Official thread περί adventure games

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
To Vertigo ήταν πολύ καλό και δυστυχώς υποτιμημένο. Adventure πολύ καλογραμμένο για καθαρά ενήλικο κοινό.

Αλήθεια, με το Roots in the Sky - The Hand of Glory 2 τι γίνεται; Έχετε κανένα νεο;

Αλήθεια, με το Roots in the Sky - The Hand of Glory 2 τι γίνεται; Έχετε κανένα νεο;
Είμαι backer, έχω μπει και στο Discord τους και η αλήθεια είναι ότι έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τον Ιούνιο.

Ωστόσο, γενικά οι τύποι της Daring Touch είναι φειδωλοί στις αναρτήσεις τους και θέλω να πιστεύω ότι όλα βαίνουν καλώς. Το τελευταίο "μεγάλο" update έδειχνε και μια σοβαρή αναβάθμιση στο σχεδιασμό των χαρακτήρων (καμία σχέση με το demo), οπότε μάλλον δουλεύουν τα παιδιά...

To Foolish Mortals μου βγάζει δυνατά Voodoo Detective βάιμπζ. GOTY κανενός αλλά φαίνεται τιμιότατο, ευχαριστούμε για το εύρημα Ζώρζ!

Απ'ότι φαίνεται η Nightdive έφτιαξε ένα patch για το I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM, που εισάγει μεταξύ άλλων achievements, cloud saves, και επιλογές για screen resolution.

Ισχύει για εκδόσεις Steam και GOG.

Ευκαιρία για να χαθώ και πάλι στο σάπιο κόσμο του και να βρίζω στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού γιατί και πάλι έκανα λάθος κι έφτασα σε dead-end. Ακόμα θυμάμαι το demo του που το είχε το PC Master όπως και το review από τον Τσουρινάκη.

κικσταρτε για υποσχομενο, ιμχο, αντβεντσουρ. το γραφω κι εδω για να το δουν σιγουρα οι τυρανοσαυροι που αγαπανε το ειδος. :p

Mixed κριτικές ως τώρα για το φρεσκοκυκλοφορημένο remaster του Syberia.
Αρκετοί αναφέρουν ότι ενώ τα γραφικά είναι εντελώς καινούργια, οι cutscenes πάρθηκαν αυτούσιες από το αυθεντικό(!). Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει κι η Blizzard με τα remaster του Starcraft και του Warcraft. Ο Τσουρινακης θα ήταν κάθετα αντίθετος με αυτό.

Last edited:
Mixed κριτικές ως τώρα για το φρεσκοκυκλοφορημένο remaster του Syberia.
Αρκετοί αναφέρουν ότι ενώ τα γραφικά είναι εντελώς καινούργια, οι cutscenes πάρθηκαν αυτούσιες από το αυθεντικό(!). Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει κι η Blizzard με τα remaster του Starcraft και του Warcraft. Ο Τσουρινακης θα ήταν κάθετα αντίθετος με αυτό.
ε κρίμα αφού είναι live τα γραφικά να μην γίνουν οι σκηνές με την νέα μηχανή γραφικών

To remaster σίγουρα θα είναι φοβερή ευκαιρία να γνωρίσουν το παιχνίδι μικρότεροι σε ηλικία που κάπως ξεστρατίσαν και κολλήσαν την αρρώστια των adventures. Εμείς οι παππούδες που θέλουμε να θυμηθούμε τα νιάτα μας λογικά θα περιμένουμε τίποτε -60% και βγάλε.

Νέο κεημ από τη Wadjet Eye.

"Gilt is a sci-fi/fantasy game about a priest haunted by a dying God"

Τί είπες τώρα.

Ο Θεός Γκίλμπερτ παραδίδει ουσιαστικά την δική του εκδοχή επάνω στο Λούμ. Wishlisted και Day 1 αγορά. ΓΟΥΑΟΥΖΑ ΓΟΥΑΟΥΖΑ ΓΟΥΑΖΟΥΑ.

ΥΓ Να, κάτι δεν πάει καλά. ΑΥΤΗ η είδηση με έφτιαξε πιο πολύ από την ανακοίνωση του Cpunk2.

YΓ2 Το Ρανταλάκο θυμάμαι τον είχα βρει συμπαθητικό 'σφηνάκι' σε μια περίοδο σχετικής ανομβρίας για τα point and click, δεν μου άφησε καμιά ιδιαίτερα ζεστή έτσι εντύπωση και θα πρέπει να γράψει υπερ-παιάνες για το σήκουελ ο Ζώρζ προκειμένου ν'ασχοληθώ.

Το ξέρω πως είναι ΡεσετΕρα διάολε, αλλά...

Χλωμό να συμβεί αν και σαν 2D/indie/pixel art φασούλα θα 'χε ΣΧΕΤΙΚΑ χαμηλό κόστος και οικονομική επιτυχία αντίστοιχη ενός Return To Monkey Island, που χωρίς να βάλει φωτιά στα τσάρτς, δεν ήταν και ζημιογόνο. Προφανώς Day 0 ΖΟΜΦΑΓΚΑΟΥΑ αγορά, Γαβρίλλος, Τζένσεν, πόσο να χαλάσει το γλυκό;

Στο Wikipedia πάντως, γράφει ότι αυτή η ιστορία δεν είναι και τόσο καινούρια, αλλά τρέχει από πέρυσι το καλοκαίρι.

Ιn a June, 2024 YouTube interview with Daniel Albu, Jensen said that she had written the first chapter of a new Gabriel Knight story, so that GK4 and GK5 were in the works. She told him that she had attached some art for it and that "the licenses are with Microsoft." Ιn November, 2024, Jensen published the downloadable illustrated short story "Five Hearts," in which Knight investigates a mysterious dagger, on her husband's website.

Δύσκολο να ασχοληθεί η Microsoft βέβαια, ωστόσο έχω και τις επιφυλάξεις μου, καθώς οι δύο τελευταίες gaming απόπειρες της Jensen (Gray Matter και Moebius) δεν έπεισαν ιδιαίτερα. Μακάρι να καταφέρει κάτι όμως και να δούμε ένα Gabriel Knight 4.

Τί είπες τώρα.

Ο Θεός Γκίλμπερτ παραδίδει ουσιαστικά την δική του εκδοχή επάνω στο Λούμ. Wishlisted και Day 1 αγορά. ΓΟΥΑΟΥΖΑ ΓΟΥΑΟΥΖΑ ΓΟΥΑΖΟΥΑ.

Δεν νομίζω ότι εμπλέκεται δημιουργικά ο Gilbert. Είναι εξ'ολοκληρου project του Ben Chandler, που ως τώρα συνήθως έκανε μόνο το art. Ωστόσο είχε γράψει μόνος του το καταπληκτικό freeware P.I.S.S. για όσους το θυμούνται. Για την ακρίβεια το GILT μου ακούγεται κάπως σαν μια εμπλουτισμένη εκδοχή εκείνου του game, πράγμα εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Εδώ και μια συνέντευξη του Chandler στον Jack Allin, πάλαι ποτέ ιεροφάντη του AdventureGamers. Παρεμπιπτόντως, βλέπω ότι το καινούργιο του site είναι ουσιαστικά κλώνος του αγαπημένου AG προτού μετατραπεί σε βιτρίνα για κουλοχέρηδες.

Back