Ολικό λίφτινγκ στο Taxisnet μετά δεκαετίες, νέες δυνατότητες για εφορία και φορολούμενους
Ριζικό... λίφτινγκ για το TAXIS, αλλάζει μαζί με τα πληροφοριακά συστήματα Taxisnet και Elenxis.

132 Μυρια ρε...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!γιατί από το google είναι εύκολο; σε πάει σε μια σελίδα με 10 λινκς και 10 κουμπιά να διαλέξεις να μπεις εκεί που θες, για να σε πάει αλλού για να κάνεις login που θα πας μετά να κάνεις και ένα ΑΜΚΑ τσεκ και μετά πίσω για να πατήσεις το άλλο για να πας σε αυτό που έψαχνες.Το διάβασα προχθές και χτύπησα κόκκινα. Ο κατακερματισμός των συστημάτων της εφορίας συναγωνίζεται αυτόν των εκδόσεων του Android. Taxisnet, gsis, aade, από το ένα σε πετά στο άλλο, από GUI 2010 σε GUI 1990, από το ένα site στο αλλο και για να βρεις κάτι είναι πιο γρήγορα να πας από google search παρά από τα ίδια τα site....
Το παρακάτω φαντάζομαι ότι ειναι παρόμοιο με αυτό που κάνουν και οι τράπεζες ή εταιρίες τύπου Klarna όταν σε αξιολογούν.
-
Για την αντιμετώπιση των περιπτώσεων μη συμμόρφωσης θα αξιοποιηθούν εργαλεία δημιουργίας προφίλ φορολογουμένων και υποθέσεων, μέθοδοι αποτίμησης κινδύνου, και ανάλυσης συμπεριφορών, εκτεταμένες διασταυρώσεις, διαδικασίες ανταλλαγής δεδομένων με τρίτους φορείς καθώς και με άλλες χώρες.
Το άλλαξαν, μπορείς να υποβάλλεις ηλεκτρονικά τροποποιητική και για παλιότερα έτη πλέον. Πόσα παλιότερα δεν ξέρω, νομίζω 5 σίγουρα.εν τω μεταξυ ενα απ τα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ειναι, οτι μεχρι προσφατα τουλαχιστον (δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι, αλλά αμφιβαλλω εντονοτατα) τις τροποποιητικες φορολογικες δηλωσεις προηγουμενου ετους (αν εχει αλλαξει οτιδηποτε στο Ε1 του συγκεκριμενου ετους, π.χ. αναδρομικα) σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ η εφορια να τις κανεις ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ και ακομα κι ετσι, δεν σ αφηνει τουλαχιστον να τις στειλεις ηλεκτρονικα, αλλά πρεπει να πας ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.
οπως ακριβως γινοταν στα έιτις ας πουμε. και παραλληλα μαθαινεις οτι θα δωσουν 132 μυρια για "λιφτινγκ".
μια καλη λευκανση να κανουν, λιφτινγκ θεωρειται κι αυτο με μια ευρεια, διασταλτικη (ειδες τι εκαμα εκει??) ερμηνεια.....
Το άλλαξαν, μπορείς να υποβάλλεις ηλεκτρονικά τροποποιητική και για παλιότερα έτη πλέον. Πόσα παλιότερα δεν ξέρω, νομίζω 5 σίγουρα.
Δυστυχως δεν ειναι νωρις, βρισκομαστε ηδη στις απαρχεςΔεν λεω οτι δεν θα φτασουμε σε αυτο το επιπεδο "αρμονικης κοινωνιας" αλλα θεωρω οτι ειναι λιγο νωρις.
Σημαινει πως εχει ξεκινησει, συμβαινει ηδηΑπαρχες σημαινει οτι δεν εχει συμβει ακομα
συμβαινει ηδη
Πανω σε αυτο συζηταμεΔεν λεω οτι δεν θα φτασουμε σε αυτο το επιπεδο "αρμονικης κοινωνιας" αλλα θεωρω οτι ειναι λιγο νωρις.