What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Open source Collection

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Αν δεν κανω λαθος (τσεκαρα το search πολλες φορες), θεμα για το open source δεν υπαρχει. υπαρχουν πολλα θεματα για software, αλλα το κεφαλαιο open source ειναι κατι διαφορετικο. Ταιριαζει και καλυτερα σε αυτη τη γωνιτσα.<br>Open source δεν σημαινει freeware κτλ ειναι απο μονο του ενα ιδιαιτερο κεφαλαιο. Εχει σχεση με την ελευθερια της αντιγραφης, της τροποποιησης και της αναδιανομης.  η Ιστοσελιδα του Free (απο το ελευθερο) software foundation http://www.fsf.org/" class="bbcode_url">http://www.fsf.org/.<br><br>Απο το wiki του free software foundation.<br><blockquote>Το Ίδρυμα υποστηρίζει μερικά πολιτικά προγράμματα με επίκεντρο την προστασία του ελεύθερου λογισμικού. Καταπολεμά τις πατέντες του λογισμικού και την διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM), καθώς προβάλλει ελεύθερες εναλλακτικές λύσεις χωρίς πατέντες, π.χ. τη μορφή κειμένου OpenDocument και την κωδικοποίηση ήχου Ogg. Επιπλέον διατηρεί έναν κατάλογο εφαρμογών με υψηλή προτεραιότητα ανάπτυξης</blockquote><br><br>To wiki για το ελευθερο λογισμικο [url url=http://"https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF_%CE%9B%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C"]ΕΔΩ[/url]<br>Ευχαριστουμε Richard Stallman.<br><br>Ενα διασημο "παιδι" του open source, ειναι και ο Firefox. <br>Αυτα για εγκυκλοπαιδικους λογους. Για εμας, τους απλους χρηστες, ειναι software που μπορουμε να το δωσουμε σε ενα φιλαρακι μας, χωρις να υπαρχει ποινικη ευθηνη.<br>Για οποιον θελει να κανει αλλαγες στον κωδικα και να το "τερματισει". το πρωτο κουμπι που πρεπει να πατησει, ειναι το κουδουνι ενος δικηγορου.<br><br>Τα open source ΔΕΝ ειναι παντα δωρεαν και συνηθως δειχνουν ασχημα. Καποια open source προγραμματα δεν κυκλοφορουν για windows.<br>παραδειγμα: το [url url=http://"http://shutter-project.org/"]Shutter[/url] δεν υπαρχει σε εκδοση για windows και ειναι ευχρηστο, κανει πολλα πραγματα, ειναι ομορφο και αγαπημενο (τουλαχιστον απο εμενα). <br>Για τις αναγκες του θεματος, χρησιμοποιω το [url url=http://"http://getgreenshot.org/"]Greenshot[/url] και ενω ειναι υπο το GNU General Public License version 2.0 δεν υπαρχει εκδοση για linux. ζουμε σε εναν παραξενο κοσμο.<br>περισσοτερα για το GNU και το free software [url url=http://"https://www.gnu.org/home.en.html"]ΕΔΩ[/url]<br><br>Η λιστα θα περιλαμβανει και μερικα screenshot απο τις εφαρμογες, που ειναι και το σωστο. οποιος θελει, μπορει να νοιωσει free και να συμβαλει στον καταλογο.<br><br><span style="color:red"><b>ΕDIT</b></span><br>Για οποιον ψαχνει για εναλλακτικη λυση  [url url=http://"https://www.osalt.com/"]Find open source software alternatives to well-known commercial software[/url]
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Θα βάζουμε μόνο προγράμματα και λεπτομέρειες γι&#039; αυτά ή θα μιλάμε και γενικά για το open source;<br><br>Πάντως όντως δεν υπήρχε thread για το open source και χρειαζόταν.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
οτι θελει ο καθενας και εχει σχεση με το open source.<br><br><u>KAI ΓΙΑ WINDOWS </u><br>Oι εναλακτικες  προτασεις για το Office.<br>Apache OpenOffice, LibreOffice κ.α<br>το Apache OpenOffice, αποτελειται απο τα:<br><br><b>math</b>. μαθηματικες φορμουλες και αντιστοιχο του microsoft equation.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/math_zps0kfhaajm.png" alt="math_zps0kfhaajm.png" class="bbcode_img" /></span><br><b>writer</b>. αντιστοιχο του microsoft word.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/OpenOffice%20Writer_zps16wqkvk7.png" alt="OpenOffice%20Writer_zps16wqkvk7.png" class="bbcode_img" /></span><br><b>calc</b>. αντιστοιχο του excel.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/OpenOffice%20Calc_zpswjqxh2ol.png" alt="OpenOffice%20Calc_zpswjqxh2ol.png" class="bbcode_img" /></span><br><b>draw</b>. vector graphics<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/draw_zpsldze3kyh.png" alt="draw_zpsldze3kyh.png" class="bbcode_img" /></span><br><b>base</b>. αντιστοιχο της access<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/base_zpsecdrxteu.png" alt="base_zpsecdrxteu.png" class="bbcode_img" /></span><br><b>impress</b>. αντιστοιχο του microsoft power point<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/impress_zpstuwppixm.png" alt="impress_zpstuwppixm.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>[url url=http://"https://www.openoffice.org/"]Download Apache OpenOffice[/url]<br>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Δυστυχώς για βαριούς χρήστες των Office, τα Libre πέφτουν λίγα. Το προσπάθησα πολύ αλλά με πέθαναν στις αλλαγές μορφοποίησης που έκαναν όταν εισήγαγα docx και τούμπαλιν.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Δυστυχώς το Libre ναυαγεί οικτρά στις απλούστερες των μορφοποιήσεων. Κι όχι μόνο από docx, κι από doc 97-2003 ακόμα.<br><br>Προς Πολιτικούς, Τοπογράφους και Χωροτάκτες Μηχανικούς που χρησιμοποιούν GIS λογισμικό:<br><br>Σε αντιστοιχία με το ArcGIS/ArcMap, τσεκάρετε το qGIS, μια πληρέστατη Open Source εναλλακτική που υποστηρίζει και scripting σε python. Kαι είναι 100% δωρεάν.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Τι να σας πω, εγώ μόνο θέμα με clipart είχα με το Libre Office, η πτυχιακή σε αυτό γράφεται. Πίνακες, μαθηματικοί τύποι, εικόνες, όλα διαβάστηκαν κανονικά.<br><br>https://www.qbittorrent.org/" class="bbcode_url">qBittorrent για κατέβασμα *.torrent αρχείων. Με την λειτουργία αναζήτησης που έχει, ψάχνει ταυτόχρονα σε πολλαπλούς trackers χωρίς να χρειαστεί να ψάχνετε μέσα από τον φυλλομετρητή σας. Συμβατό με Windows και Linux.<br><br>http://keepass.info/" class="bbcode_url">Keepass για διαχείριση και δημιουργία κωδικών.<br><br>https://hexchat.github.io/" class="bbcode_url">Hexchat για IRC, είναι καλό και για κατέβασμα μέσω IRC.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
αν και δεν ειμαι του office. το libre δεν με ενθουσιασε ουτε εμενα.  γιαυτο και τα screens ειναι απο το apache open office.<br>Δεν ειχα καποιο προβλημα, απλα δεν μου αρεσει.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
GIMP  :cool:<br><u>ΚΑΙ ΓΙΑ WINDOWS</u><br>Ενα απο τα αγαπημενα μου προγραμματα. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιστοιχο του mspaint. Εχει πολλες δυνατοτητες και ανετα μπορει να (υπερ) καλυψει τον απλο χρηστη. Εχω διαβασει διαφορα αρθρα απο επαγγελματιες, οι οποιοι δηλωνουν οτι το χρησιμοποιουν.<br>
serveimage
.<br>Με μια ματια, δεν μπορεις να ανακαλυψεις τις δυνατοτητες του. <br>με την εγκατασταση του Gimp εχουμε στη διαθεση μας πολλα φιλτρα και αλλα τοσα για να εμπλουτισουμε την βιβλιοθηκη του.<br>Η πρωτη σελιδα που πρεπει να επισκεφτουμε μετα την εγκατασταση, ειναι αυτη του[url url=http://"http://gmic.eu/gimp.shtml"]Gmic[/url].<br>Το gmic ειναι ενα πακετο με φιλτρα και effects, τα οποια εκτος του οτι μπορουμε να τα προσαρμοσουμε στις αναγκες μας, μπορουμε να προσθεσουμε σε αυτο και τα δικα μας. <br><br>το παραθυρο του gmic<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/GMIC%20for%20GIMP%202.8_zps1hbi0geu.png" alt="GMIC%20for%20GIMP%202.8_zps1hbi0geu.png" class="bbcode_img" /></span><br>οπως φαινεται και στην εικονα, διαθετει 445 φιλτρα και υπαρχει επιλογη για update. Δεν ξερω, με το καληξμερα, ποσα φιλτρα διαθετει μια τυπικη <strike>σπασμενη</strike> εκδοση του photoshop.<br>To αποτελεσμα απο ασπρο καμβα, την χρηση του blend tool και ενος φιλτρου απο το gmic<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/GIMP_zpss3rzseel.png" alt="GIMP_zpss3rzseel.png" class="bbcode_img" /></span><br>Το ονομασα "ο σκελετος μιας μεδουσας που ταξιδευει σε ουρανια διασταση".<br><br><br>μερικα video απο το youtube για το Gimp.<br>GIMP Basics -Introduction + Beginner tutorial exercise (How to use GIMP<br><span class="bbcode_spoiler">[youtube]https://youtu.be/8LmW5ndnEqw[/youtube]</span><br><br>Οταν κανει παιχνιδι το gmic. συννεφα.<br><span class="bbcode_spoiler">[youtube]https://youtu.be/Y1XjH9N5s2I[/youtube]</span><br><br>gmic ξανα. μια μικρη παρελαση φιλτρων στην ιδια εικονα.<br><span class="bbcode_spoiler">[youtube]https://youtu.be/opNHrbmjBI8[/youtube]</span><br><br>με το gimp μπορουμε να φτιαξουμε πολυ ωραιες πανοραμικες φωτογραφιες, με την χρηση "απλων" φωτογραφιων.<br><br>και τελος, ενα wallpaper. το ειχα φτιαξει παλια και το χρησιμοποιω ακομα. εξαιτιας του κωλου και οχι επειδη με θαυμαζω.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/GIMP/peru5back2_zpsbc3dd6a3.png" alt="peru5back2_zpsbc3dd6a3.png" class="bbcode_img" /></span>
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<u>3d modeling</u><br>Εγώ από την πλευρά μου να προτείνω το εξαιρετικό φυσικά blender (blender.org) Το οποίο κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το Maya και το 3dMax.<br>Είναι ένα software πολυεργαλείο, καθώς διαθέτει και game engine (δεν είναι πολύ δυνατή αλλά για βασικό prototyping μια χαρά είναι).<br>Επίσης έχει και non linear video editor (αν και για video editing δες παρακάτω).<br><br><u>Video editing:</u><br>Kdenlive (kdenlive.org)<br>Openshoot (openshot.org)<br>τα έχω δουλέψει και τα 2, έχουν εξαιρετικές επιλογές για non-linear editing (δεν είναι βέβαια και Vegas αλλά του μοιάζουν πολύ και τα 2)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
καποιες φορες και με φουλ βοηθεια (youtube) το χρησιμοποιω κι εγω το blender.<br>ειναι πολυ "δυνατη" εφαρμογη, με πολλες δυνατοτητες και αρκετα φιλικο περιβαλλον.<br><br>ενα κομματι απο το πρωτοχρονιατικο project που ειχα κανει. H αναλυση ειναι χαμηλη για λογους upload.<br>[youtube]https://youtu.be/PXyDPXO5m8g[/youtube]<br><br>το open shot ειναι ενας αθλος απο μονο του. το "καλλιεργουσε" ενας τυπος μονος του (Jonathan Thomas) σε καποια φαση εψαχνε για συνεργατες. τωρα κουμπωσε με καποια εταιρια και ειδα οτι υπαρχει και beta εκδοση για windows.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Για video editing υπάρχει και το https://www.shotcutapp.com" class="bbcode_url">Shotcut αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ λόγω της αγαπούλας που λέγεται Blender :blush1:<br><br>Το Blender είναι προσωπικό αγαπημένο. Για video editing δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ (οι προπονήσεις του RQCrew δεν επιδέχονται επεξεργασία). Τελευταία φορά έκανα εξαγωγή μερικών frames για το σήμα της Ομαδάρας μας :salute:<br><br>Μιας και είμαστε στο video κομμάτι, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει για το https://handbrake.fr" class="bbcode_url">Handbrake. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και πλέον ενσωματώθηκε και ο x265 codec.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
ContaCam Free Video Surveillance and Live Webcam software for Windows.<br>ειχα γραψει για αυτο και παλαιοτερα. Ειναι το ευκολοτερο στη χρηση και πολυ φιλικο για τους μη γνωριζωντες. το χρησιμοποιω με μια απλη web camera και πιστεψτε με, σε αυτο το θεμα, οι αλλες εφαρμογες με ειχαν ζορισει αρκετα.<br><br>η ποιοτητα του video ειναι πολυ καλη και τα αρχεια εχουν μικρο μεγεθος. <br>εχει ωραιες ρυθμισεις. Την διαρκεια που θα κρατησει τα αρχεια στον δισκο πριν τα διαγραψει. Το ωραιο ειναι οτι σε περιπτωση ανιχνευσης κινησης, μπορει να μας στειλει email για το περιστατικο και να περιεχει, αν θελουμε, το video. <br>μπορει να μας στειλει και email σε περιπτωση που κρασαρει η εφαρμογη.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/-ContaCam%20-_zpsiqsgos68.png" alt="-ContaCam%20-_zpsiqsgos68.png" class="bbcode_img" /><br></span><br>Αλλη ωραια ρυθμιση ειναι οτι σε περιπτωση ανιχνευσης κινησης, μπορουμε να ορισουμε ποτε θα ξεκινησει η καταγραφη του video.<br>εγω το εχω ορισει να καταγραφει, δυο δευτερολεπτα πριν ανιχνευτει η κινηση. <br>υπαρχει και η δυνατοτητα για ftp upload.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/ContaCam%20-%20M_zpsfefk9std.png" alt="ContaCam%20-%20M_zpsfefk9std.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>H ανιχνευση κινησης, επι το εργω. <br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i160.photobucket.com/albums/t181/kounelos/rq/open%20source/detection_zpscfjf43iy.png" alt="detection_zpscfjf43iy.png" class="bbcode_img" /></span><br>το καθε κουτακι αντιστοιχει σε εντοπισμο κινησης. μπορουμε να ρυθμισουμε σε ποια σημεια θα γινεται ο εντοπισμος. <br>για παραδειγμα μπορουμε να ορισουμε οτι ο εντοπισμος θα γινεται μονο οταν καποιος περασει απο ενα συγκεκριμενο σημειο του δωματιου.<br>http://www.contaware.com/contacam.html" class="bbcode_url">http://www.contaware.com/contacam.html<br><br>και επειδη εχει σχεση με το συγκεκριμενο προγραμμα.<br>Basic Face Detection and Face Recognition Using OpenCV <br>[youtube]https://youtu.be/yFSPnu6_TZY[/youtube]<br>αναγνωριση προσωπου με την χρηση του opencv http://opencv.org/" class="bbcode_url">http://opencv.org/ αν και τα πραγματα δεν ειναι απλα. δεν εχουμε να κανουμε με μια εγκατασταση τυπου παταμε next, next, next, close. χρειαζεται και μια εγκατασταση του visual studio (windows version). <br>με αυτο το προγραμμα "επαιζα" πριν αρκετα χρονια και η ολη διαδικασια ειναι πολυ καλη φαση.<br><br>
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
https://wiki.mumble.info/wiki/Main_Page" class="bbcode_url">Mumble<br><br>Open source voice chat εφαρμογή, με δημιουργία server (ονομάζεται Murmur, οι έχοντες ΠΕ ξέρουν) με απεριόριστο αριθμό χρηστών χωρίς να χρειάζεται κάποιο license. Ο μόνος περιορισμός, όπως είναι λογικό, είναι το hardware.<br><br>Τα features του είναι πολλά και γι&#039; αυτό προτιμάται και για gaming. Μερικά από αυτά είναι:<br>1) In-game overlay που εμφανίζει τους χρήστες που βρίσκονται στο ίδιο room με εσάς αλλά και ποιος/ποιοι μιλάει/μιλάνε συγκεκριμένα. Επίσης μπορεί να εμφανίσει και έναν fps counter σε fixed σημείο.<br><span style="color:red">*</span>Στην έκδοση 1.3.0 (development snapshot) υποστηρίζει και DirectX 11 αλλά και x64. Επίσης, πέραν του fps counter, προστέθηκε και clock για να βλέπεται ανά πάσα στιγμή την ώρα (local time του υπολογιστή σας) και πλέον μπορούν να μετακινηθούν και τα δύο σε όποιο pixel της οθόνης σας θέλετε.<br><br>2) Δεν χρειάζεται να φτιάξετε λογαριασμό. Συνδέεστε σε έναν server και ξεκινάτε να μιλάτε. So simple.<br><br>3) Παραμετροποίηση του client στα μέτρα του χρήστη. Μόνο εμπόδιο η μούρλια σας (γιατί με κοιτάτε<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />.<br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="https://s25.postimg.org/lcnkaab8f/mumble130.png" alt="mumble130.png" class="bbcode_img" />

<br><span style="color:red">*</span>Στην 1.3.0 έχει ενσωματωθεί το Metro skin.<br><br>4) Πολλές επιλογές για τον ήχο. Μπορεί να είναι λίγο μπελάς στην αρχή, αλλά ούτως ή άλλως το φτιάχνεις μια φορά και το αφήνεις (εκτός κι αν αλλάξετε μικρόφωνο).<br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="https://s25.postimg.org/ijucq9avz/mumbleaudio.png" alt="mumbleaudio.png" class="bbcode_img" />

<br><br>Περισσότερα μπορείτε να δείτε https://wiki.mumble.info/wiki/Features" class="bbcode_url">εδώ και http://wiki.mumble.info/wiki/Upcoming" class="bbcode_url">εδώ (για τις προσθήκες της 1.3.0 έκδοσης).<br><br><br>Όταν μας παράτησε η Κούνεβα, http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6423.0.html" class="bbcode_url">μεταβήκαμε κι εμείς στο Mumble.<br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="https://s25.postimg.org/z8vsm67hb/mumblerq.png" alt="mumblerq.png" class="bbcode_img" />

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τζιμη, κεσκεσέ κοσμοπολιταν??  :lol: :pope:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Έχει φτάσει στην 1.30? Εχω μείνει στην 1.12 ακόμα. Προσφέρει αισθητές βελτιώσεις ή να μην μπω στον κόπο?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,260
Έπρεπε να εχουμε μπει εκει με τον φιλη να νομίζει ο Μπράδερ ότι συζητάμε για το νέο περιοδικό της καρδιάς μας.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
<blockquote><br>Μπες να μάθεις  :devil:<br></blockquote><br><br>βρε δεν <img src="https://3.bp.blogspot.com/-RcAx1hlM6EA/WAdBAvUz3LI/AAAAAAAAABQ/soH4IpsfBzQ_mimBAg7R0UapZJG4kCzOQCLcB/s1600/emp1pfjp.jpg" alt="emp1pfjp.jpg" class="bbcode_img" /> με την καμμια.<br><br>ροκελί μου μυριζει.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Έχει φτάσει στην 1.30? Εχω μείνει στην 1.12 ακόμα. Προσφέρει αισθητές βελτιώσεις ή να μην μπω στον κόπο?<br></blockquote><br>Αρχικά, η 1.3.0 είναι development snapshot (δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα). Η αισθητή βελτίωση όπως ανέφερα είναι η υποστήριξη των DirectX 11 client και των x64. Ίσως θυμάσαι που είχα πρόβλημα με το ETS2 διότι δεν εμφανιζόταν το overlay. Ε, τώρα εμφανίζεται (και στον DirectX 11 client του PoE).<br><br>Κάτι άλλο σημαντικό που ξέχασα να αναφέρω πριν για την 1.3.0, είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης κάποιου χρήστη τοπικά στον client σου.<br>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="https://s25.postimg.org/5ncfa2tsv/mumblevol.png" alt="mumblevol.png" class="bbcode_img" />

<br><br>Τέλος, εγκαθίσταται σε διαφορετικό σημείο οπότε μπορείς να την βάλεις δοκιμαστικά χωρίς να πειραχθεί η έκδοση που έχεις τώρα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θες να χαμηλώσεις την ένταση για τον chosen?  :pP
 
Top Bottom