Λοιπόν που λέτε, έχω μια μεταλλική απορία. Παρόλο που δεν έχει τύχει να ακούσω πολλές τέτοιες μπάντες, κατανοώ το φωνητικό μοντέλο beauty and the beast (male growls/μπάσες νότες και female clear/ψηλές νότες σωστά, ή κάνω λάθος; ).
Η απορία μου είναι: Υπάρχει μπάντα που να κάνει το <u>αντίστροφο</u>; :silly:
Ακούγεται "κουφό" αλλά μου ήρθε μια μέρα στην κούτρα μου και τώρα που το θυμήθηκα έσπευσα να το μοιραστώ στο Ρεηκουή, αυτό το στέκι στην πρώτη γωνία αφού περάσεις τα σύνορα της Λογικής.
Υ.Γ. Ρε παιδία, ούτε εμένα μου αρέσουν οι Μετάλικα...Ντάξ, το Σφαξ' τους Όλους κάτι λέει, αλλά δε μου κρατάει το ενδιαφέρον. Κι άλλα τραγούδια τους που έχω ακούσει σκόρπια (Ένα, Έντερ Σάντμαν, Για Ποιόν Χτυπά η Καμπάνα), δε με τρελαίνουν (φανταστείτε, ένα που μ'αρεσε κάπως, ήταν το Γουίσκι στη Νταμιτζάνα, που δεν ήταν καν δικό τους τραγούδι...) Γενικά δε μ' αρέσει τόσο η φωνή του Τζέημς, και γενικά προτιμώ πιο μελωδικό ήχο. Να σημειώσω ότι δεν έχω ασχοληθεί με Θρας μέχρι τώρα, μόνο λίγο Τέσταμεντ και πού και πού Πης Σελζ, Κάουμπόηζ φρομ χελ (φοβερά) και μάρεσαν αρκετά, θα ρίξω μια ματιά σ' αυτά που ποστάρατε πιο πριν.
Υ.Γ. 2 Ακούω τώρα το Αιγίς, του Θεάτρου της Τραγωδίας, χάρη σ'εσάς, κι έχω μόνο να σας πω: Νά 'στε καλά! :worship: