Epitaph
Death Knight
Ένα πρόβλημα που ξεκίνησε με το Darksiders 2 και τώρα συνεχίζει με το Call Of Juarez : The Cartel.
Καταρχάς να εξηγήσω το ΠΟΤΕ :
Darksiders 2 έπαιζε Φθινόπωρο του 2014.
Call Of Juarez : The Cartel, έπαιζα Μάρτιο 2015 και τώρα το ξανάβαλα.
Το ΠΩΣ :
Σε άκυρες στιγμές και στα 2 παιχνίδια, θα μου κολλήσει το Frame, θα μαυρίσει η οθόνη και ταυτόχρονα θα ακουστεί το bugάρισμα στα Headphones (Ξέρετε αυτό το συνεχόμενο επαναλαμβανόμενο βουητό του εκάστοτε ήχου που ΕΤΥΧΕ να κάνει loading εκείνη τη στιγμή) και μετά από 2 δευτερόλεπτα, αφού σβήσει η οθόνη και σταματήσει και ο ήχος δεν θα μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΑ .
Ούτε Alt+Tab, ούτε Alt+Ctrl+Del και μόνος τρόπος είναι να κρατήσω πατημένο το POWER ON κουμπί για να κλείσει ο υπολογιστής, αφού ούτε το Reset δουλεύει!
Να σημειώσω πως είναι σαν να χει μπει σε λήθαργο πριν κρατήσω το κουμπί πατημένο.
Μέχρι στιγμής έχει συμβεί μόνο σε αυτά τα 2 παιχνίδια.
Έχω παίξει
DOOM 3 BFG Edition
Lord Of the Rings Online
Mortal Kombat 9
Counterstrike : Global Offensive
Carmageddon : Reincarnation
Duke Nukem Forever
Insurgency
The Walking Dead (both series)
Jazzpunk
Lego Lord of the Rings
σε κανένα απ αυτά μου εμφάνισε πρόβληματα.
Μόνο στα 2 αυτά.
Το σύστημα μου είναι
Windows 7 64bit
i5 3470 απείραχτος
8 GB RAM Corsair Vengeance
GTX 750Ti
HDD 320GB Hitachi
SSD Samsung 840
μου φαίνεται θα αρχίσω και γω να βάζω το σύστημα μου στο signature γιατί ξεχνάω πάντα motherboard και τροφοδοτικό...
Καταρχάς να εξηγήσω το ΠΟΤΕ :
Darksiders 2 έπαιζε Φθινόπωρο του 2014.
Call Of Juarez : The Cartel, έπαιζα Μάρτιο 2015 και τώρα το ξανάβαλα.
Το ΠΩΣ :
Σε άκυρες στιγμές και στα 2 παιχνίδια, θα μου κολλήσει το Frame, θα μαυρίσει η οθόνη και ταυτόχρονα θα ακουστεί το bugάρισμα στα Headphones (Ξέρετε αυτό το συνεχόμενο επαναλαμβανόμενο βουητό του εκάστοτε ήχου που ΕΤΥΧΕ να κάνει loading εκείνη τη στιγμή) και μετά από 2 δευτερόλεπτα, αφού σβήσει η οθόνη και σταματήσει και ο ήχος δεν θα μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΑ .
Ούτε Alt+Tab, ούτε Alt+Ctrl+Del και μόνος τρόπος είναι να κρατήσω πατημένο το POWER ON κουμπί για να κλείσει ο υπολογιστής, αφού ούτε το Reset δουλεύει!
Να σημειώσω πως είναι σαν να χει μπει σε λήθαργο πριν κρατήσω το κουμπί πατημένο.
Μέχρι στιγμής έχει συμβεί μόνο σε αυτά τα 2 παιχνίδια.
Έχω παίξει
DOOM 3 BFG Edition
Lord Of the Rings Online
Mortal Kombat 9
Counterstrike : Global Offensive
Carmageddon : Reincarnation
Duke Nukem Forever
Insurgency
The Walking Dead (both series)
Jazzpunk
Lego Lord of the Rings
σε κανένα απ αυτά μου εμφάνισε πρόβληματα.
Μόνο στα 2 αυτά.
Το σύστημα μου είναι
Windows 7 64bit
i5 3470 απείραχτος
8 GB RAM Corsair Vengeance
GTX 750Ti
HDD 320GB Hitachi
SSD Samsung 840
μου φαίνεται θα αρχίσω και γω να βάζω το σύστημα μου στο signature γιατί ξεχνάω πάντα motherboard και τροφοδοτικό...