What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Οπτικά (Και Όχι Μόνο) Μιάσματα

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Καλά σε λίγο μας δείχνουν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και θα λένε ο Λευκος Μάγος που με ξόρκια οδηγεί τον κόσμο στο μίσος και τον ρατσισμό των λευκών έναντι των μαύρων
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Αφου το εχουμε ξαναπει. Ελληνικη δημοσιογραφια. Δεν υπαρχει. Στην κυριολεξια.<br>οχι μονο εκει.<br>εδω χθες το απογευμα εγιναν καποιες φασαριες. Κλεισαμε το gate και οι μισθοφοροι δουλεψαν για πρωτη φορα. Εννοω οτι ξυπνησαν και στηθηκαν στο gate.  Επεσαν δακρυγονα και γενικα ειχαμε τζερτζελεδες. Οι εφημεριδες σημερα εγραφαν για το πως κατουραει ο τραμπ.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
κυριε μπρους δεν σας ειχα για αναγνωστη της γλυφο με εκπλησεται δυσαρεστα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Και που θα βρει ολα αυτα τα μαργαριταρια ρε φιλαρακι? Σε διαφημιστικη φυλλαδα super market;
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
γαιε, ειναι θεμα αρχων. τη βρηκα σε πολλα σαιτς και μπλογκ την ειδηση, αλλα πρωτος την επεσημανε αναγνωστης της lifo και πρωτογραφτηκε στο σαιτ της και σχεδον ολοι οι αλλοι ειχαν πρωτοτυπο λινκ της ειδησης εκει. γιατι λοιπον να το αποκρυψω? τραβω κανενα ζορι?<br>
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Αυτοί οι αριστεριστές ρε παιδί μου είναι πολύ επικίνδυνοι και βίαιοι.<br><br>Ακολουθεί compilation από φανατικούς αριστεριστές που μιλάνε πολύ και σκοτώνουν κόσμο.<br><br>https://www.reddit.com/r/socialism/comments/675rlh/why_are_leftists_so_violent/" class="bbcode_url">"Βίαιοι Αριστεριστές"<br><br><span class="bbcode_spoiler">Ναι ρε ΤομΓ, τι να περιμέναμε από ένα subreddit με το όνομα "Σοσιαλισμός" (ξου ξου ξου). kthxbb</span><br>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Οι αμερικανοι ειναι ρατσιστες επειδη ειναι ηλιθιοι και επειδη εχουν ιστορικο ρατσισμο. Λαντ οφ δε φρι μαι ας.<br>Ουτε σε τι κρατος μενουν δεν ξερουν.<br>οι ρωσοι απο την αλλη. Χαρντκορ ρατσιστες απο κουνια. Σιχαινονται οποιον δεν ειναι ρωσος. <br><br>Επειδη η γυναικα σπουδαζε εκει, ειχε και εχει να μου πει πολλες ιστοριες.<br>καποιες ιστοριες ακουγονται και αστειες.<br><br>Ενας μαυρουλης που σπουδαζε στην ρωσια. Περπατουσε στον δρομο αμεριμνος. Η μερα ηταν ωραια και ενοιωθε ευδιαθετος. Σε καποια στιγμη πηδηξε να πιασει ενα φυλλο απο ενα δεντρο. Για κακη του τυχη τον ειδαν δυο ρωσοι.<br>Μαιμου,εδω ειναι ρωσια του ειπαν. Δεν εισαι στην αφρικη για να πηδας απο κλαδι σε κλαδι. <br>Οι ξυλοδαρμοι ξενων ειναι σε ημερισια διαταξη και οι ρατσιστικες επιθεσεις οδηγουν στο νοσοκομειο αλλα δεν σταματανε εκει. Το προσωπικο του νοσοκομειου εχει επισης αγριες διαθεσεις.<br><br>Ρατσιστες. Ατομα που δεν εχουν παει παραπερα απο το χωριο τους. <br>Αυτο ειπε το γυναικακι μου σε μια ρωσιδα στο πανεπιστημιο που σπουδαζε. Την εκραζε μια ρωσιδα την ωρα που γινοταν μαθημα.<br><br>Σηκωθηκε το μαναρι μου και της ειπε.<br>εγω ηρθα εδω απο την αφρικη. Εχω παει στην αγγλια και την ολλανδια. Μιλαω αγγλικα, ρωσικα και την γλωσσα της φυλης μου. Εσυ που εχεις παει;  ποιες γλωσσες μιλας εκτος απο ρωσικα; που ουτε αυτα δεν μπορεις να μιλησεις σωστα.<br>εχεις βγει ποτε εξω απο το χωριο σου;<br><br>Το περιστατικο εληξε με το κλαμα της ρωσιδας. Καταλαβε το μεγεθος της μιζεριας της.<br><br>Ειχε παει και στο τοπικο νοσοκομειο να κανεο μια επεμβαση. Στο χειρουργειο την εκραξαν επειδη δεν εβγαλε το κολαν της.... τους πηρε λιγη ωρα να καταλαβουν οτι αυτο που φοραει ειναι το δερμα της.<br><br>Η ηλιθιοτητα δεν γνωριζει συνορα και φυλες. Πολλοι ειναι και οι μαυροι με τασεις ρατσισμου. Αυτοι ειναι ενα τρανταχτο παραδειγμα για την ηλιθιοτητα των ρατσιστων. <br><br> :seriouslyno:
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
O ρατσισμός τιθασεύεται μόνο με ταξίδια και διάβασμα, με αυτή τη σειρά. Όλοι μας παλεύουμε με αυτόν, κανείς δεν είναι απολύτως απροκατάληπτος.<br><br>Απλά όσοι δεν τον πολεμούν και τον δέχονται παθητικά, προσπαθώντας μάλιστα να τον εκλογικεύσουν, ενώ είναι απλά εκδήλωση ενστίκτου, είναι ζώα όρθια, που προτιμούν να δεχτούν το φόβο για το διαφορετικό ως κάτι υγιές, παρά να παραδεχτούν πόσο άπλαστοι είναι σαν προσωπικότητες.
 

asparagus_78

Gelatinous Cube
Joined
Oct 23, 2014
Messages
152
Σκουπίδια της ζωής βρωμίζετε τη γενέθλια πόλη.<br><br>http://www.onlarissa.gr/2017/04/24/%CE%BD%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5/
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
http://www.koutipandoras.gr/article/dhmarxos-sth-gallia-apeilei-me-paraithsh-logw-lepen-den-oelw-na-afierwsw-th-zwh-moy-se-malakes" class="bbcode_url">http://www.koutipandoras.gr/article/dhmarxos-sth-gallia-apeilei-me-paraithsh-logw-lepen-den-oelw-na-afierwsw-th-zwh-moy-se-malakes<br>η αλλη ακρη
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Ας το αφήσω εδώ<br>http://www.protothema.gr/greece/article/675314/voskos-vrike-shimatismena-emvrua-se-guales-sto-vrusaki-imathias/<br><br>μα τι στο καλό, γύριζαν κανα βιντεοκλιπ οι σιξ φιτ αντερ και ξέχασαν να πάρουν τα ντεκορ  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
http://www.sdna.gr/volei/volley-league/article/326491/zoygkla-stoy-renti-meta-ton-teleytaio-ponto-vid<br><br>καταρχην μπραβο στον παοκ για το απιστευτο ματς σημερα. <br>το εμετος σταφ δεν παει στους πιθηκους που τοσα ξερουν, τοσα νιωθουν, τοσα κανουν.<br>δειτε το βιντεακι στο λινκ και θαυμαστε κι εσεις λαιβ σε πανελληνια μεταδοση τον εξευτελισμο της ελληνικης αθλητικης "δημοσιογραφιας". <br>παρακολουθειστε μια πολυχρωμη, μοδατη, ξεκουμπωτη ρομπα να αρνειται πεισματικα να πει εστω και μια κουβεντα για τον πολεμο που γινεται γυρω του. <br>ξερει κανεις το ονομα του κυριου?
 

asparagus_78

Gelatinous Cube
Joined
Oct 23, 2014
Messages
152
<blockquote><br>http://www.sdna.gr/volei/volley-league/article/326491/zoygkla-stoy-renti-meta-ton-teleytaio-ponto-vid<br><br>καταρχην μπραβο στον παοκ για το απιστευτο ματς σημερα. <br>το εμετος σταφ δεν παει στους πιθηκους που τοσα ξερουν, τοσα νιωθουν, τοσα κανουν.<br>δειτε το βιντεακι στο λινκ και θαυμαστε κι εσεις λαιβ σε πανελληνια μεταδοση τον εξευτελισμο της ελληνικης αθλητικης "δημοσιογραφιας". <br>παρακολουθειστε μια πολυχρωμη, μοδατη, ξεκουμπωτη ρομπα να αρνειται πεισματικα να πει εστω και μια κουβεντα για τον πολεμο που γινεται γυρω του. <br>ξερει κανεις το ονομα του κυριου?<br></blockquote><br><br>Ισίδωρος Πρίντεζης.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καταλαβαινεις, πρεπει να ξερω ποιον ψηφιζω για το πούλιτζερ 2017.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>http://www.sdna.gr/volei/volley-league/article/326491/zoygkla-stoy-renti-meta-ton-teleytaio-ponto-vid<br></blockquote><br>Διδάσκουν ήθος. Και ο sportcaster και οι άνθρωποι του μόχθου. Τι δεν κατάλαβες Brother?
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Oι παίχτες του ΠΑΟΚ προκάλεσαν τον υπέροχο λαο του θρύλου με τους πανηγυρισμούς τους. Μερικοί ετόλμησαν να σηκωθούν και απο τον πάγκο και να μπουν μέσα στο παρκε. Να τα λέμε όλα.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Όπως τότε που φάγανε ξύλο τα πιτσιρίκια που παίζανε LOL και ήταν Λάρισα. <br><br>"Ε δεν φοράς φούτερ του Παναθηναικού και μπαίνεις στην πόλη μας....Προκαλείς και τα ήθελε ο κώλος σου" - σχόλια θεατών που ακούσανε για το περιστατικό.<br><br>Οπότε ψόφος παντού. Ψόφος σε οπαδικές φυλλάδες, ψόφος σε φανατιστές παράγοντες, ψόφος σε στόκους οπαδούς.<br><br>Μπορούσα να γράψω έκθεση για το ότι πρέπει να εμφυσήσουμε παιδεία στη νεολαία και ιδανικά, αλλά ο ψόφος είναι πιο έυκολος.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Θέλοντας και μη οδηγήθηκα στο να πρέπει να βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου. Επειδή βέβαια θέλω δίκυκλο, οοοταν μπορέσω να το αγοράσω, είπα να ρωτήσω στις τοπικές σχολές οδήγησης.<br><br>Ο πιο οικονομικός που βρήκα είναι στα 750€, πράγμα που δεν περίμενα αφού κάποτε τόσο ήτο μόνο για το αυτοκίνητο. Αυτό όμως που με τρέλανε ήταν τα λάδια και το ότι τα λένε φάτσα φόρα.<br>Ο ένας, θα δώσεις τόσα, στο τέλος θα μου δώσεις άλλα τόσα και θα περάσεις σίγουρα. Με πιάνεις έτσι;<br>Ο άλλος, 850 θα μου δώσεις, θα κάνουμε κάποια μαθήματα και θα πάρεις το δίπλωμα στο χέρι. Έξυπνος είσαι, καταλαβαίνεις τι λέω. Αλλά μην κάνεις κάνα χοντρό λάθος ναι;<br><br>Σκάει και μια θεια και με ρωτάει, με λάδι ή χωρίς; Και της λέω γιατί, σαλάτα είναι; μου το κλείσε.
 
Top Bottom