What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Overwatch

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,377
Αγαπητό μου overwatch, αν θες να κρατάς το κοινό σου, μήπως αντί να κάνεις βλακείες με το να προεπιλέγεις τι class θες να παίξεις , απλώς να φτιάξεις λίγο το matchmaking σου, γιατί το να χάνω ξαφνικά ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν με εμπνέει να παίζω ΚΑΘΟΛΟΥ;

Τώρα χωρίς υπερβολές, από τη στιγμή που κάναν reset το rank, έχουν σπάσει τελείως το matchmaking system. Ειλικρινά δεν ξέρω με τι κριτήρια φτιάχνει τις ομάδες, αλλά έχω δεινοπαθήσει όσο δεν πάει. Ενώ είμαι Gold με έχει ρίξει στην χαβούζα του Bronze και δεν ανεβαίνω με τίποτα. και για τους κακεντρεχείς, όταν παίζω healer και έχω σε 3 από τα 4 χρυσό, σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά την δουλειά του, Ακόμα και με Orisa που είναι ζούφια στο Damage τυχαίνει να παίρνω gold. Αστε δε που όπως έχουν κλειδώσει τις κλάσεις δεν με αφήνει να αλλάξω σε κάτι που πάσχει. Υπάρχουν παιχνίδια που μια moira μπορεί να healarei άνετα όλη την ομάδα και πάσχουμε σε dps. όπου 2 tanks 1 healer 3 dps θα ήταν ότι καλύτερα. αλλά όοοοοχι μείνε εκεί heal.

Πραγματικά τα νεύρα μου έχουν γίνει φυτίλια.....

Έχω ακούσει το ίδιο παράπονο από αρκετό κόσμο.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Το competitive του overwatch το παράτησα πριν αρχίσουν να κλειδώνουν τους ρόλους. Το matchmaking ήταν χάλια εδώ και πάρα μα πάρα πολύ καιρό.
Όσο και να κλειδώσουν τους ρόλους ο κόσμος δεν θα αλλάξει θα κάνει του κεφαλιού του. Bronze-gold δεν έχει και τόσο διάφορα η νοοτροπία (μου είχαν πει ότι και platinum τα ίδια σκατα ήταν). Το party με σωστό competition και έβλεπες ο καθένας έκανε ότι να ναι. Κανένας δεν σκολουθουσε το tank, κανένας δεν flankare για να φάει τους healers και φυσικά κανένας δεν προστατεύε τους healers. Απλά chargαραν και ψοφουσαν ένας ένας.
Άμα θες να ασχοληθείς με competitive premade party είναι μονόδρομος.
 
Top Bottom