Obsidian Entertainment: The story so far

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κατέβασα το πεντιμεντ από το Game Pass. Θέλω να πιστεύω πως η γραφή του θα με δικαιώσει και ας μην μου αρέσει το καινούργιο αουτφιτ του Sawyer (ΜΑ ΚΑΛΑ? ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ?)

🦴☠️💀👻👻

Σε περίπτωση που δε το γνωρίζετε ο αγαπητός Tim Cain έχει πια δικό του κανάλι. Ωραία πράματα για fallout και άλλα.

Kατάφερα να κάνω το Alpha Protocol να παίζει ανθρώπινα αλλάζοντας ενα κάρο entries σε ένα κάρο .ini files, αλλά ρε παιδιά πολύ unnecessary πολύπλοκο στο χειρισμό.

Πολλά παιχνίδια εκείνης της εποχής είχαν περίεργο χειρισμό, θυμάμαι κι εγώ ότι είχε ζητήματα ειδικά με m&k.

Πολλά παιχνίδια εκείνης της εποχής είχαν περίεργο χειρισμό, θυμάμαι κι εγώ ότι είχε ζητήματα ειδικά με m&k.
Ώς γνωστό, το συγκεκριμένο είχε πολλά θέματα. Και είναι κρίμα γιατί είχε πολλές δυνατότητες
Μακάρι να βγει ένα remake κάποια στιγμή

Ώς γνωστό, το συγκεκριμένο είχε πολλά θέματα. Και είναι κρίμα γιατί είχε πολλές δυνατότητες
Μακάρι να βγει ένα remake κάποια στιγμή

Θα το ήθελα κι εγώ πολύ. Οι ιδέες πίσω από το παιχνίδι ήταν πολύ καλές αλλά η Obsidian δεν είχε τους απαραίτητους πόρους για να τις υλοποιήσει σωστά.

Παρέλειψε να μας πει αν είμαστε τίποτα νόρμιζ που απλώνουν στατς παντού το mix-max είναι anomaly.

Περιμενουμε ημερομηνια κυκλοφοριας για avowed και outerworlds 2!

Back