Μετά από το ευχάριστο και εύκολο σφηνάκι supreme league of patriots : issue 1, έφυγε και το memento mori 1. Αρκετά καλό μπορώ να πω. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι όλη η μουρμούρα που βλέπω στο Steam. Μπορεί το voice acting να έπασχε σε μερικά σημεία και οι γρίφοι να ήταν πολύ απλοί, αλλά η ιστορία όσο ξετυλιγόταν σε έκανε να κολλάς όλο και περισσότερο μέχρι το ανατρεπτικότατο τέλος. Το μόνο που με ξένισε κάπως ήταν το γεγονός ότι δεν έβλεπες την ακριβή απάντηση που θα έδινε ο χαρακτήρας στους διαλόγους με αποτέλεσμα πολλοί διάλογοι να μην πήραν την τροπή που θα ήθελα.
<span class="bbcode_spoiler">Στο δικό μου τέλος η Lara μπορεί να πήρε την προαγωγή , αλλά ο Max έγινε ένα με το κράσπεδο. Καλά τα πήγα.... </span>
Αυτό που μου τι δίνει κάπως είναι τα βλαμμένα αρνητικά review στο steam.
"point and click adventure with a naked redhead in a towel, I don't give in to your sex sells strategy"
"this game is terrible...camera sucks, the angle, can't rotate, everything.....¨"
Επειδη ως γνωστόν στα adventures πάντα κάνεις rotate την κάμερα....
Θα μου πείτε γιατί κάθομαι και τα διαβάζω. Μάλλον έχω βαρεθεί την νοοτροπία του κράζω ένα παιχνίδι επειδή κάτι μου ξίνισε λίγο.