Οι Πύλες του Ανεξηγήτου : Crash υπολογιστή εν ώρα GAMEs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
2) Σε περισσότερες στροφές εννοούσα για να αποκλείσουμε τις θερμοκρασίες.
3) Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αυτό που λες, αλλά ό,τι κάνεις με το AB θα κάνει και το GPU-Z. Απλώς θα έχεις τις μετρήσεις σε txt αντί να τις βλέπεις (+ κι άλλες πληροφορίες της gpu).
Anyway, απλά ιδέες ρίχνω μήπως βρεθεί η αιτία. Είναι λίγο περίεργο το πρόβλημα :unsure:

Παίδες αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα! Τις περισσότερες φορές, οταν ανοίγω ενα game(πχ Kingdoms Of Amalur) και πατάω load, οταν τελείωνει το load κρασάρει το pc. Μαυρίζει η οθόνη και μου κάνει restart. Νομίζω (δεν είμαι εντελώς σίγουρος) oτι ακούγεται ενας ήχος σαν κλίκ οταν γίνεται το restart. Εχω παρατηρήσει επίσης οτι αν έχω μ τορεντ ( :blush: :blush: ) ανοιχτό μαζί με το browser, (ανοιχτή playlist απο youtube) θα κάνει restart στάνταρ.
Σύστημα:
Windows 7 32bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 650 @ 3.20GHz
Video Card: NVIDIA GeForce GT 240
Memory: 4 GB DDR3 2400.1 MHz (δεν βρήκα το ακριβές μοντέλο της εταιρίας)
PSU: 350 Wat LC-B350ATX
HDD: TOSHIBA DT01ACA050
Motherboard: ASUSTeK P7H55-M SI

Μάλλον πας για PSU. Οι περιπτώσεις που λες αναφέρονται σε "ζόρισμα" του δίσκου και αφού έχεις restarts δεν επαρκεί το τροφοδοτικό.

Έχω φύγει για 3ήμερο και δεν μπορώ να κάνω άλλες δοκιμές! Από βδομάδα πάλι.

@Sandwraith , ναι δεν είναι ακριβώς ίδιο το πρόβλημα! Εγώ btw έχω πάντα ανοικτά 40-55 tabs στο Chrome, bittorrent και Winamp ανοικτά. Και δεν κρασάρει σε άλλα παιχνίδια, ούτε στο Load αυτών :dry:

Back