα. Οι αλλοι, ας κανουν οτι τους φωτισει ο θεος.