What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Old World

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Δεν έχει αναφερθεί καθόλου εδώ το Old World ένα game που ενώ πατάει πάνω στο civilization σε αντίθεση με τα υπόλοιπα game του είδους είναι αρκετά διαφορετικό με πάρα πολύ καλές νέες ιδέες πάνω στο 4x.






Ενα πολύ καλό στοιχείο που μου αρέσει στο game είναι ότι έχει μεγάλη αφήγηση στις ιστορίες που είναι προσαρμοσμένες σε κάθε πολιτισμό και με event που βγαίνουν ώστε να πάρεις αποφάσεις σε κάθε turn.


Σίγουρα το gui του θα ξενίσει αρκετούς που έχουμε συνηθίσει την δομή του civilization αλλά και αυτο νομίζει είναι στοιχείο τις διοφορετικότητας του old world από τα υπόλοιπα 4x clone.


Εγώ έχω ξεκινήσει με τους βαβυλώνιους και μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά. Μου αρέσει και αυτό το στοιχείο που έχει της οικογένειας αυτοκράτορα και των φατριών, ένα στοιχείο που έχει δανειστεί από game όπως το crusader kings. Γενικά και αυτό δίνει άλλο ένα plus στο game.


Τώρα τα γραφικά του χωρίς να είναι wow είναι αρκετά όμορφα ιδίως με τα στοιχεία της φύσης να έχουν αποδοθεί αρκετά καλά.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
Έχει Mixed κριτικές στο Steam για διάφορους λόγους, και έχω διαβάσει πολύ μέτρια λόγια για τις μάχες (ειδικά αυτό το ότι μπορείς να μετακινήσεις τα units σου μέσα σε μία σειρά οπουδήποτε στο line of sight σου, και να επιτεθείς ταυτόχρονα, ακούγεται τέρμα αστείο), τα οποία με αποθάρρυναν να ασχοληθώ καν προσωπικά.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ρε Χέλι-ο συγκεντρώσου στο γατορηβιού και μην αποσπάσαι με τριτοτέταρτα γκέημς.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
Φαίνεται ενδιαφέρον και το έχω βάλει σε wishlist στο gog.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
για όσους δεν έχουν παίξει νομίζω ότι έκανα ένα στρατηγικό λάθος και δεν την έπεσα νωρίτερα σε ένα από τα tribal που έχει που δεν είναι έθνος αλλά κάτι σαν σκόρπια φύλλα με τις δικές τους πόλεις. Aντιθέτως έχουν αρχίσει να κατακτούν τις περιοχές τους οι Ρωμαίοι που είναι γειτονική φυλή και από τι καταλαβαίνω σε λίγο θα έρθουν και τα μαντάτα για war μαζί τους καθώς γιγαντόνονται επικίνδυνα
Γενικά πάντως σαν game σε κoλλάει αρκετά ιδίως αν καταλάβεις και λίγο τους μηχανισμούς του που είναι τελείως διαφορετικοί από τα civ game σε πολλά επίπεδα. Ακόμα και τα έργα που κάνεις γύρω από την πόλη σου πρέπει να έχουν ένα μοτίβο για να έχεις πλεονεκτήματα δεν φτιάχνεις ότι νάναι και όπου νάναι.
 
Top Bottom