What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πάνω που αναρωτιόμουν πως θα περάσει η μέρα...

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μία ένταση στον αέρα την οσμιστηκα είναι η αλήθεια Βαλάντη.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
<blockquote><br>Μία ένταση στον αέρα την οσμιστηκα είναι η αλήθεια Βαλάντη.<br></blockquote><br><br>Ηταν και η τουαλέτα δίπλα Σπύρο, σίγουρα κάτι θα οσμίστηκες! :pP<br>Σε περιμένω απο βδομάδα  :drinks:<br><span class="bbcode_spoiler">Να μήν ξεχάσεις τα γλυκά αυτή τη φορά ε? :pP :pP :pP</span>
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,133
<blockquote><br><br>Ρε λές να είμαι ο επόμενος?<br></blockquote><br><br>Σκέψου θετικά!!!<br>Μπορεί να πάρεις προαγωγή!
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Επισκεφθήκαμε χθες με τον f2bnp τα Public Συντάγματος και τι να δούμε; Ολόκλήρο STAND αφιερωμένο στην πριγκίπισσα της καρδιάς μας Bethesda. Αφιερωμένο στον Hellio ένα μικρό στιγμιότυπο.<br><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i67.tinypic.com/64m3nm.jpg" alt="64m3nm.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,324
Μιας και εδώ έλεγα κατά καιρούς τον πόνο μου και περιέγραφα τα σουρεάλ σκηνικά που βιώνω στην τρέχουσα δουλεία μου, θα το πω εδώ.<br><br><br>22 ΚΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕΣΑ. Δήλωσα παραίτηση και ένιωσα ΤΟΣΟ ωραία. Μα ΤΟΣΟ ωραία. Έτσι λοιπόν θα περάσουν οι υπόλοιπες ημέρες, δουλεύοντας χαλαρά σε όσα ακόμη projects πρόλαβαν να μου φορτώσουν (δεν ψήθηκα να κάνω "μαλακία" και να τους αφήσω ξεκρέμαστους η αλήθεια είναι) και περιμένοντας απλά τη μετάβαση στη νέα εργασία.<br>
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,028
<blockquote><br>Μιας και εδώ έλεγα κατά καιρούς τον πόνο μου και περιέγραφα τα σουρεάλ σκηνικά που βιώνω στην τρέχουσα δουλεία μου, θα το πω εδώ.<br><br><br>22 ΚΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕΣΑ. Δήλωσα παραίτηση και ένιωσα ΤΟΣΟ ωραία. Μα ΤΟΣΟ ωραία. Έτσι λοιπόν θα περάσουν οι υπόλοιπες ημέρες, δουλεύοντας χαλαρά σε όσα ακόμη projects πρόλαβαν να μου φορτώσουν (δεν ψήθηκα να κάνω "μαλακία" και να τους αφήσω ξεκρέμαστους η αλήθεια είναι) και περιμένοντας απλά τη μετάβαση στη νέα εργασία.<br></blockquote><br><br>Καλή αρχή σε ότι και αν κάνεις :thumbsup:
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>22 ΚΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕΣΑ. Δήλωσα παραίτηση και ένιωσα ΤΟΣΟ ωραία. Μα ΤΟΣΟ ωραία. Έτσι λοιπόν θα περάσουν οι υπόλοιπες ημέρες, δουλεύοντας χαλαρά σε όσα ακόμη projects πρόλαβαν να μου φορτώσουν (δεν ψήθηκα να κάνω "μαλακία" και να τους αφήσω ξεκρέμαστους η αλήθεια είναι) και περιμένοντας απλά τη μετάβαση στη νέα εργασία.<br></blockquote><br>Καλή αρχή στην νέα σου δουλειά φίλε.<br>Αν δούλευες πολύ καιρό στην δουλειά που άφησες, θα σου πρότεινα να μην παραιτηθείς αλλά να τους ωθήσεις σε απόλυση. Η παραίτηση είναι η χαρά των εργοδοτών αλλά ξέρω πως σου δίνει τεράστια χαρά!
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,324
<blockquote><br><blockquote><br>22 ΚΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕΣΑ. Δήλωσα παραίτηση και ένιωσα ΤΟΣΟ ωραία. Μα ΤΟΣΟ ωραία. Έτσι λοιπόν θα περάσουν οι υπόλοιπες ημέρες, δουλεύοντας χαλαρά σε όσα ακόμη projects πρόλαβαν να μου φορτώσουν (δεν ψήθηκα να κάνω "μαλακία" και να τους αφήσω ξεκρέμαστους η αλήθεια είναι) και περιμένοντας απλά τη μετάβαση στη νέα εργασία.<br></blockquote><br>Καλή αρχή στην νέα σου δουλειά φίλε.<br>Αν δούλευες πολύ καιρό στην δουλειά που άφησες, θα σου πρότεινα να μην παραιτηθείς αλλά να τους ωθήσεις σε απόλυση. Η παραίτηση είναι η χαρά των εργοδοτών αλλά ξέρω πως σου δίνει τεράστια χαρά!<br></blockquote><br><br>4 χρόνια. Αλλά λόγω κάποιων γεγονότων, δεν θα νιώθω καλά να τους "πάρω" λεφτά (όχι ότι δεν τα δούλεψα αλλά τέλος πάντων) σε αυτή τη φάση και με αυτό τον τρόπο. Μου αρκεί που έρχεται η λύτρωση, ας κρατήσουν τα λεφτά τους. Η αχαριστία πληρώνεται άλλωστε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση η νέμεσις θα έρθει υπό τη μορφή του βουνού της δουλειάς που πλέον δεν θα μπορούν να φορτώνουν στο μαλάκα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
καλη επιτυχια στο νεο σου περιβαλλον φιλαρακι.<br><br><span class="bbcode_spoiler">οταν μετα απο καιρο απειλων. οι κλασσικες νεοελληνικες απειλες. θα χασεις την δουλεια σου και θα ψοφισεις στο πεζοδρομιο κτλ.<br>πηγα να δηλωσω παραιτηση, με κοιταζαν λες και δεν ειχαν ξαναδει κουνελο. εγω ειχα παραιτηθει επειδη βρωμαγε νεοελλαδα το περιβαλλον εργασιας. εγω τους περναγα απο το ποταμι χωρις να βραχουν. αυτοι με απειλουσαν. απειλες για μενα κα<u>ι προαγωγη σε μανατζερ του τυπου που εκανε 11 χρονια λυκειο και το εγραφε στο βιογραφικο του</u>. στο τελος με ειχαν κλεισει σε ενα δωματιο 3χ3 και μου ειπαν οτι πρεπει να βγαινω απο εκει μονο σε περιπτωση που με καλεσουν. ειχα ριξει πολυ υπνο. σε καποια φαση κοιμηθηκα πολυ καλα.10 ωρες υπνο, πηρα και υπερωρια. ειχα σπασει το δικτυο μπουκαροντας απο ενα αδιαφορο wifi. τερματισα αρκετα παιχνιδια και γελαγα μαζι τους.<br>ντοντ φακ τα κουνελια γιατι θα το γυρισουν προς ωφελος τους.</span><br><br>καθε εμποδιο και εμπειρια. <br>να λυσω και την απορια, γιατι πανε μπροστα οι καραγκιοζιδες; επειδη ρε μαγκες, εαν παρεις εσυ προαγωγη, εσυ που τα καταφερνεις. ποιος θα τα καταφερνει μετα; αυτο δεν ειναι θεωρια αλλα δεδομενο που το διδασκουν σε εργασιακα σεμιναρια.
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
<blockquote><br>Επισκεφθήκαμε χθες με τον f2bnp τα Public Συντάγματος και τι να δούμε; Ολόκλήρο STAND αφιερωμένο στην πριγκίπισσα της καρδιάς μας Bethesda<br></blockquote><br>Τη Κυριακή πάντως γιόρταζε η Βηθεσδά. Και ήταν του Παραλύτου. Να τα λέμε κι αυτά.  :rolleyes:<br>
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,122
Το ποιο βαρετο πραγμα για τον συγχρονο νεοελλην ειναι η αληθεια....<br>Το γλυψιμο ανοιξε πορτες πνευματικης καθυστερησης, αλλα οικονομικης ευημεριας... Στο τελος τα πτωματα θα τρωνε τα νυχια τους και εσυ τα λυσσακα σου ( στο μυαλο του νεοελλην, παντα)
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>να λυσω και την απορια, γιατι πανε μπροστα οι καραγκιοζιδες; επειδη ρε μαγκες, εαν παρεις εσυ προαγωγη, εσυ που τα καταφερνεις. ποιος θα τα καταφερνει μετα; αυτο δεν ειναι θεωρια αλλα δεδομενο που το διδασκουν σε εργασιακα σεμιναρια.<br></blockquote><br>"Αν είσαι ικανός, εργατικός και χαμηλών τόνων άνθρωπος, είναι 100% σίγουρο πως κάποιος ανίκανος, τεμπέλης και φαφλατάς έχει πάρει προαγωγή πάνω από το κουφάρι σου..."<br>--- Νικόλας  2017 ---
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,239
ειτε θα κοιτας πως θα κανεις την δουλεια σου, μεχρι να ερθει η ωρα να πας ησυχος στο σπιτακι σου.<br>ειτε δεν θα την κοιτας. εγω παντως εφυγα, και τους αφησα με τον μανατζαρεο που δεν ηξερε πως να γραψει ενα email στα αγγλικα και να το στειλει. γλυτωσαν εναν μικρο μισθο και πληρωνουν 3K σε αυτον τον τυπο.<br>επισης αρνηθηκαν να μου δωσουν ενα μικρο μπονους, για να τους δειξω πως θα γλυτωνουν εναν σκασμο λεφτα, επειδη δεν ειχαν λεφτα για να μου δωσουν. λεφτα ειχαν... αλλο ηταν αυτο που δεν ειχαν και δεν θα αποκτησουν.<br><br><blockquote><br><blockquote><br>Επισκεφθήκαμε χθες με τον f2bnp τα Public Συντάγματος και τι να δούμε; Ολόκλήρο STAND αφιερωμένο στην πριγκίπισσα της καρδιάς μας Bethesda<br></blockquote><br>Τη Κυριακή πάντως γιόρταζε η Βηθεσδά. Και ήταν του Παραλύτου. Να τα λέμε κι αυτά.  :rolleyes:<br><br></blockquote><br><br> :rofl2:
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Ε πρωί φεύγοντας για τη δουλειά.. Κλείνω την πόρτα με τα κλειδιά από μέσα.....<br>Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.<br><br><br>Α, highlight, φεύγοντας πήδηξα την 1,50 εξώπορτα η οποία ήταν και αυτή κλειδωμένη.<br> :throw: :throw: :throw: :throw:
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
<br>Πάνω που ανέβαινα στο μινιμάρκετ να αγοράσω μια σαλάτα, πετυχαίνω από ένα στούντιο μιξαρίσματος από πάνω να βγαίνει μια ομάδα 4-5 ατόμων. Ο ένας μου φάνηκε ψηλός (2.11) και γνώριμος. Γιάννης Αντετοκούμπο. Τον χαιρέτησα, του έσφιξα το χέρι, το έπαιξα πολύ κουλ. Φοβερός τύπος.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
<blockquote><br>Πενηνταριά στον κλειδεμπορα;<br></blockquote><br><br>25!! τιμές ΣΟΚ  :mosh:<br>Και 2 τετράγωνα πιο πέρα το μαγαζί του.. κάθε πρωι το έβλεπα και σκεφτόμουν πως σίγουρα θα χρειαστεί κάποτε..  :blush2:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,122
<u>ρωσικες μπυρες σε στιγμες εγκεφαλικης οκνηριας</u><br><br>Νεος κατοικος στην φιλησυχη (not!) πολυκατοικια μας... επρεπε να γινουν οι απαραιτητες συστασεις.<br>ειχαμε να κανουμε με μια μπλακ μεταλου ρωσιδα θεολογικης. <br><br>Την επομενη μερα.<br>ενας γουστοζικος τζερτζελες εξελιχθηκε υπο την συνοδεια των μελωδικων mayhem, μπυρας και ρωσικων αποκρουστικων γρυλισματων. Ζουσα εναν live εξορκισμο  :pope:<br><br><span style="font-size:6pt">Στο τελος εφυγα με ενα καφασι ρωσικες μπυρες..</span><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,122
οβερακι μας ηρθε
 
Top Bottom